Dítě ve 42 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15906
9.7.20 20:11
@Anonymní píše:
Mě se jen líbí, jak některé zarputilky tohle téma vytáčí do ruda :lol:
Chudák dítě, důchodkyně s plenami o holi, co vede ubohé dítě do školy, maturity se nedožije :lol:
Měly by jste si uvědomit, že dnešní padesátnice nejsou babičky v šátku :think:. Když vidím některé třicetileté i mladší líné matrony se zadkem jako tank, pro které je cesta na písek vrchol aktivit, neví, co to je fitko, plavání, lyže, kolo, běh, je mi zase líto jejich dětí, sice se té maturity ASI dožijí, ale potomci se za ně budou stydět. A myslím, že jich je mnohem víc, než starších maminek.

Jo a proto se maskuješ jako anonym, ubožačko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 20:12
@Zumpa píše:

Nazvat ženskou ubožačkou může jen ještě větší ubožák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
9.7.20 20:13

Pokud bych dítě neměla, tak bych ho i v tomto věku chtěla. Přirozeně počít po 40 není zas až takové sci-fi. Jak už to bývá, když člověk chce, tak to nejde, když už si myslí, že nic nehrozí, tak zrovna do toho vlítne. Znám víc žen, co mají dítě po 40 a zvládají to normálně. Jo jsou třeba unavené, ale to já byla v 26 z nočního vstávání taky :nevim:. Pokud někdo otěhotnění přirozeně, tak na tom nic proti přírodě nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.7.20 20:13

@Radkar1 naprostý souhlas, nikdo neví, co mu osud naděli…je krásně se těšit na vnoučata a plánovat…člověk míní, život mění..zakladatelko..jestli toužíš po dítěti, tak se ani trochu nerozmýšlej…v mém případě je dítě nejkrásnější, co mě v životě potkalo…na nikoho se neohlížej..jsou testy, které v tehu hodně o zdraví miminka napoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
9.7.20 20:14

@Kaileee
Myslim o te babicce, ze neznala nic jiného nez soulozeni… Me je veskrze jedno co kdo píše nebo si myslí, ja jsem se sebou srovnana. Nemam problém akceptovat jiny názor, ale se je individuální a nez smahem odsoudis, je dobre znat okolnosti. Neuznavam v tomto veku darovana vajicka. Ale pokud je zena schopna spontanni koncepce, pak problém nevidim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
9.7.20 20:15

@mackA159 Ne každá. Znám také ty, co nemohou otěhotnět ve 24…jako chápu tvoji poznámku, ale pokud je žena schopna otěhotnět ve 40 přirozeně, tak co je potom proti přírodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.7.20 20:15
@Anonymní píše:
Mě se jen líbí, jak některé zarputilky tohle téma vytáčí do ruda :lol:
Chudák dítě, důchodkyně s plenami o holi, co vede ubohé dítě do školy, maturity se nedožije :lol:
Měly by jste si uvědomit, že dnešní padesátnice nejsou babičky v šátku :think:. Když vidím některé třicetileté i mladší líné matrony se zadkem jako tank, pro které je cesta na písek vrchol aktivit, neví, co to je fitko, plavání, lyže, kolo, běh, je mi zase líto jejich dětí, sice se té maturity ASI dožijí, ale potomci se za ně budou stydět. A myslím, že jich je mnohem víc, než starších maminek.

Nejsou to babicky v satku, moji mame je 50 a je hrda babicka, ale vezme si vnuka na vikend a pak se z toho dava tejden dohromady, mit vlastni dite uz by proste nedala. Nerikam ze to tak ma kazdy, ve 40 muzes byt v pohode, v 50 uz tolik energie mit nemusis. Lenost nekterych matek je na jinou diskuzi, ale hlavně že svůj názor pysne prezentujes jako hrdy anonym :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.7.20 20:17
@Hamouzka píše:
Ty mi zrovna jak matrona přijdeš. Matrona jak vyšitá. Mně třeba ke čtyřicítce moc nechybí. Ale můžu za sebe říct, že p.rdel nemám a fakt se udržuju. Takže mít děcko ve 42 nevidím problém. Moje děcka se za prdelatou matku nestydí, není důvod, na 170 mám 49kg. Ale tobě to bude těžce vzdálený, když ženský po čtyřicítce tak urážíš, prdelat.ko :mrgreen:
:mrgreen: ja mam podle tebe velkou prd.el. To jsi poznala jak? :mrgreen: gratuluju ti, jestli si myslíš, ze se jinak deti stydi za prdelate matky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.7.20 20:19
@Zumpa píše:

Maskuje se, aby nepropukla závist. Protože ona umí číst, což se o tvé osobě nedá říct (viz. moje diskuse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 20:23
@Kaileee píše: :mrgreen: ja mam podle tebe velkou prd.el. To jsi poznala jak? :mrgreen: gratuluju ti, jestli si myslíš, ze se jinak deti stydi za prdelate matky :mrgreen:

Mít matku s tvýma názorama musí bejt terno,. Chudák i tvůj chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.7.20 20:25
@Hamouzka píše:
Mít matku s tvýma názorama musí bejt terno,. Chudák i tvůj chlap
:mrgreen: moje rodina je naprosto v pohode, nemej peci… :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 20:25
@Capelucia píše:
@Hamouzka Díky moc :kytka:. Již zanedlouho bude mimi s námi :D.

Holčička nebo chlapeček? Hrozně ti fandím :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.7.20 20:27

@Kaileee Taky si myslím, že život s tebou nebude žádný med. Když čtu, jak umíš být zlá. A to jsme jenom na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.7.20 20:28
@bony58 píše:
Ahoj holky. Je mi 40, pořád svobodná, Bezdětna, a taky jsem vždycky předpokládala, že to tak zustane????????, jenže člověk mini, pánbůh mění, jak říkala naše babi :D :). Poznala jsem jednoho chlapa, a on dítko nemá, ale chce, já to nijak neřešila, spíš byla proti, stačilo mě vyrůstat s alkoholikem, nikdy jsem nechtěla skončit jako máti,, ????????, uběhlo dvacet let, a člověk je najednou jinde????????, že. Šly byste v tomto věku do potomka? Možná to zní divně, ale já to neřeším. Povede se, povede. Jinak jsem vždycky chtěla jít do pěstounské péče, jenom na to nebyly podmínky, jsem asi divná, ale můj postoj k vlastnímu dítěti : no, Jarda chce, máme se rádi, tak mít dítě je normální. Děti mám ráda, jenom nechci hystercit, a brát nemít dítě jako tragédii. Bude, bude ????????, nebude, nebude, postaráme se o nějaké z decaku ????, jsem blázen? Snažili byste se o dítě? V 40+. A bude to zdravé?

Není důvod, aby dítě nebylo zdravé. Pokud se cítíš na dítě - pěstounské by nebylo o nic lehčí, to si nedělám iluze, tak proč ne.

Jen bych si to teda být Tebou trochu srovnala v hlavě. Dítě je občas dost záhul, a pokud nebudeš srovnaná s tím, že ho máš a že mu chceš venovat svůj čas, spánek, trpělivost a pozornost, tak to nemusí dobře dopadnout.

Tak ať se dobře rozhodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
9.7.20 20:28

@Kriss Tina clovek v tomhle veku bejva bez energie ptz ho stavajici deti vysavaj :D kdyz je jeste nema, jaksi ho nevysajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí