Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaileee píše:
Nevím proc tady pises o svoji prababicce, evidentne neznala nic jineho nez soulozeni, az do prechodu
A ty snad planujes prestat se soulozenim uz pred prechodem?
Pokud se na to cítí, proč ne ![]()
Já osobně bych do toho po 40 nešla. Svůj strop mám 35, pak bych si už přišla na první dítě stará.. Mám ráda svůj klid a životní úroveň. Finanční nezávislost.. Je mi 32 a ještě děti nemám
Ale aspoň starší matky neodsuzuju, jako někteří tady.
Mě se jen líbí, jak některé zarputilky tohle téma vytáčí do ruda ![]()
Chudák dítě, důchodkyně s plenami o holi, co vede ubohé dítě do školy, maturity se nedožije ![]()
Měly by jste si uvědomit, že dnešní padesátnice nejsou babičky v šátku
. Když vidím některé třicetileté i mladší líné matrony se zadkem jako tank, pro které je cesta na písek vrchol aktivit, neví, co to je fitko, plavání, lyže, kolo, běh, je mi zase líto jejich dětí, sice se té maturity ASI dožijí, ale potomci se za ně budou stydět. A myslím, že jich je mnohem víc, než starších maminek.
@Tomáš916 Proti přírodě?? Pokud je mi známo, tak zrovna ta tvoje příroda nadělila ženám menstruaci do cca 45 - 50. To znamená, že mají možnost mít dítě. Podle lékařů je biologická hranice 46 let, stranou dejme rizika různých vad, ty jsou vždy a s věkem rostou, ale stále má obecně žena vyšší šanci na zdravé, než nemocné dítě. Ve vyšším věku se rodily děti vždy, není nutné s tím mít problém, ty se o ně starat nebudeš. Já raději fandím rodičům, co si pořídí děti později, ale věnují se mu a neberou svoji roli na lehkou váhu, než všechny ty rodiče v nejlepších letech plných energie (když teda hateři stále argumentují energií), jenž ji věnuji leda tak obrácením lahváčů, matům apod. A ze takoví mají těch dětí nejvíce ![]()
Příspěvek upraven 09.07.20 v 20:02
Já v tom problém žádný nevidím pokud se cítíš
tak proč ne. Bez dětí je život prázdný. ![]()
@osvc píše:
Pokud je žena stále schopná reprodukce a otěhotní přirozeně, tak to asi nemůže být proti přírodě, co?
Co je to za chlapa, ktery lamentuje zenam o nepriroz. poceti?
@větvička1 píše:
A ty snad planujes prestat se soulozenim uz pred prechodem?
Vis moc dobre jak jsem to myslela, tak se zbytecne neshazuj ![]()
@Danuska89 píše:
@Tomáš916 Proti přírodě?? Pokud je mi známo, tak zrovna ta tvoje příroda nadělila ženám menstruaci do cca 45 - 50. To znamená, že mají možnost mít dítě. Podle lékařů je biologická hranice 46 let, stranou dejme rizika různých vad, ty jsou vždy a s věkem rostou, ale stále má obecně žena vyšší šanci na zdravé, než nemocné dítě. Ve vyšším věku se rodily děti vždy, není nutné s tím mít problém, ty se o ně starat nebudeš. Já raději fandím rodičům, co si pořídí děti později, ale věnují se mu a neberou svoji roli na lehkou váhu, než všechny ty rodiče v nejlepších letech plných energie (když teda hateři stále argumentují energií), jenž ji věnuji leda tak obrácením lahváčů, matům apod. A ze takoví mají těch dětí nejvícePříspěvek upraven 09.07.20 v 20:02
A proto ženy po 40tce mají problém přirozeně otěhotnět, nojo, příroda to tak vlastně chce ![]()
@Anonymní píše:
Mě se jen líbí, jak některé zarputilky tohle téma vytáčí do ruda
Chudák dítě, důchodkyně s plenami o holi, co vede ubohé dítě do školy, maturity se nedožije
Měly by jste si uvědomit, že dnešní padesátnice nejsou babičky v šátku. Když vidím některé třicetileté i mladší líné matrony se zadkem jako tank, pro které je cesta na písek vrchol aktivit, neví, co to je fitko, plavání, lyže, kolo, běh, je mi zase líto jejich dětí, sice se té maturity ASI dožijí, ale potomci se za ně budou stydět. A myslím, že jich je mnohem víc, než starších maminek.
A to pises anonymne proc?
ty matrono
@Kelsey píše:
Co je to za chlapa, ktery lamentuje zenam o nepriroz. poceti?
Mě na tom pobavila hláška „je to proti přírodě“, a proto je žena i v tomhle věku schopná PŘIROZENĚ počít dítě, asi woodoo ![]()
@Jencus píše:
@Kaileee
Ty jsi docela sprosta…
Nenapsala jsem vubec nic sprosteho, jen se to nekterym postarsim holt blbe cte, to neni muj problem ![]()
@Kaileee píše:
A to pises anonymne proc?ty matrono
Ty mi zrovna jak matrona přijdeš. Matrona jak vyšitá. Mně třeba ke čtyřicítce moc nechybí. Ale můžu za sebe říct, že p.rdel nemám a fakt se udržuju. Takže mít děcko ve 42 nevidím problém. Moje děcka se za prdelatou matku nestydí, není důvod, na 170 mám 49kg. Ale tobě to bude těžce vzdálený, když ženský po čtyřicítce tak urážíš, prdelat.ko ![]()