Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Volila bych kompromis. Nebo zkusila si sednout a ještě jednou si dát návrhy jmen jestli se vám nebude společně líbit nějaké jméno. Měly jsme tohle u druhé dcery. Jméno se vybíralo snad do 8mesice a asi na 6krat
![]()
@LucEm píše:
Volila bych kompromis. Nebo zkusila si sednout a ještě jednou si dát návrhy jmen jestli se vám nebude společně líbit nějaké jméno. Měly jsme tohle u druhé dcery. Jméno se vybíralo snad do 8mesice a asi na 6krat![]()
my u třetího dítěte taky vybírali snad ještě týden před porodem, měli jsme jakože jméno po dlouhých debatách někdy v 8. měsíci a já mu v 9. řekla, že mi prostě nějak nesedí
Nakonec poslední, co v zoufalosti nadhodil se mi líbiloa dali jsme ho ![]()
@welovefashion píše:
my u třetího dítěte taky vybírali snad ještě týden před porodem, měli jsme jakože jméno po dlouhých debatách někdy v 8. měsíci a já mu v 9. řekla, že mi prostě nějak nesedíNakonec poslední, co v zoufalosti nadhodil se mi líbiloa dali jsme ho
Ja ohledne jmena druhe dcery volala manzelovi ze salu behem porodu. A ohledne jmena ctvrte az po porodu
Treti a prvni byly jasne.
Beatka. Karin…no, taky by šlo.. A Nelinka je sice hezké, ale časté.
@NikaXS za mně nejlepší Karin (měla jsem ji v užším výběru, ale vyhrálo jiné jméno), Beata je také moc hezké, Nela mi přijde už moc okoukaná a takové nijaké jméno - prostě mýdlo Nela ![]()
O Beátě a Karin jsem taky uvažovala. Krásný jména.
Tam bych se rozhodovala asi do poslední chvíle. Jinak to u mě vyšlo tak, kdy Nela, Nelly se dávaly dost často. Není to špatný jméno, ale jeden čas bylo kolem přenelováno, takže…
@NikaXS píše:
Já bych chtěla Beátu, partner Nelu a takový kompromis máme oba Karin. Jaké jméno z těchto se líbí nejvíce vám? K příjmení jdou všechna…
Dejte kompromis.
Mně se kromě Beáty líbí všechny.