Divná modřina na boku

576
13.12.16 19:01

divná modřina na boku

Prosim o radu. Dnes jsem koupala syna (3 mesice) a objevila jsem mu na boku na stehynku divny flek, velky asi 4×4 cm, do svetle modra zbarveny. Vypada to jako svetla modrina. Ale syn se nikde nebouchl ani nelezel na boky, ze by to bylo otlacene. Nemelo to nejake dite vase? Nevite, co to muze byt? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2401
13.12.16 19:07

Nemuze to byt Mongolska skvrna? Nasemu malemu jsme ji nasli v 7 dnech na raminku, jeli jsme na pohotovost a tam nam na koznim rekli, ze je to Mongolska skvrna (nahromadeny pigment z prenatalniho obdobi), melo by to do tri let zmizet, u nas zatim vypada, ze mizi… Drzim pesti, at to neni nic vazneho… (u nas byl jeste ve hre hemangiom, ale malej byl fakt jeste prcek a byl hodne cerveny, tak to slo spatne poznat)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.12.16 20:03

No on to ma asi odedneska. Predtim jsem to tam nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.12.16 20:22

@rachele my si taky mysleli, ze se mu to objevilo ten den, ale je fakt, ze nas prcek byl uplne malej :think: drzim pesti a dej pak vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.12.16 20:32

Dekuji. Snad to zmizi. Je fakt, ze byl po koupani, tak to treba vic vylezlo. Dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
21.12.16 17:00

Tak bud je to modrina nebo klubicko cevek. Dlouho to prohlizela a i promackavala, zda ho to boli. Mam kontrolovat, aby se to nrzvetdovalo a jinak asi dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí