Divná skvrnka na plosce nohy

388
16.3.20 20:19

Divná skvrnka na plosce nohy

Zdravím,
Dnes jsem si všimla téhle skvrnky na plosce nohy svého pětiletého syna a docela jsem se zhrozila, co to může být, vypadá to jako skvrnka od jódu( hloupost)nebo jako nebezpečně vypadající znaménko, ale já ani manžel nemáme pocit, že by měl syn na plosce malé hnědé znaménko:(Navíc, tento flíček tam dlouho nebude, všimla bych si toho, když jsem mu pomáhala občas oblékat punčocháče. Neví někdo co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
16.3.20 20:28

Bradavice? :think: Až pomine to šílenství s koronavirem, zajděte na kožní, ten to zhodnotí líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.3.20 20:43

@Petule030 To je mi jasný, že to kožní zhodnotí líp, ale právě proto, že je šílenství s koronavirem, tak teď asi bude problém se někam dostat.Ale díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
16.3.20 20:48

Dcera mela uplne to same. Akorat uplne zespodu. Vsimla jsem si toho nahodou, nikdy driv to nemela. Vypadalo to jako skvrna od rzi. Bezela jsem s tim k doktorce a ani ona nevedela a jen rikala, ze ji to prijde jak flicek od rzi. Rikala, at se neznepokojuji. Po cca tydnu to bylo pryc. Co to bylo, dodnes nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.3.20 20:55

@martanek29 Tak to je fakt zvláštní :think: Já nechci panikařit, ale tchýně se léčila s melanomem a mám z těchto věcí zvýšený strach a v kombinaci s tím, co se teď všeobecně děje to nedělá moc dobře mému nervovému ústrojí, takže děkuji za sdílení zkušenosti, že by se mohlo případně jednat o sice neidentifikovatelnou, ale banalitu, která zmizí. Tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.20 20:58

@BlueFox tohle mam od narození.. Občas zmizí, občas se objeví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.3.20 21:34

@martina.se Zvláštní. Řekla bych, že je to skvrnka od jódu, hypermanganu, ale nepřišel s tím do styku. Uvidí se, ale trochu jsem se uklidnila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
17.3.20 19:51

Zkouším ještě dnes, kdyby si všiml někdo, kdo by věděl :( Zítra s tím jdeme k lékařce, ke které chodíme každý rok na dermatoskop, ale jsem celý den nervózní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.20 22:21

@BlueFox Dobrý den, mohu se zeptat na vyjadření doktora? Dnes jsem objevila uplně stejný flíček. Předem moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
22.3.20 12:27

@EveKri Dobrý den, doktorka sama úplně přesně nevěděla, taky říkala, že to vypadá jakoby stoupnul na zrníčko hypermanganu. Možná prý stoupl na kostičku lega apod., na znaménko to prý nevypadá, mám to sledovat a uvidíme třeba za měsíc, jestli to nezmizí. Mám ale prý být v klidu, nic nebezpečného ve smyslu melanomu to není. Koukala na to dermatoskopem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí