Divné chování kolegy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Flirt je uplne normální. Nikdo si nepřeje do smrti mit oči jen pro jednoho člověka, který se uz před deseti lety okoukal. Je to způsob jak si udržet zdraví rozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi divná, prostě ho chceš.
Jsi nervózní z toho, že s tím přestal, protože chceš aby to pokračovalo dál a evidentně by ti nevadilo, kdyby se to zvrtlo v něco víc. Jsi z něj prostě hotová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze se lekl tveho flirtovani a moznosti, ze bys mu na to zabrala
Chlapi radi svadi a dobyvaji, ale je mozne, ze si uvedomil, kam by to brzy mohlo vest a rozumne vycouval. Preci jen dve rodiny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nechápu co vyšilujete, my jsme občas v práci flirtovali taky, aby nám z práce nehráblo, ale nic jinýho než poštuchování na odlehčení situace jsem v tom nehledala… Rozhodně jsem v tom neviděla nevěru, že bych manžela podváděla nebo co… A už vůbec jsem z nikoho nebyla hotová a co já vím tak se tam nikdo s nikým nespustil. Jeden kolega dokonce o sobě říkal že je pes co štěká ale nekouše ![]()
- Citovat
- Upravit
@pikola píše:
No evidentně to zapůsobilo a teď se budeš snažit ty, jelikož je uražená tvoje ješitnost a už přemýšlíš jak zahneš
Lépe bych to nenapsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@glitterball samozřejmě, také bych to tak brala jako jeho žena, i proto jsem držela tu zpátečku, porad jsem si říkala, chudák jeho žena…
Jeho ženu lituješ, ale oči na něj děláš. Trošku protiklad ne? Mě je zas lití tvého manžela. Pochopila bych to u mladé nezadané holky bez závazků, co je pro ní ještě manželství a rodina sprosté slovo, ale ne u roky vdané ženské. Osobně si myslím, že kolega už z tebe dostal strach, že budeš chtít něco víc tak radši hodil zpátečku. Vidíš, že je odměřený a zkoušíš s ním flirtovat pořád. Hrdost děvče, hrdost. A kdyby to pro tebe bylo nevinné pobavení tak to tak neřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná právě zjistil svoji skutečnou identitu
- gay parade prde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit