Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@karkarka píše:
Covid?
Zrovna jsem to chtěla napsat, vcera jsem cetla, ze doktoři zjistili, ze to muze byt zacatecni priznak. Ale tezko nekdo takhle rekne, co to fakt je.
Může to být jen z nějaké potraviny nebo od žaludečních potíží. Nebo Vám chybí nějaký vitamín, železo…? Nebo covid. Těžko říct.
Pozorujte a uvidíte.
Ahoj, tyto fleky se mi objevily cca 3roky zpet. Ze zacatku me i bolely. Ted jsem zpozorovala, ze se mi udelaji po rajcatech ale ne vzdy. Nekdy mam 14dni klid a pak znovu, nekdy mam klid i mesic, pokazde jsou ty fleky jinak. Jmenuje se to mapovity jazyk a nikdy mi k tomu zadny dr.nic nerekl. Kdyz prijdes na pricinu budu rada kdyz napises.
@Anonymní píše:
Ahoj, tyto fleky se mi objevily cca 3roky zpet. Ze zacatku me i bolely. Ted jsem zpozorovala, ze se mi udelaji po rajcatech ale ne vzdy. Nekdy mam 14dni klid a pak znovu, nekdy mam klid i mesic, pokazde jsou ty fleky jinak. Jmenuje se to mapovity jazyk a nikdy mi k tomu zadny dr.nic nerekl. Kdyz prijdes na pricinu budu rada kdyz napises.
Napisu
Synovi se něco podobného dělá po rajcatech, či jiných ostrých potravinách. Miva tam tedy větší díry, občas si stěžuje, že ho to pálí. Dle dr. je to mapovity jazyk.
@mapu píše:
Synovi se něco podobného dělá po rajcatech, či jiných ostrých potravinách. Miva tam tedy větší díry, občas si stěžuje, že ho to pálí. Dle dr. je to mapovity jazyk.
Ano taky mě to tak trosku palelo.. zajdu na testy co mi nedela dobre a uvidi se
Prosim prosim nevite někdo co to muže být? Po jídle se mi objevily na jazyku cervene fleky.
Prikladam foto.