Náhlé potíže, zhoršení zraku a mrtvění jazyka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.15 18:37

@jdukolem moc dekuji, jsi hodná

• Citovat
  • Upravit
33005
7.11.15 18:57

Po přečtení nadpisu me napadla mozková prihoda. Stát se to mě nebo osobě blízké, volala bych okamzite RZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.11.15 19:01
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem zakladatelka tohoto tématu. Posledně se nic nezjistilo a v noci ze včerejška na dnešek jsem mela nějaký „problém“ nedařilo se mi usnout, najednou jsem si lehce zdřímla, probudilo mě jakoby trnutí, nebo mrtvení nohou, jazyka a normálně jsem nemohla otevřít oči, proste to nešlo. Stalo se mi to dvakrat po sobě, trvalo to chvíli. Nevíte co to mohlo být? Samozřejmě to budu konzultovat u dr, ale ted mi nic není. V noci jsem pak normálně usnula, nic me nebolelo. Dekuji

pripada mi to jako spankova obrna, patri mezi parasomnie, nic vazneho, jen neprijemne
ty potize v uvodu imponuji jako migrenosni aura, ale samozrejme si zaslouzi vysetreni, ktere predpokladam probehlo. MR by se mela alespon jednou udelat, ale jestli jsi ji mela, tak kvuli tomuhle bych ji neopakovala (neobvjevi-li se neco v objektivnim nalezu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 20:28

@Pudloslava rezonanci mi nedělali, jelikož se potíže neobjevily znovu. Dekuji za názor. Na vyšetření urcite zajdu. To první byla opravdu migréna, často mě bolela hlava. Po vysazeni HA uz nebolí. Ale to, co jsem mela dnes v noci bylo hnusný. Jako bych byla zaživa pohřbená nebo ochrnutá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 20:48

@Pudloslava tyjo, asi mas pravdu… Co jsem si přečetla o tom, je to velice podobné. Dekuji za radu. Možná mi to vyvolal dlouholetý stres, který se stále stupňuje, i kdyz jsem v pohodě, dostávám zabrat

• Citovat
  • Upravit
43035
8.11.15 07:55
@Anonymní píše:
@Pudloslava rezonanci mi nedělali, jelikož se potíže neobjevily znovu. Dekuji za názor. Na vyšetření urcite zajdu. To první byla opravdu migréna, často mě bolela hlava. Po vysazeni HA uz nebolí. Ale to, co jsem mela dnes v noci bylo hnusný. Jako bych byla zaživa pohřbená nebo ochrnutá

u migreny se ma alespon 1× udelat grafika (CT nebo MR) - pro jistotu, ale ja fakt snad nikdy nezazila, ze by se tam neco naslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 09:26
@Pudloslava píše:
u migreny se ma alespon 1× udelat grafika (CT nebo MR) - pro jistotu, ale ja fakt snad nikdy nezazila, ze by se tam neco naslo.

Me dělali skrz migreny kdysi dávno EEG a asi před rokem a půl ještě něco, to nevím, jak se jmenuje. Možná EMG? Něco jak se dělá s těma jehlickama na ruce např

• Citovat
  • Upravit
13.3.16 19:36

Dobrý den, čtu to teď hodně zpětně. Ale já mívám toto před migrénou. Jedná se o auru, někdy i přestanu mluvit, nedokážu poskládat větu a až to odezní, tak příjde silná bolest hlavy. Pak jsem ještě celý den tak nějak vyřízená. Ale samozřejmě jste určitě navštívila lékaře a on stanovil diagnozu. Přeju zdravíčko. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí