Přípravek na posílení imunity pro dospělé

832
11.11.14 19:02

Přípravek na posílení imunity pro dospělé

Dobrý večer,
vždycky jsem byla často nemocná a poslední rok a půl se (ťuk ťuk) držím skoro bez nachlazení, angín atp. I tak bych ale chtěla imunitu něčím podpořit, když vidím, kolik lidí kašle, smrká v MHD, ve škole a tak.
Jaký přípravek je na to dobrý? Původně se mi líbil Imunostim, našla jsem na něj ale i spoustu negativních recenzí…
Znáte nějaký osvědčený? A ne moc předražený?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
11.11.14 19:13

@levandule23 Zdravím :-) Já mám s imunitou dost problémy, ptž všechno, co má víc vitamínu C mě alergizuje. Hodně se mi osvědčila Hlíva ústřičná…buď si ji vařit doma, nebo brát tabletky s výtažkem. Je to přírodní produkt na posílení imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
11.11.14 19:25

Echinacea od Finclub-na klasické virózy. Pokud by se to týkalo vyloženě imunity (alergie, atsma atp.) tak Bi-iomare, + ke všemu jejich vit. C-všechno je to přírodní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.11.14 19:56

Bereme všichni bi-iomare a uvidíme. Doufam, ze nám pomůže, minuly rok byl desny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.11.14 20:52

My momentálně na doporučení lékařů zkoušíme nosní konvičku Rhino Horn, jinak se doporučují i tablety s obsahem oleje ze žraločích jater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.11.14 10:40

Mně se osvědčily právě bylinné čaje, cítím se líp a od té doby jsem minimálně nemocná, můžeš zkusit třeba ten na imunitu od Teekanne, ten je můj oblíbený. Snad taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.7.18 11:48

Pokud hledáte nějaký přírodní doplněk stravy, tak můžu doporučit černý česnek (Garlio), je to velmi silný antioxidant a je i antibakteriální, takže pro podporu imunity je perfektní. Zároveň jeho chuť není jako u běžného česneku, nezanechává žádný zápach, takže se dá během dne v pohodě konzumovat a stačí třeba 2 stroužky denně :) Jinak samozřejmě pro dlouhodobé posílení imunity prospěje vyřazení „prozánětlivých“ potravin (cukry, špatné tuky, zpracované výrobky..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.9.18 15:14

@Darinka_dada Já zase beru vitamín D3 Extra, který mi doporučila doktorka, prý přispívá na správné fungování imunitního systému.Beru krátce, tak uvidím, jak na tom budu.Taky je dobrý na udržování normální hladiny vápníku v krvi, který ted také momentálně dost potřebuju.Koupila jsem si ho od výrobce Biomin.Je to výrobce léčiv, tak si myslím, že tyhle doplnky stravy umějí.

• Citovat
  • Upravit
26.1.20 09:50

:mavam: Co říkáte na tablety na posílení imunity, které v sobě mají pohanku a zinek? Myslíte, že to pomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.20 09:54

Doplnění: Já jsem do do této diskuze zabrousila právě z toho důvodu, zda nevíte o nějakém osvědčeném přípravdku na posílení imunity? Stále se potýkám s nachlazením a né a né se toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.20 19:38

Zinek se říká, že je na posílení imunity dobrý, to je ale spíše nějaký doplně stravy ty tablety ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.5.20 16:37

Podle mě je pro dobrou imunitu hodně důležitý vitamín C a taky D, taky jsem četla, že SZÚ vitamín D a ještě omega-3 mastné kyseliny doporučuje doplňovat kvůli Covid-19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.6.20 21:40

Já jsem teď našla bylinnou tinkturu Kouzelné kapky na posílení imunity a tak mě to zaujalo, že je to čistě přírodní. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.6.20 17:34

Myslíš tyhle https://www.rpshop.cz/…pky-tinktura ? Hledala jsem a našla jsem tyhle, a podle složení to určitě na podporu imunity dobré bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.9.20 20:29

Měla jsem s imunitou hodně potíže jako dítě a vlastně až do skončení VŠ a docela dost jsem toho vyzkoušela. C a zinek pro mně bylo málo, co mi zafungovalo je echinacea, ale pozor dost se liší množství výtažku, většinou kapky mají malinko. Já používám tohll https://www.benu.cz/…kumin-tbl-67?…, ale pozor i jiné od Medpharmy mívají jenom 100 mg. Za mně fakt téměř 100% účinek, sice občas cítím, že na mně něco leze a den dva mi není úplně ok, ale i když něco chytím, mívám jenom slaboučké příznaky, když to vypadá bledě doplním Preventanem Akut. A pořádně nachlazená jsme byla naposled někdy před dvěma lety. Předtím jsem mívala, tak 5 silných nachlazení za rok. Hlavně homeopatika jsem zkoušela docela drahá a to mi to snad přišlo i horší než bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí