Přípravek na posílení imunity pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wag.Marťa
22.10.20 20:08

Nevíte někdo o nějakém přírodní verzi léků? Slyšela jsem o phytoxanu, že je dobrý, jako přírodním antibiotikum. Prý se to dá brát i preventivně na detoxikaci. Sama ho ale nezkoušela. Má s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
50
23.10.20 18:30

@Wag.Marťa
Dobrý den. Já phytoxan beru už 3 roky od té doby jsem nemusel použít klasické antibiotika. Mi pomáhá, tak ho můžete také vyzkoušet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.10.20 11:00

Mám zažité, že současně s antibiotiky se berou i probiotika, protože to udržuje správnou střevní mikrofloru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.1.21 20:37

Já sázím dost také na přírodní antibiotika. Různé bylinky nebo koření z klasické kuchyně a zahrádky. Nebo taky klidně ten phytoxan. Ale preferuji hlavně tu přírodní a rostlinnou kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.1.21 21:57

A je ten problém s imunitou nějak potvrzený? Já letos i v minulosti měla vždy několik nachlazení, až jsem si říkala, jestli je to normální, že když je kolem někdo nemocný, tak já jsem hned taky, ale běžné imunologicke vyšetření ukázalo, že jsem úplně v pořádku, výsledky prakticky ukázkové.
Na imunitu se taky doporučuje zinek, vitamin D. Co vitamín C v nějakém doplňku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.1.21 14:51

Beru hlívu ústřičnou a jsem spokojená. Příp. pak ještě Echinacea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.21 22:39

Já užívám ImunoHelp od Naturevia, doporučili mi ho v lékárně, jsou v něm vitamíny a rostlinné extrakty plus zinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.7.21 12:51

V zimě nasadím additivu cca na 4 měsíce a pokud je nejhůř šáhnu po phytoxanu, ale letos ani covid mě nedostal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
23.7.21 06:40

Imunita je schovaná v tlustém střevě a velmi důležitá je jeho čistota.
Zaječická hořká střevo dokonale vyčistí a přitom neublíží, je zbytečné do sebe rvát kdejaké přípravky, když je střevo zanešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.6.22 12:21

Já už jsem vyzkoušela mulťáků hodně, ale nejlépe mi fungovaly Nexgen od Reflexu, ale už moc nedávám tablety. :D Teď zkouším Astaforce (https://www.astaforce.cz) a ten mi zatím přijde ok, ale užívám krátce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.23 12:04

Přípravky na podporu imunity - https://nuvialab.com/…iaLab-Immune minulu zimu som bral celu zimu a nebol som chory..neviem ci to bolo tym ale kazdu zimu.

Příspěvek upraven 18.01.26 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.9.23 19:12

Teď testuju od Wecare, líbí se mi na něm, že je to ve vodě rozpustný prášek s komplexním složením v jedné dávce, polykání tablet mi totiž nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
25.9.23 12:45

Dobrý den, za mě mohu doporučit H2 Immunity drink, začínáme ho užívat od začátku srpna každý den :)

• Citovat
  • Upravit
teri_p98
25.9.23 12:47

Dobrý den, za mě mohu doporučit H2 Immunity drink, začínáme ho užívat od začátku srpna každý den :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex