Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já krvácela po nehormonální i hormonální v podstatě dva a půl měsíce v kuse. také po císaři. Neberu nic, nemám na to nervy. Někdo anti nemůže hold
Poraď se s dr, jsem zvědavá co ti na to řekne. já se na to vykvajzla když mi anti změnila a stejně jsem krvácela dál a ve chvíli kdy jsem jí vysadila, najednou naprosto pravidelnej cyklus (28,29dní)…takže já jí prostě nemůžu.
Ahoj měla jsem to podobně. Po šestinedělí jsem se objednala na gynek. a dva dny po prohlídce jsem dostala menstruaci. Měla jsem taky píchlou injekci ( Sayana - měla jsem být bez menstruace). Ještě jsem kojila v noci, ale to netrvalo dlouho a kojit jsem přestala úplně. Já jsem spíše špinila, ale měsíc a půl a pak jsem dostala ještě askorutin na zastavení krvácení a po něm to po týdnu ustalo, ale zhruba za měsíc opět, začala jsem špinit a trvalo to další měsíc. Absolvovala po třech měsících další injekci a opakovalo se to opět. A když jsem měla jít na třetí injekci, s lékařem jsme se shodli, že bude lepší změna antikoncepce. Beru sice teď prášky, ale mám menstruaci pravidelnou a je klid. Tak možná by pomohla změna antikoncepce. Uvidíš co ti řekne doktor, ale nestresovala bych se a zašla tam až příští týden, jak jsi objednaná. Rodila jsem normálně.
Děkuji moc, tak uvidíme co se z toho vyvrbí. Snad by teda zabrala změna.
Mám takový malý dotaz. Rodila jsem císařem o 6 týdnů dřív. Po šestinedělí jsem šla na kontrolu ke své gyn a dohodli jsme nehormonální Antikoncepci ve formě injekce na 3 měsíce. Jelikož jsme s malým stále bojovali s kojením. Které stejně odmítal. Láhev byla nej. Takže jsme už asi po dalších 14 dnech skončili plně na UM. Měsíc po píchnutí injekce jsem dostala menstruaci, ale trvala skoro celý měsíc. 3 dny nic a pak od 16.7. to mám zase, někdy je to slabší, někdy silnější ale krvácím stále. Fakt už nevím, k doktorce mám jít příští týden na další injekci , ale nezvedá mi tel, abych se zeptala. Jestli to je vhodné. Neměla jste některá něco podobného?