Dlouhá pracovní doba, zvyknu si?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
tak ale taková pracovní doba naprosto odporuje Zákoníku práce, ne? kde si to v dnešní době tak dovolí? nějaký soukromník?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
manzel tak dela cely zivot, ma mezitim volno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tohle se dlouhodobě zvyknout nedá. A také si myslím, že je porušován zákoník práce v oblasti délky pracovní doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Má volno jeden den mezi směnami? To asi ne, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Víceže? to by měl 392 hodin za měsíc, to odporuje všemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já má takový. Pocit že někdo nehraje podle pravidel. My musíme každou 3 12. Podepisovat souhlas. Stává se velice zřídka, že máme 3×12 za sebou. Většinou 2×12 volno a denní.
Táta by měl mít oficiálně 2× denní a 2× volno. A taky se stává, že nemá, nic podepisovat nemusí.
Jako rozhodně bych nebyla v zaměstnáni, které ní mi bralo čas a energii
Jako našetřit si, dejme tomu.
- Citovat
- Upravit
Za to máš statisíce, ne? Že to děláš už tolik měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na co ti to rozepisují, protože tohle před inspektorátem fakt neprojde. Platí ti alespoň těch cca 110h navíc s 25% příplatkem a příplatky za víkendy atd.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 statisíce rozhodně ne. Potřebovala jsem práci a ze začátku jsem měla volna o dost více.
- Citovat
- Upravit
@zrcadlo ve smlouvě mám 8hod. pracovní dobu. Nějaký příplatek tam je, ale rozhodně ne takový. Pár korun.
- Citovat
- Upravit
Tak to bych nezvládla ani omylem a ani bych v takové práci nezůstala. Když máte 8 hodinovou pracovní dobu, tak pracujte 8 hodin denně, to je 160 hodin za měsíc. Nechápu jak můžete mít 280 hodin. Proč i víkendy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…
Příspěvek upraven 30.06.25 v 14:00