Dlouhodobá teplota, kašel, rýma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.2.20 21:10

@SimonaSed No vůbec mi to neříkejte :( Jsem teda zvědavá, co se nám z toho ještě vyklube s nebo taky vůbec nic :think: Za to bych byla radši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.20 16:19

@SimonaSed
Malej už má teploty 6 den a je to hrůza :zed: Má teda maximálně 37,5, ale přijde mi to divny, že má už 6 dni teploty. Byli jsme dnes u doktorky a ta nenašla nic. CRP měl taky dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.20 21:05

@Čiperka13082018 my jdeme zitra na kontrolu, tak snad uz budeme moct ven… Oba byli snad uz druhy den brani ATB uplne bez kašle, rýmy. Dcera sice tu teplotu zvýšenou mela a obcas mi. prijde, ze na dotek ji hlava hicuje. Ale asi si to uz vsugerovavam a zbytecne moc ji pozoruji. Mame dva celove teplomery, ktere ji vzdy ted nameri kolem 37,5 a u nas pod 37. Ale kdyz ji dam klasiku do podpazi, namerila sem max 37,0. Takze bezdotykove jsem si zakázala :D kazdopadne k tem dlouhotrvajicim teplotám, asi to ted bude nejaka viróza co rádi a kdyz bylo CRP v poradku, tak to odezní samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.20 21:07

@SimonaSed
Děkuji za uklidnění :D :) Už jsem vážně zoufalá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.20 21:20

@Čiperka13082018 to chápu, navic kdyz je clovek zavřený doma s dítětem, co vlastně kromě zvýšené teploty, řádí jako zdravé. Ono je to teda lepší, nez kdyby melo horecky a bylo schvacene, ale pak uz dítě i matka div nelezou po stropě :D tak at to rychle odezní! Holt je to úděl zimních měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
11.8.20 16:43

Holky a kde měříte teplotu? Syn 10 let ma teď taky víc než týden rýmu a kašel. V puse pod jazykem běžně 37,2 a v podpaží 36,5. Dr. doporučila měřit pouze v podpaží, protože v puse se odečítá a teplota těla je tam prostě vyšší. Nicméně ho to nachlazení taky trápí nějak déle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí