Dlouhodobé komplikace po revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
24.5.24 10:25
@Anonymní píše: Více

Ano jsem sestřička z chirurgie. Jak vidíš, tak taky tapu. Já se taky bala. Mame rakovinu strev v rodine. Proto jsem šla na kolonoskopii.
Ta naštěstí vypadá snad v pohodě. Nic tam dr neviděl.
Jsem objednaná na pondelek na gyndu. Už budu chtít, aby se mnou něco udělali. Takhle to dal nejde.

Jinak bolí tě nebo pálí konecnik? Máš potíže s vyprazdňováním, nebo máš tenké hovinko? Krvácis když jdeš na velkou?

Ono mame hrozný strach a pak nám je ještě hůř. Já jsem hrozný nervak a pak mám střevní potíže už jenom z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.24 09:21

@Nun87 Nekrvacim. Konečník občas zasvedi.
Potíže s vyprazdňováním mám leta, protože jim dvakrát denně, a jestli vypiju skleničku vody, je to moc.

Můžu se tě zeptat, odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
64
25.5.24 15:06

Tak to pití je malér. Já vypít skleničku denne, tak taky curam žiletky.

Jsem ze středních Čech.

Dnes jsme byli jen na půl hodinky nakoupit. Zase mě to břicho bodá. Když si lehnu, tak je to v lepší.

Včera jsem mluvila s kamarádkou, co málem umřela po porodu a prožila si peklo. Dodala mi velkou odvahu a jsem díky ní víc v klidu. Prostě se to vyřeší. Už tři měsíce, co jsem se dozvěděla, že jsem potratila, mam depky, jsem smutná a že všeho se hroutim. Ovládá mě smutek a obrovský strach. A to rozhodně nepomáhá. Prostě se musím dát dokupy, být v klidu a neřešit, že nemůžu chodit do práce apod. To je prostě vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 11:16

@Nun87 když mi dělali ct břicha,, byli střeva v pořádku…
Myslíš, že by mohl být problém i přesto?
Ale vše začalo prostě až po tom zákroku. Jinak vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
64
26.5.24 12:54

Mně taky… všechno po té revizi…

CT odhalí hodně. Tam uvidi vse mimo jen neceho mikroskopickeho. Pokud by měli podezření, ze mas neco se strevy pošlou tě na koloskopii.

V pátek jsem dostala další menstruaci. Je to lepší než minulý měsíc, ale asi pracuji ty cysty a je to peklo. Boda mě v podbřišku vpravo a i vlevo. Do toho mě začal hrozně bolet žaludek. Kdo ví, jestli z těch všech antibiotik a léků na bolest nebudu mít navíc ještě vředy…

Už mám sbalenou i tašku do nemocnice. Včera to břicho bolelo, že jsem myslela, že se pos… a pojedeme na pohotovost. Uvidím, jestli ještě během dneška vydržím.

Zítra jdu odpoledne na gyndu. Pokud se mnou nebude chtít nic dělat, tak půjdu normálně na urgent do nemocnice. Ať se mi do toho břicha už podívají. Už jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 13:28
@Nun87 píše: Více

Je to tedy rok zpět. Ale od té doby žádné problémy nebyli.
Já menstruaci ještě nedostala.

• Citovat
  • Upravit
64
26.5.24 15:03

Myslíš rok od revize, nebo od toho CT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 16:00

@Nun87 od toho ct.
Od revize bohužel teprve 5 týdnů

• Citovat
  • Upravit
64
26.5.24 20:14

Už rozumím. Tak za rok se může stát cokoliv. Ale být tebou bych se nebála. Ale pokud máš obavy, tak si nech napsat doporučení na koloskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 20:18

@Nun87 víš, já si právě říkám, že když to bylo před rokem v pořádku, že snad to bude v pořádku i teď. A hlavně do té revize žádné problémy nebyly. Tohle se rozběhlo až po ní.

• Citovat
  • Upravit
64
26.5.24 21:54

No já do revize. Jen 1. Menstruacni den, měla bolesti. Ale nic, co by nevyřeší 1 ibalgin.

Já taky nevím, co se teď pos****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.24 12:17

@Nun87 ahoj, napiš jak jsi dopadla na gynde. Myslím na tebe. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
64
28.5.24 10:32

Ahoj. Včera na gynde… Dr tam nic moc neviděl. Objednala jsem se na jeho doporučení k primari gynekologie, který po vyšetření rozhodně, jestli půjdu na laparoskopii. Dr si myslí, že mě tam zlobí srusty. Ty cysty, co tam byly na rezonanci, tam dle zprávy prý už zase nejsou.

Takže příští pondělí tam půjdu a uvidím, co mi poví. Zkusím pořádně cvičit to panevni dno. Třeba to je kombinace obojího, proto to stojí tak za ho***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.24 17:57

@Nun87 ahoj, proism tě, řekni mi tvůj profesionální názor.

Začal mě svědit konečník. Šla jsem k obvodakovi, ta mi prohlédla konečník, a že tam nic nevidí, a dala mi nějakou mast na hemeroidy, pro jistotu.

Teď jsem byla na záchodě, a né celá, ale kousek stolice byl takový tvrdý, a jako proužek.

Na netu píšou, že je to příznak rakoviny. 8o. Našla by se rakovina při krevním obrazu??? Dostala jsem šílený strach.

• Citovat
  • Upravit
64
28.5.24 22:20

Já to měla taky. Najednou úzká Stolice. Ty hemeroidy to dělat můžou. Když otecou. Jak říkám, alespoň rektoskopie/ koloskopie. Ať ti kočka napise zadanku na vysetreni. Já jsem teď taky o něco klidnější. Když vím, že tam v tom strevu žádný nádor dr neviděl. Když mě ten konecnik tlačí, tak mi napsal takové prima cipky, které přímo míchají v lékárně. Jen stojí asi 800 Kč.
Z krevního obrazu rakovinu nepoznaji. To je spíš takový doplňkový údaj, jestli nemáš v sobě infekcí, nebo nejsi anemicka.
Negoogli. Rakovina ti vyjde ze všeho, co tam zadáš. A to je na budku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria