Dlouhodobé komplikace po revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.24 19:12

@Nun87 Nezoufej :*, podařilo se vám to jednou, podaří se to znovu. Sakra, zase tak starý nejsme.

• Citovat
  • Upravit
64
4.6.24 19:44
@Anonymní píše: Více

Doktoři mě taky uklidňují. Od nikoho jsem zatím neslyšela, že jsem stará, nebo ať se nedivím, ve svým věku.

A jak válčíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.24 19:56

@Nun87 Mně strašně pomáhá pozitivní myšlení přítele. On děti nemá, já z předchozího vztahu ano. Primář v nemocnici říkal, že vaječníky jsou v pořádku, a celkově děloha. Ale u mé gynekolozky už se objevila ta cysta. Ona teda tvrdí, že menstruaci odejde, že je to rychlou změnou hormonů, tak se celkem bojím, co z toho nakonec bude. Když i to krvácení takhle blbne.
Ve čtvrtek jdu zase na ultrazvuk, tak snad to bude dobrý.. Děsí mě představa, že bych měla třeba znovu pod kudlu.

• Citovat
  • Upravit
64
4.6.24 21:56

Vem si, já dle rezonance veliké cysty a týden pak na ultrazvuku nic… s menstruaci fakt odešly. Ony když jsou naplněné krvi, tak opravdu zmizí.

Bolesti zůstaly. Trochu menší. Ted mě štve ten konecnik a to pálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.6.24 22:00
@Nun87 píše: Více

Je to jako si sednout na kaktus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 05:53

@Nun87 Jenže já bohužel ani tu menstruaci nedostala. To mě děsí. Že to tělo prostě nefunguje. :,(

• Citovat
  • Upravit
286
5.6.24 06:24

Tyjo holky. Mne to nedá. Sem si takhle pri snidani tohle vlakno prosla… nenaznacil vam nekdo z lekaru, ze problemy mohou byt psychosomatické? Mam s tim hafo zkusenosti a bolesti bricha jsou veeelmi caste. Po potratu jsou navic rozhozene hormony a deprese muze mit velky prostor… Zkuste zvazit navstevu terapie, popr. Nasazeni leku…
Drzte se. Vim jake to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 06:28

@Linve Ahoj, víš pro mě je nejhorší pocit, že bych nemusela už miminko mít.
Menstruace nikde, a já jsem z toho už na prášky.

• Citovat
  • Upravit
5.6.24 12:01

Vezikovaginalni pištěl

Dobrý den
Chci se zeptat zdali někdo podstoupil operaci vezikovaginalni pištěle? Ráda bych se dozvěděla o tomto zákroku s pohledu pacienta. Mám to za sebou, ale bohužel nemohu mít zavedenou cévku pro velmi silnou bolestivost a bojím se reoperace. Tak jestli někdo má nějaké zkušenosti, rady co a jak třeba dopomoci cipkama budu velmi ráda za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.6.24 14:32
@Linve píše: Více

Máš pravdu. Už mi to taky říkali. A věřím tomu. Rozhodilo mě to hodně a věřím tomu, že to jak se cítím, už deprese je…

Jen jako zdravotník jsem samozřejmě začala nejprve pátrat po somaticke příčině, kdyby někde něco opravdu bylo. Dát se co nejdřív fyzicky do cajku, vrátit se do práce.

Ale shodou okolností jsem dnes ráno o tom mluvila se svou obvodni lekarkou. Říkala, že potrebuju pomoct i jinak, než do sebe začnu řezat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.6.24 14:39
@Martina1311 píše: Více

Ahoj. Vím, že to existuje, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Musí to být peklo. Co všechno nám ženským dole hrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.6.24 16:43

Dej tomu tělu čas. Třeba ti jen ještě dostatečně nenarostla sliznice v děloze, aby to krvácení bylo intenzivnější, když se odlučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 16:45

@Nun87 no právě ani na netu toho moc není žádná diskuze nic. Je to něco šíleného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.24 16:52

@Nun87 začala jsem krvácet, doufám, že to nebude zase jenom hodinová záležitost :roll:

• Citovat
  • Upravit
64
5.6.24 17:20

Já teď při druhé menstruaci od revize krvacela taky nárazově. Třeba půl dne nic, pak zase hodně, že jsem se musela přebalovat co 2 hodiny.
Neboj se. Řeš to, kdyby se to další měsíc opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí