Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
No se mnou to jde z kopce… vypadá to, že bolest jde od nervů z kostrce.
Dnes mi to potvrdila i fyziterapeutka. Podle toho, jak se ta bolest promítá.
Teď se musí začít pátrat po příčině.
1. Můžu to mít od Herpesu. Oni ty viry „spi“ v nervech. A můžou působit tyhle bolesti dole a podel nervů. Na to jsem šla k obvodni, jestli by mi nechala nabrat hladinu víru v krvi. To odmítla jakože, ona nemůže napsat tu spešl zadanku na krev a poslala mě zpět na neurologii. Že tam se mám domluvit. Tam jsem pred měsícem byla nějaký herpes nechtějí řešit, když nemám výsev. Napsala mi recept na Milgamu N. Prý mě ještě může poslat do infekcni poradny, kde se tím zabývají. Ale tam mi zadanku odmítala dát… prý jak dopadne ta neurologie. Nechápu.
2. Utlak pudendalniho nervu od kostrce.
Objednala jsem se k dr Mašatovi do soukromé ambulance. Ten se zabývá problematikou pudendalniho nervu. Když dojde k jeho útlaku, vznikají tyto problémy, které se dost špatně léčí. Je to jediný člověk, který se tím v CR zabývá. Všechno si tam platíš a jsem objednaná na září.
3. Křečové žíly v male panvi. Ty mohou způsobit utlaky a bolesti orgánů. Nebo taky utlacuji ten pudodendalni nerv. Tady zjistuju, který angiolog by z ultrazvuku poznal, že ty varixy mám. Mohly vzniknout, když jsem byla těhotná, jak se zvetsovala deloha a tím pádem se zvetsovaly samotné žíly.
4. Endonetrioza. Která může dělat bejkarny, jak na orgánech, tak v nervech. Tam jsem se taky za keš objednala k dr Drahoňovskému do Podolí. Který je na to nejlepší v republice.
Takže je ti vlastně všechno v hajzlu. Když to tak spocitam
@Nun87 nestresuj se ještě vic
. Millgamna je jen drahé béčko. Mně to nepomohlo vůbec.
Já si právě vzala tabletu těch hormonů, tak snad aspoň to zabere.
Jinak se už od soboty nemůžu pořádně nadechnout. Jako bych měla mít infarkt. ![]()
Ahoj. No u mě se to se**
Ve čtvrtek mi vylitla horečka. Bolest v krku, uších, kloubu, motani hlavy. Tak jsem se vydala na ORL.
Dr mi vzal stery, napsal kloktadlo, udělal RTG dutin (tam naštěstí nic) a poslal domu. Zítra volám na výsledky.
Jak mě pálí ten „spodek“ tak v pátek ráno se pěkně v tom místě vysypal opar. Takže mažu Herpesinem a zítra budu volat na gyndu. Ať mi už napíšou tu zadanku na odběr krve, kolik toho Teda v sobě mám.
Takže teď mám teplotu, opar, bolest za krkem a kloubů a motá se mi hlava.
A to jsem na zítřek domluvená na tu neurologii.
Takže uvidím. Už si fakt přijdu jako hypochondr.
Co u tebe?
@Nun87 ahoj, ty záda se zlepšili, ale nemůžu vůbec polknout. Zablokovaný krk, ucpaný nos, a v krku jako bych měla žiletky. Už jsem šílela, protože mi to na internetu ukázalo, že by to mohl být meningokok. ![]()
Zkouším to ustát čajem, sinupretem… K doktorovi se mi vůbec nechce, přesně jak říkáš, už by na mě koukali skrz prsty…
Ono by to mohlo být cokoli. Od rakoviny, přes nachlazení, po angínu.
Neboj kdybys měla meningokoka, tak máš 40 horečku a už jsi dávno v nemocnici. Jen k dr jdi.
Já se teď snažím dovolat na gyndu, abych se s nimi domluvila co dál. ORL doktor je nemocný, mam volat ve středu.
To je to, co mě vychází když si žádám svoje priznaky do Googlu. Odpověď na všechno je rakovina.
@Nun87 Jo, to mne bohužel taky. Ale podle doktorů to je jen páteř… Před rokem jsem si prošla kompletním vyšetření, magnetická rezonance bederní páteře, mozku, rtg páteře, kyčlí, vyšetření srdce, plic,, emg, sono břicha, Sono ledvin… A nikde nic nikdo nenašel.
Tak ona i „jen“ pater dokáže udělat svoje.
Já jsem zvědavá, co mi dnes poví.
No napsala mi doporučení na imunologii, kde mi snad udělají ty odběry.
Musím na rezonanci mozku a krční páteře. Jak se mi motá hlava a mám citlivé právě oko na světlo a špatně se mi zaostruje. + mě brni pravá ruka. Snad to nebude RS a bude to jen od krční páteře. Pak zkontrolovat na oční.
Zítra na tu pitomou gyndu… asi osobně, pac tam dovolat, to je taky na palici.
@Nun87 Tak to jsem zvědavá, co ti řeknou… S tou bolestí hlavy taky pořád bojuju
@Nun87 Ahoj, celý týden jsem to dostávala Ob den. To samé i o víkend. Dneskai gynekoložka napsala nějaké hormony na 3 týdny, na upravu cyklu. Že jak je potom vysadím, tak normálně naběhne cyklus.
Nechci to teda zakřiknout. Ale abych se nenudila, tak se mi ulomil kus zubu, naštěstí 7, tak to není vidět, ale bolí jako čert. A zubař má čas až v červenci 
Už naštěstí chodím na záchod bez bolestivé.
Jak jsi na tom ty?