Dlouhodobé užívání Baby Calmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
3.4.11 21:31
chuanitka píše:
Monny89 píše:
neni to k tematu, ale pises, ze si dala dnes obe prsa 8-o To je snad normalni ne? Pri kazdem kojeni stridat prsa 8-o 8-o :nevim:
Tedy co me vzdycky kdokoliv rikal, tak je to nutne ty prsa stridat :nevim:

Nevím jak to přesně myslíš, ale já kojila a kojím jedno kojení z jednoho, druhé z druhého :nevim: Takže v rámci jednoho kojení střídat nemusíš.

Ad baby calm - já dávala asi dva měsíce zhruba dvakrát denně a problémy nebyly.

chuanitko, presne tak to myslim.. jedno kojeni prave, druhe kojeni leve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2479
3.4.11 21:32
dusicka.. píše:
Lucije, tak si pro klid duse zitra zavolej dr. Ale ver, ze to je v pohode. Ja jsem teda po tech 11 dnech zacala byt taky nervozni a ze se dr. zeptam - meli jsme tam asi za tri dny jit na ockovani. A kdyz se pak v pohode vykakal, tak uz jsem se neptala.

Radši si tam zavolám, ať mám klid … Je to teď poprvé, co tak dlouho nekaká a pořád přemýšlím, jestli baby calm na to může mít vliv nebo nemůže.. Protože prdí i bez kapek, jen nekaká …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
3.4.11 21:34
lucije28 píše:
Radši si tam zavolám, ať mám klid … Je to teď poprvé, co tak dlouho nekaká a pořád přemýšlím, jestli baby calm na to může mít vliv nebo nemůže.. Protože prdí i bez kapek, jen nekaká …

Ja myslim, ze to vliv mit nebude. Pokud prdi bez kapicek a netrapi se u toho, tak bych je uz nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.4.11 21:41
Monny89 píše:
neni to k tematu, ale pises, ze si dala dnes obe prsa 8-o To je snad normalni ne? Pri kazdem kojeni stridat prsa 8-o 8-o :nevim:
Tedy co me vzdycky kdokoliv rikal, tak je to nutne ty prsa stridat :nevim:

klárka zase měla měla oblíbený jen jedno prso ze kterého převážně pila, z toho druhého jí to nějak nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí