Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
chuanitka píše:Monny89 píše:
neni to k tematu, ale pises, ze si dala dnes obe prsaTo je snad normalni ne? Pri kazdem kojeni stridat prsa
![]()
![]()
Tedy co me vzdycky kdokoliv rikal, tak je to nutne ty prsa stridatNevím jak to přesně myslíš, ale já kojila a kojím jedno kojení z jednoho, druhé z druhého
Ad baby calm - já dávala asi dva měsíce zhruba dvakrát denně a problémy nebyly.Takže v rámci jednoho kojení střídat nemusíš.
chuanitko, presne tak to myslim.. jedno kojeni prave, druhe kojeni leve ![]()
dusicka.. píše:
Lucije, tak si pro klid duse zitra zavolej dr. Ale ver, ze to je v pohode. Ja jsem teda po tech 11 dnech zacala byt taky nervozni a ze se dr. zeptam - meli jsme tam asi za tri dny jit na ockovani. A kdyz se pak v pohode vykakal, tak uz jsem se neptala.
Radši si tam zavolám, ať mám klid … Je to teď poprvé, co tak dlouho nekaká a pořád přemýšlím, jestli baby calm na to může mít vliv nebo nemůže.. Protože prdí i bez kapek, jen nekaká …
lucije28 píše:
Radši si tam zavolám, ať mám klid … Je to teď poprvé, co tak dlouho nekaká a pořád přemýšlím, jestli baby calm na to může mít vliv nebo nemůže.. Protože prdí i bez kapek, jen nekaká …
Ja myslim, ze to vliv mit nebude. Pokud prdi bez kapicek a netrapi se u toho, tak bych je uz nedavala.
Monny89 píše:
neni to k tematu, ale pises, ze si dala dnes obe prsaTo je snad normalni ne? Pri kazdem kojeni stridat prsa
![]()
![]()
Tedy co me vzdycky kdokoliv rikal, tak je to nutne ty prsa stridat
klárka zase měla měla oblíbený jen jedno prso ze kterého převážně pila, z toho druhého jí to nějak nešlo