Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak se hlásíme- Nakonec jsme skončili na 8 dní v nemocnici na infekčním Celkovýstav se rapdně zhoršil a konečná dignza byla zánět mízních žláz =( synovi spadla hlava šikmo dolů a už nešlo dát zpět, měl šílené uzliny na krku a půl hlavy oteklé a zarudlé… dnes nás pustili domů, ale do školky nemůže ještě ani příští týden
@Trolíci No to je šílené!! Teda…hlavně že jste v pořádku! Tohle by mě ve snu nenapadlo! Chudáček malinký, snad už je mu dobře! ![]()
Jak jste dopadli? Mel zvysene crp, takze antibiotika? Snad je maly v poradku.
Muj petilety syn mel deset dni horecky blizici se ctyricitce, zadny kasel ani ryma. Pridala se bolest hlavy a diagnoza byla drtiva. Ale dostal se z toho a je bez nasledku ![]()
@Veveří A co bylo Tvému synovi? (Promiň, že se tak neomaleně ptám…)
@Veveří jojo byl 7dní na kapačkách, antibiotika dostával přímo do žíly, +měl speciální límec + masti, ibalginy a další léky…
@Trolíci píše:
@Veveří jojo byl 7dní na kapačkách, antibiotika dostával přímo do žíly, +měl speciální límec + masti, ibalginy a další léky…
Choudě maličký
![]()
Uplně mi vyhrkly slzy ![]()
Tak at' je brouček co nejdříve v pořádku
![]()
@Maddlen píše:
@Veveří A co bylo Tvému synovi? (Promiň, že se tak neomaleně ptám…)
Maly mel zanet mozkovych blan, ale jak rikam, zaplat Panbuh to zvladl a uzdravil se.
@Trolíci píše:
Bobek maly, jsem rada, ze se uzdravil. Musela sis zazit strach
Drzte se a at jste zdravi ![]()
@Trolíci Koťátko malinké… hlavně že už je v pořádku. ![]()
@Veveří Vám přeju taky moc a moc zdraví, ať už se nic takového nestane. ![]()
Dcera (13 let) od minulého pondělí má teplotu 37,5 a trochu jí bolely svaly a oči. Po 4 dnech se přidal kašel, nijak záchvatovitý, zakašle třeba 1× za hodinu. V pátek jsme byly u doktorky, CRP v normě, poslechově čistá, tak klidový režim, dávat něco od kašle a čekat. No a dnes stále beze změn, teplota po celý den a každý den neměnná. Jsem už z toho nervózní, že není žádné zlepšení a nevím, jak dlouho to takhle může trvat. Máte zkušenost s takovou divnou nemocí? Napadlo mě, jestli to není zas nějaká forma covidu, který nemá dle mých zkušeností žádná pravidla :/