Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ugluk ano to vis, ze to ctu
, ale i tak mi to prijde strasne pozde transferovat treba 30DC embryo. Chtela jsem ET, ale dr me z toho zrazuje, ze je pro me lepsi KET vysetreneho embrya. Jakou davku jsi mela pri stimulaci?
No, je to pozdě, pokud by ženská ovulovala a byla nějakým způsobem zralá sliznice, ale nic z toho se neděje. Fakt je to jedno, jestli 10. DC nebo 35.DC, když to tam doktořii hormonálně připraví. Já mívala dávky kolem 225 IU denně, ale to se nedá poměřovat, někomu stačí výrazně méně, někdo potřebuje hodně.
@ugluk no uz aby bylo 1.11.
. Dekuji za reak
ce, pak dam vedet, jak pokracuju ![]()
Ahoj,
chtela bych se zeptat- jak dlouho jste pri dlouhem protokolu stimulovaly? Mam dlouhy protkol z folikularni faze, tedy injekce dipherenine byla druhy den cyklu…
Dekuji
Ahoj holky. Mám taky dlouhý protokol s Dipherelinem. Mám si ho začít píchat od 21DC až do MS a potom budu k tomu ještě píchat Bemfolu a Menopur.
Chtěla jsem se zeptat, jestli vám Diphereline nějak posunul MS. Normálně mívám cyklus 28-30 dní. Myslíte, že mi teď přes ten Diphereline přijde MS normálně v termínu? Máte některá zkušenost? Díky ![]()
@ugluk píše:
Mně Diphereline vždy posunul MS, klidně o 7-10 dní.
Jejda, až tak? To si budu teda ten Diphereline aplikovat klidně i 18 dní
a až potom od 1.DC Bemfolu+Menopur… No doufám, že mi MS vůbec dojde teda, když ji ten Diphereline tak posouvá ![]()
Tak nemusí… ale kdyby posunul, neděs se. Já ho brávala 14 dní.
@ugluk píše:
Tak nemusí… ale kdyby posunul, neděs se. Já ho brávala 14 dní.
Tak tento protokol bude nejspíš opravdu „dlouhý“
Do teď jsem mívala jen krátké protokoly…
Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj ženy, čeká někoho stimulace na dlouhý protokol ivf? Já si píchám každý den Dipherelin a čekám na ms, pak budu přidávat Pergoveris. Ráda bych si popovídala s někým, kdo má nebo měl tuto léčbu, ráda bych si přečetla nějaké pozitivní příběhy.
Je to naše druhé ivf, první bylo docela fiasko (5.den pouze jedno ebryo, které se neuchytilo při et). Potřebuju trošku povzbudit.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, čeká někoho stimulace na dlouhý protokol ivf? Já si píchám každý den Dipherelin a čekám na ms, pak budu přidávat Pergoveris. Ráda bych si popovídala s někým, kdo má nebo měl tuto léčbu, ráda bych si přečetla nějaké pozitivní příběhy.
Je to naše druhé ivf, první bylo docela fiasko (5.den pouze jedno ebryo, které se neuchytilo při et). Potřebuju trošku povzbudit.
Můžu se zeptat, jak to probíhalo a dopadlo? Jsme na tom podobně.
@Rubii na stimulaci jsem reagovala líp, měla jsem i víc folikulů, nicméně se zase oplodnily jen 2 vajíčka, vydrželo jedno a bylo z toho biochemko.. takže takový malý úspěch v neúspěchu. Ale stimulaci jsem zvládala dobře, rychle to uteklo, neměla jsem žádné nežádoucí účinky. Držím palce, ať to u vás dopadne lip☺️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď