Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pivoňka91 píše:
Uznavam svou chybu, mela jsem si ty podminky u lichvaru lepe prostudovat a spocitat si ty uroky…kdyby mi mama aspon pujcila na ten crediton plus creditair…creditportal mam uz jen dve splatky po 5821 a soscredit jednorazova pujcka 9908..
Ja bych ji to samozrejme vse vracela do pul roku by to bylo.pryc i drive aspon by nerostly uroky dals byvh ji o nekolik tisic vic..jenze ona to neudela, boji se ho..ma sice svuj ucet…boji se ho..rekl by ji:pos.ala si to at si shani kde chce…jsem p.ca presne tak..fakt lepsi byt mesic o chlebu a vode a sbirat jablka v lese a orechy, pujcit si do vyplaty u kamaradu nebo rodicu ale nikdy klikacka nikdy…bud normalni banka nebo nic…a u banky.jen na neco nutne (by
Tak si znič život jen kvůli tomu, ze nechceš, aby na tebe tatik řval
Nebo co to má být za citové výlevy? Cekas, ze se ti na to tady složime?
Musíš to vyřešit ty.
Zitra jdu do komercky..ale jak uvidi ty zadosti o nebankovni pujcky tak reknou NE…protoze mi nemuzou verit, ze si o ne skutecne nepozadam…coz bych nikdy neudelala, ale oni mi nebudou verit…presne proto mi odmitli dat konsolidaci u sporitelny a airbank
A rucit nemam cim, nemam nic ani auto ani byt spim v podnajmu..
Ja nechci po vas se skladat proboha…ale co rict v te bance, rodice nepujci
Jen me zajimalo jestli jste take zadali o konsolidaci a jak dlouho jste nesmeli mit zadne rozdelane zadosti u tech klikacek
@Pivoňka91 píše:
Uznavam svou chybu, mela jsem si ty podminky u lichvaru lepe prostudovat a spocitat si ty uroky…kdyby mi mama aspon pujcila na ten crediton plus creditair…creditportal mam uz jen dve splatky po 5821 a soscredit jednorazova pujcka 9908..
Ja bych ji to samozrejme vse vracela do pul roku by to bylo.pryc i drive aspon by nerostly uroky dals byvh ji o nekolik tisic vic..jenze ona to neudela, boji se ho..ma sice svuj ucet…boji se ho..rekl by ji:pos.ala si to at si shani kde chce…jsem p.ca presne tak..fakt lepsi byt mesic o chlebu a vode a sbirat jablka v lese a orechy, pujcit si do vyplaty u kamaradu nebo rodicu ale nikdy klikacka nikdy…bud normalni banka nebo nic…a u banky.jen na neco nutne (by
16tis bys splácela půl roku…???
16 ne tech 68000 z platu plus byvh sla na brigadu to bych stihla
@Pivoňka91 píše:
16 ne tech 68000 z platu plus byvh sla na brigadu to bych stihla
Nebylo to celkově 58tis…? Ted už to je nějak mnohem více…
@Pivoňka91 Kolik sis půjčila od každé této společnosti? A jak je to dlouho co ty půjčky máš a „točíš to“???
crediton, creditair, creditportal, soscredit
Jo, presne 68000, vcera jsem si to totiz spocitala znovu kolik to cini celkem…
Rodice mi pravdepodobne pujcit odmitnou…takze bude exekuce urcite…
@Pivoňka91 píše:
Rodice mi pravdepodobne pujcit odmitnou…takze bude exekuce urcite…
Co když si najdeš přítele a budete spolu chytit něco budovat? Reknes mu, že to s tebou není možný, protože mas černý registry, protože sis pujcovala na kosmetiku, a když si to mohla nějak vyřešit, tak ses na to vykaslala?
@Pivoňka91 no tak se zvedni, pozvi mámu na kafe a takto ji to předestřít. Je to jedna možnost. Co chceš jinak dělat.
A pokud nepujci mama ani banka bude exekuce…dost pravdepodobne za chvili…
Jak aspon zrusit.TP?