Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
31.10.23 14:12

Konsolidace by byla resenim. Ty uroky jsou hrozne musim zapaltit jistinu s ne 14000 jen za uroky za mesic. Jinak bych asi nehledala konsolidaci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 14:18
@KKK85 píše:
Komerční banka prodala dluh vymahačské firmě v Anglií???

Ano, funguje to tak, že jakmile banka zjistí, že nemáš možnost platit, okamžitě se tvyho dluhu zbaví. Jde to do nějakého konkurzu a kdo nabídne nejvíc, ten to dostane. A pak ty peníze dostane z tebe. U mě to koupila nějaká firma se sídlem v Anglii, tady nedohledatelná, to byla jediná informace co jsem o ní dle názvu ze všech těch listin zjistila. Posílali za mnou plešatýho 120kg vazouna, co mi doma u stolu v kuchyni vyhrožoval a že neodejde, dokud mu nedám aspoň tisícovku do ruky. Chodil často, dělal bordel na chodbě paneláku, oblepoval schránku.. Snad se mu v noci dobře spí.

Mám ke všemu stohy papírů a podkladů, žila jsem v tom X let, tak si nechte ty nevěřícné otázky plné otazníků. Kdo nezažije, ví prd.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 14:21

No vymahace fakt potkat nechci! Pry dokazou delat ostudu a nekde vylepit vase jmeno a kolik dluzite…takovou verejnou ostudu bych neprezila..

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 14:31

Vymahaci a exekurori maji u mas obrovske pravomoce…

• Citovat
  • Upravit
36
31.10.23 16:49
@inkakřivák píše:
@rockerka91 Jistě, ale viděla jsem i RPSN přes 2000. No ale v té smlouvě to je, a číst v tomhle státě snad umí každý.

Tak jsem to nemyslela, že by neuměli číst. Jen že tenkrát ta dotyčná osoba měla nasekáno tolik půjček u 10 různých společností a žádná banka by mu nepůjčila, tak aby byl schopen splatit ty krátkodobé půjčky, tak jediní, kdo mu půjčili, byl právě Proficredit za tenhle šílenej úrok. Samozřejmě, že o tom věděl, kolik přeplatí, ale prostě v nouzi nebylo jiné možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.10.23 16:57
@Anonymní píše:
Ano, funguje to tak, že jakmile banka zjistí, že nemáš možnost platit, okamžitě se tvyho dluhu zbaví. Jde to do nějakého konkurzu a kdo nabídne nejvíc, ten to dostane. A pak ty peníze dostane z tebe. U mě to koupila nějaká firma se sídlem v Anglii, tady nedohledatelná, to byla jediná informace co jsem o ní dle názvu ze všech těch listin zjistila. Posílali za mnou plešatýho 120kg vazouna, co mi doma u stolu v kuchyni vyhrožoval a že neodejde, dokud mu nedám aspoň tisícovku do ruky. Chodil často, dělal bordel na chodbě paneláku, oblepoval schránku.. Snad se mu v noci dobře spí.Mám ke všemu stohy papírů a podkladů, žila jsem v tom X let, tak si nechte ty nevěřícné otázky plné otazníků. Kdo nezažije, ví prd.

Můžu se zeptat, proč neuznali v bance pracovní neschopnost, když na to byla pojistka, kterou sis platila? Tak na co se teda kurňa ta pojistka platí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 17:06

Ve sporce mi to zamitli:duvod: rozpracované zadosti o nebankovni pujcky…protoze jsem shanela aspon jednu nebankovni abych pokryla ty vsechy do jedne takze super…

• Citovat
  • Upravit
101606
31.10.23 17:08
@Pivoňka91 píše:
Ve sporce mi to zamitli:duvod: rozpracované zadosti o nebankovni pujcky…protoze jsem shanela aspon jednu nebankovni abych pokryla ty vsechy do jedne takze super…

Nojo, to se nediv, když zadas vsude možně i nemožně a nemas to uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 17:19

Takze do komercky ani nemusim chldit to. reknou to stejne ve sporce pry az v lednu muzu prijit

• Citovat
  • Upravit
11559
31.10.23 17:24
@Pivoňka91 píše:
Ve sporce mi to zamitli:duvod: rozpracované zadosti o nebankovni pujcky…protoze jsem shanela aspon jednu nebankovni abych pokryla ty vsechy do jedne takze super…

Psal jsem to mockrát (tedy hl. u hypo)- žádosti nevaděj, pokud je pak nechám uzavřít. Protože prakticky banka neudělá nějakou kalkulaci, aniž by klient nepodal žádost. Nástřel bez žádosti udělá poradce- třeba „pro“ 4 banky a to se nikde neobjeví.
Protože banka vidí žádosti a nemůže tušit (ani ji to nezajímá), jestli z některé té žádosti třeba zítra nevznikne úvěrová smlouva. Nebo třeba 4 smlouvy v jeden den. Prostě nebudou vycházet příjmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
31.10.23 17:28
@rockerka91 píše:
Můžu se zeptat, proč neuznali v bance pracovní neschopnost, když na to byla pojistka, kterou sis platila? Tak na co se teda kurňa ta pojistka platí? :think:

Bankopojistky jsou specifický produkt, který má velmi často i nějak „naředěné“ pojistné podmínky. Aby to nebylo drahé, tak může být ta PN třeba až od 29. dne- nebo třeba 48. Nebo něco jiného, co je jistě k přečtení v poj. podmínkách, ale kdo by je četl. Přitom často lze na to zajištění použít normální produkt a ne speciálně vymyšlené něco. Navíc- znova- proč bych měl chodit k poradci, když to banka se mnou uzavře taky? Protože poradce zná i jiné (a často vhodnější) produkty i od někoho jiného a celkem se orientuje v pojistných podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 17:32

Zakladatelko spousta lidí ti tu dobře radí co máš udělat. Teď obejdi banky a poptej se na tu konsolidaci, zároveň s tím si najdi nějakou brigádu byť pro začátek blbě placenou.
Vůbec teď neřeš, že tě někde odmítnou… nestrkej hlavu do písku, už je navařeno, teď z toho hledej cestu ven… jak jsi do toho snadno vlítla, tak nepočítej s tím, že ta cesta ven bude snadná. Budeš se muset pořádně kousnout! S penězma jsou ty pravidla jednoduchý… utratit můžeš jen to, co vyděláš a nikdy, za žádných okolností si neber půjčku pro někoho jinýho a je jedno jestli je to kámoš, táta nebo nemocná babička… a co se týče smluv pamatuj - podepsat můžeš, přečíst musíš!
Vůbec teď neřeš rezervu, teď se musíš vyhrabat z tohohle průseru a všechny prachy co máš prostě půjdou na splátku tohohle marastu. Až tohle budeš mít z krku, tak si vezmi kus papíru a sepiš si tvoje příjmy a výdaje, sama si pak musíš říct který výdaje jsou životně důležitý a který jsou čistě jen pro zábavu… to ti hodí nějaký číslo a od toho se odpíchni, ale nejdřív se musíš zbavit těch půjček co mas

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 18:01

Musim k tem zadostem vsude napsat, ze je rusim, ale za jak dlouho to bude OK? Abych mohla zadat u banky?

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 18:02

Zadna banka mi nikdy konsolidaci neda kdyz jsem zadala o te nebankovni a zadala jsem, protoze jsem potrebovala nekde sehnat jednu pujcku :,(

• Citovat
  • Upravit
13851
31.10.23 18:02
@Pivoňka91 píše:
Takze do komercky ani nemusim chldit to. reknou to stejne ve sporce pry az v lednu muzu prijit

Už se mi chce být sprostá. Ještě ze to tu nejde.

Jdi tam, poper se za sebe. A když te vyrazí, jdi třeba do monety, nebo znovu, osobně do airbanky, buď otravna, spolkni hrdost, jsi ve svrabu a oni jsou očividně jediní, kdo ti z nej pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel