Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
31.10.23 13:14

Vzdy jsem byla zvykla vse resit za zady a to neni dobre a vy jste mi radili jit k nim bydlet? Kolik bych usetrila? 2000? A ty nervy? Tam se vydrzet neda

• Citovat
  • Upravit
7334
31.10.23 13:14
@Pivoňka91 píše:
Kdybych mu tehdy rekla, ze ty penize nemam…udelala bych lepe..sice by rval, proc nemam rezervu ze jsem vsechno pro..dala, hazel by s vecmiy neco by rozbil…ale je pozde musim hledat reseni.

a tehdy když sis brala těch 20tis jsi zkoušela u banky půjčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 13:15

Zkousela a zamitli..duvodem byly ty mikropujcky uz predtim, ale to byly male castky do vyplaty, ale v historii to asi nasli

• Citovat
  • Upravit
7334
31.10.23 13:16
@Pivoňka91 píše:
Zkousela a zamitli..duvodem byly ty mikropujcky uz predtim, ale to byly male castky do vyplaty, ale v historii to asi nasli

já myslela že těch 20tis je ten prvopočátek? Takže to už se táhne dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 13:16

Hlavne mi neradte jim k nim bydlet…to nejde uz pri navsteve se mi klepou ruce, jakou bude mit tata naladu. Jakmile rve, jdu pryc…pak je mi do. place venku. Radeji bych spala v noclehrane nez tohle

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 13:17

Jo byla tam pujcka 6000 do vyplaty, tu jsem zaplatila pak byly ty necekane vydaje

• Citovat
  • Upravit
27638
31.10.23 13:18

@Pivoňka91 no ale vůbec nereaguješ na návrhy najít si další práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7334
31.10.23 13:20
@Pivoňka91 píše:
Jo byla tam pujcka 6000 do vyplaty, tu jsem zaplatila pak byly ty necekane vydaje

a proč sis nevzala uvěr u banky??? Než ty mikropůjčky…??? To si berou lidi kterým banka nechce půjčit… dluží, neplatí… apod…??? Ale někdo bezdluhu, v práci na dobu neurčitou a hned vezme lichvu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
31.10.23 13:21

@Pivoňka91 obejdi to a uvidíš. To ti přesně nikdo neřekne.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
31.10.23 13:22

@Pivoňka91 pak nechápu, proč si bereš půjčku na nějaký tátovi problém. Stejně z toho baráku máš prd.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
31.10.23 13:23

@Pivoňka91 to je divný. Normální člověk může mít půjčky, které splácí ok a pokud má ok příjem x výdaje tak není problém.

• Citovat
  • Upravit
13867
31.10.23 13:29

@KKK85 tak očividně proste naletela. Od začátku se netají, ze tomu nerozumí a ze byla pitomá. Je to pro ni škola.

Jen z toho stále hledá nějaké jednoduché řešení, aby mohla zatloukat na všechny strany. K rodičům to nejde, Tata je čím dal větší tyran. Druhou práci úplně ignoruje. Do banky vypisuje, kliká, nesjedná si schůzku (teď už ano, a hned se ptá, jestli tam má vůbec jít - co to je do prcic🙈).

Dost poslouchám americké porady o financích, je to docela vzpruha pro nás Čechy, ze na tom někde jsou lidi fakt hůř. 😁 a tam zadluzenym lidem říkají, ze se potřebuji vyhrabat z dluhove pasti, a na to mají jen lopatu = příjmy. A když chtějí z dluhu rychle, potřebuji proste větší lopatu. Nechápu proč to zakladatelka ignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8133
31.10.23 13:31
@Pivoňka91 píše:
V praci jsem se neptala. Kdyz to nevyjde, pujdu do jine banky.uz jsem psala, kamaradi nemaji rezervu.
Rodice nepomuzou. Otec ne.
Mama se ho boji..vykecala by mu to a on by zuril rval by na me ja bych to nedala…

Rodiče ti nepůjčí, ale co kdyby ti otec vrátil tvoje peníze? Řekla jsi mu, že je chceš zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
31.10.23 14:09
@Pivoňka91 píše:
Hlavne mi neradte jim k nim bydlet…to nejde uz pri navsteve se mi klepou ruce, jakou bude mit tata naladu. Jakmile rve, jdu pryc…pak je mi do. place venku. Radeji bych spala v noclehrane nez tohle

My ti radime si najít další práci/brigádu. Místo upínání se na konsolidaci, která nemusí vyjít.
Místo vypisování na emiminu jsi mohla už dneska někde dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 14:09

Nerekla, hned by se ptal na co. Brigadu si hledat budu to.jsem uz psala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat