Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pivoňka91 píše:
Kdybych mu tehdy rekla, ze ty penize nemam…udelala bych lepe..sice by rval, proc nemam rezervu ze jsem vsechno pro..dala, hazel by s vecmiy neco by rozbil…ale je pozde musim hledat reseni.
a tehdy když sis brala těch 20tis jsi zkoušela u banky půjčku?
Zkousela a zamitli..duvodem byly ty mikropujcky uz predtim, ale to byly male castky do vyplaty, ale v historii to asi nasli
@Pivoňka91 píše:
Zkousela a zamitli..duvodem byly ty mikropujcky uz predtim, ale to byly male castky do vyplaty, ale v historii to asi nasli
já myslela že těch 20tis je ten prvopočátek? Takže to už se táhne dýl?
Hlavne mi neradte jim k nim bydlet…to nejde uz pri navsteve se mi klepou ruce, jakou bude mit tata naladu. Jakmile rve, jdu pryc…pak je mi do. place venku. Radeji bych spala v noclehrane nez tohle
Jo byla tam pujcka 6000 do vyplaty, tu jsem zaplatila pak byly ty necekane vydaje
@Pivoňka91 no ale vůbec nereaguješ na návrhy najít si další práci
@Pivoňka91 píše:
Jo byla tam pujcka 6000 do vyplaty, tu jsem zaplatila pak byly ty necekane vydaje
a proč sis nevzala uvěr u banky??? Než ty mikropůjčky…??? To si berou lidi kterým banka nechce půjčit… dluží, neplatí… apod…??? Ale někdo bezdluhu, v práci na dobu neurčitou a hned vezme lichvu???
@Pivoňka91 pak nechápu, proč si bereš půjčku na nějaký tátovi problém. Stejně z toho baráku máš prd.
@Pivoňka91 to je divný. Normální člověk může mít půjčky, které splácí ok a pokud má ok příjem x výdaje tak není problém.
@KKK85 tak očividně proste naletela. Od začátku se netají, ze tomu nerozumí a ze byla pitomá. Je to pro ni škola.
Jen z toho stále hledá nějaké jednoduché řešení, aby mohla zatloukat na všechny strany. K rodičům to nejde, Tata je čím dal větší tyran. Druhou práci úplně ignoruje. Do banky vypisuje, kliká, nesjedná si schůzku (teď už ano, a hned se ptá, jestli tam má vůbec jít - co to je do prcic🙈).
Dost poslouchám americké porady o financích, je to docela vzpruha pro nás Čechy, ze na tom někde jsou lidi fakt hůř. 😁 a tam zadluzenym lidem říkají, ze se potřebuji vyhrabat z dluhove pasti, a na to mají jen lopatu = příjmy. A když chtějí z dluhu rychle, potřebuji proste větší lopatu. Nechápu proč to zakladatelka ignoruje.
@Pivoňka91 píše:
V praci jsem se neptala. Kdyz to nevyjde, pujdu do jine banky.uz jsem psala, kamaradi nemaji rezervu.
Rodice nepomuzou. Otec ne.
Mama se ho boji..vykecala by mu to a on by zuril rval by na me ja bych to nedala…
Rodiče ti nepůjčí, ale co kdyby ti otec vrátil tvoje peníze? Řekla jsi mu, že je chceš zpátky?
@Pivoňka91 píše:
Hlavne mi neradte jim k nim bydlet…to nejde uz pri navsteve se mi klepou ruce, jakou bude mit tata naladu. Jakmile rve, jdu pryc…pak je mi do. place venku. Radeji bych spala v noclehrane nez tohle
My ti radime si najít další práci/brigádu. Místo upínání se na konsolidaci, která nemusí vyjít.
Místo vypisování na emiminu jsi mohla už dneska někde dělat.
Nerekla, hned by se ptal na co. Brigadu si hledat budu to.jsem uz psala
Vzdy jsem byla zvykla vse resit za zady a to neni dobre a vy jste mi radili jit k nim bydlet? Kolik bych usetrila? 2000? A ty nervy? Tam se vydrzet neda