Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pivoňka91 píše:
A pokud nepujci mama ani banka bude exekuce…dost pravdepodobne za chvili…
Jak aspon zrusit.TP?
Prosím tě neplaš s exekucí. Už to tu bylo psáno.. raději už bych zkusila pak ten provident např. Půjčka která tam je přímo na účet… 70tis.. splátka cca 6800 na rok.. splatíš asi 82tis… je tam RPSN kolem 30, pořád to není ve stovkách ani tisících… a tam ti půjčí…
@KKK85 opakuji, že jako prvožadatelce jí tam tolik nepůjčí, býval strop 25 pro první žádost, možná by jí schválili 30 a mohla by umořit aspoň některé klikačky, konsolidace jí zřejmě s její úvěrovou historií nevyjde v žádné bance
tady vidím aktuálně až 130 a bylo by to na účet každý měsíc,
to by mohlo být pro zakladatelku řešení, pokud jí u KB nevyjde konsolidace
https://www.provident.cz/…ka-provident
záleží, kolik by jí prošlo… možná bude lepší se obrátit přímo na obchodního zástupce v místě jejího bydliště než jen na internet, oni mají trochu vyšší kompetence a automat by ji mohl zamítnout automaticky…
pak jedině půjčka v rodině nebo insolvence…
Klikačky „do výplaty“ jsou největší zlo a peklo, to už fakt radši ten Provident…
Příspěvek upraven 01.11.23 v 08:38
Vim, ze zaplatim vic nez 68000, ale lepsi nez crediton+creditair a 14000 mesicne jen za uroky
Nechci hned insolvenci..u providentu nebudou chtit rucitele? a co moje cerna historie pujcek
@Lucy75 píše:
@KKK85 opakuji, že jako prvožadatelce jí tam tolik nepůjčí, býval strop 25 pro první žádost, možná by jí schválili 30 a mohla by umořit aspoň některé klikačky, konsolidace jí zřejmě s její úvěrovou historií nevyjde v žádné bance
tady vidím aktuálně až padesát a bylo by to na účet každý měsíc,
https://www.provident.cz/…ka-providentpak jedině půjčka v rodině nebo insolvence…
Píšou půjčka až 130tis… já myslela že půjčí
@Pivoňka91 píše:
Da se zrusit TP kdyz nemam smlouvu v najmu zadnou?
Hlavně naběhni na tátu, že potřebuješ vrátit tu půjčku kvůli dědictví, že máš dluhy a když ti to nedá, přijde jim tam exekutor, protože tam máš TP. Ať si řve jak chce.
@Lucy75 píše:
tady vidím aktuálně až padesát a bylo by to na účet každý měsíc,
https://www.provident.cz/…ka-providentpak jedině půjčka v rodině nebo insolvence…
nahoře píšou „půjčka pro všechny zákazníky“ a jde tam až ke 130… u té spodní je těch 40tis za 44 a to píšou že je pro stále zákazníky no tak požádat tam může… tam můžeš vyplnit i online a pak je stejně osobní schůzka, nebudeš tam psát žádné konkretn údaje.. @Pivoňka91
@jita22 přesně tak
Já bych naopak tatínkovi řekla, že jestli chce doma exekutora, ať mi peníze nevrací, že já problém mít nebudu, naopak mohu do insolvence a oddechu si ![]()
Ať si řve, je to hovado, proč být jeho hodná holčička.
@Pivoňka91 píše:
Nechci hned insolvenci..u providentu nebudou chtit rucitele? a co moje cerna historie pujcek
ručitele u Providentu nechtějí nikdy, ale najdi si u vás obchodního zástupce, s tvou historií bych to do pc neklikala, ale obrátila bych se na OZ Providentu přímo u vás,
možná by dokázal protlačit strop 70tisíc, abys zaplatila úplně ale úplně všechno
případně třeba 50 ty a 20 matka/otec, když to bylo kvůli nim, pokud by ti chtěli pomoc a šli do toho… ale to už je v rukách OZ, kolik projde, oni musí volat na centrálu a nechat si to schvalovat.. a trvej na půjčce na účet s měsíční splátkou, protože pro OZ je výhodnější chodit každý pátek a to ti budou každý týden stát pro týdenní splátku u dveří.. (ovšem je možné, že ti řeknou, že buď takhle týdně, nebo vůbec, to už mi taky pár jejich klientů takhle řeklo, že jim na účet půjčku neschválili)
Volala jsem do Providentuy na osobni schuzku budou chtit vycistene dokumenty o prijmuy vypisy BU…samozrejme doklady…bude mi jeste volat obchodni zastupce pro upresneni schuzky…
@Pivoňka91 píše:
Volala jsem do Providentuy na osobni schuzku budou chtit vycistene dokumenty o prijmuy vypisy BU…samozrejme doklady…bude mi jeste volat obchodni zastupce pro upresneni schuzky…
tak není to ideální ale určitě bys to měla takto lepší… kolik že platíš to bydlení?
@Pivoňka91 píše:
Tata ma 40000 a neda ani korunu, jsou to jeho penize a neda nic. Maminka ma nasporeno 50000. Ale jsou to jejich penize.
Tak holt, když tě okradl táta, tak ať ti těch 20tis. vrátí máma. Peníze má a tobě to dost pomůže.
Holka, ty jsi takova ztracenka, to fakt radši pujdes do nové půjčky, kde budeš splácet další dost možná desítky tisíc navíc? Než abys šla za rodicema a ZKUSILA TO? Ty tu furt pláčeš, ze mama ti asi nedá, Tata tě asi seřve. Tak pro tyhle ASI se raději zadluzis u nové nebankovní společnosti. (“Už nikdy” haha)
Fakt gratuluju.
Kdybys radši šla do dluhove poradny, třeba bys tam někoho poslechla snáz.
Da se zrusit TP kdyz nemam smlouvu v najmu zadnou?