Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
1.11.23 11:33

Neco jsem propila, proste drahe jidlo, zbytecne obleceni…

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 11:34

Musim mit manualni praci, nemuzu moc mluvit s. lidmi

• Citovat
  • Upravit
14934
1.11.23 11:34
@Pivoňka91 píše:
Hlavne potrebuji sehnat neco kde nemusis moc mluvit s lidmi…takze za barem urcite ne, za kasu ne…mam obrovsky problem komunukovat s lidmi…idealne neco na vikendy no…manualni praci..

Tak nějaký úklid? Lidi hledají i domů někoho, kdo by jim uklidil. Dej na sociální sítě nabídku na úklid a třeba i venčení psa apod.

Příspěvek upraven 01.11.23 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.11.23 11:35
@Pivoňka91 píše:
Hlavne potrebuji sehnat neco kde nemusis moc mluvit s lidmi…takze za barem urcite ne, za kasu ne…mam obrovsky problem komunukovat s lidmi…idealne neco na vikendy no…manualni praci..

A za práci děláš prosím tě tedy co, jestli smíme vědět??
To, že neumíte komunikovat, vysvětluje asi mnohé… Proč nedokážeš říct rodičům, kamarádům nebo se zeptat v práci na půjčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91

Uklid delam nyni na HPP..tak vikendovy uklid by byl super nebo odpoledni zkusim diky za tip

• Citovat
  • Upravit
7310
@Mall126 píše:
Obědy nepočítám, obědy máme v práci, syn ve škole. Ale jinak jo - jablka, brambory, mrkev, celer, atd… vlastní.

njn tak jak obědy nepočítáš to se potom to počítá fakt jinak… a ještě vlastní ovoce, zelenina… já třeba musím vařit pro tři denně jídlo.. já a muž do práce, dcera ve škole neobědvá… nemáme vlastního vůbec nic… takže za jídlo ve třech dáme mnohem více jak 7tis.. ještě tedy jezdí pubertačky na víkendy… plus jim i posíláme tak za 1500 měsíčně jídlo… a celkem jídlo a drogerku máme tak 15-17tis měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
1.11.23 11:36

Jen jednou tydne jeste mam skolu…mam zakladni vzdelani…a jednou tydne jsem 6 h po prafi do vecera ve skole…tak musim si najit neco kde by se dali domluvit smeny

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 11:38

Protoze videla jsem nejake nabidky uklidu ale tam chteli kazdy den po-pa…nebo nejakou manualni praci kde ten jeden den odpoledne bych nemohla…ve skole toleruji nejakou absenci, ale ne stale

• Citovat
  • Upravit
13860
1.11.23 11:40

@Pivoňka91 hele, dlouhodobý tvůj cíl by měl být, ze se poperes i s tou komunikaci s lidma. Ale to teď nemá cenu na tebe asi hazet.

Mrkni na poptávky po úklidu v domácnostech nebo firmách (jestli jsi trochu poradna). Inventury mám zkušenost s Dantemem, tam fakt prakticky komunikovat nemusíš, děla tam hodně lidi co potřebuji privydelek, k tomu studenti, seniori. Ale pokud vím, výplata chodí až za ten měsíc. Nemůžeš za bar, tak pomocná práce v kuchyni.

Jenže jestli nezačneš TEĎ, tak nejen ze nebudeš mít penize TEĎ, ale ani za měsíc.

U zaměstnavatele jsi zkoušela, jestli ti nedá zálohu na mzdu nebo menší půjčku?

Příspěvek upraven 01.11.23 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.23 11:41
@Pivoňka91 píše:
Protoze videla jsem nejake nabidky uklidu ale tam chteli kazdy den po-pa…nebo nejakou manualni praci kde ten jeden den odpoledne bych nemohla…ve skole toleruji nejakou absenci, ale ne stale

Pivoňko, přestaň nás lakovat. I to noční doplňování zboží nabízí na DPČ každý druhý supermarket, Kaufland, Tesco. Jenom musíš chtít a přestat hledat výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
1.11.23 11:43

U zamestnavatele jsem se neptala, bala.jsem.se…dnes si proctu inzeraty.mate pravdu za mesic bych mela vic jen se musim donutit zavolat anprekonat strach

• Citovat
  • Upravit
13860
1.11.23 11:45

@Pivoňka91 proč se bojis zaměstnavatele zeptat? Jako jo, je smutny, co se ti stalo. Ale v podobne i horší životní situaci jsou u nás statisíce lidi. Ty se proste jen šéfa zeptas, jestli by ti nemohli půjčit 20K s tím, ze by ti pět měsíců strhávali 4K, a on ti na to buď řekne ano nebo ne. A tím ta konverzace konci. Nic horšího se to nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.11.23 11:47

@KKK85 já jsem to vůbec nemyslela špatně na tebe. My třeba taky máme někdy výdaj vyšší, spíš jsem tím chtěla ukázat, že ona je sama a opravdu nechápu, za co utratí tak vysokou částku..
U rodin s dětmi ty peníze lítají, to je prostě úplně jiný., než u holky, co je sama, neplatí ani sama celý nájem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.23 11:48
@Pivoňka91 píše:
U zamestnavatele jsem se neptala, bala.jsem.se…dnes si proctu inzeraty.mate pravdu za mesic bych mela vic jen se musim donutit zavolat anprekonat strach

A proč se pořád něčeho bojíš? Rodičů, zaměstnavatele, banky.. Trpíš nějakou sociální fóbií? Léčíš se? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.23 11:49
@Mall126 píše:
@KKK85 já jsem to vůbec nemyslela špatně na tebe. My třeba taky máme někdy výdaj vyšší, spíš jsem tím chtěla ukázat, že ona je sama a opravdu nechápu, za co utratí tak vysokou částku..
U rodin s dětmi ty peníze lítají, to je prostě úplně jiný., než u holky, co je sama, neplatí ani sama celý nájem atd.

Přesně tak. Mám aktuálně bratrance na intru ve čtvrťáku na střední, dostává od rodičů 3k měsíčně, z toho si platí telefon a potřeby do školy a navíc všechno jídlo :nevim: Jako je to málo, ale občas mu vyjde i s přáteli na pivko a nestěžuje si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel