Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13866
1.11.23 12:15

@unuděná tak jako nemusíš. Já tedy už skoro nic nekupuju osobně 😅 a pít se dá doma taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80014
1.11.23 12:15
@Mall126 píše:
A otec, kterému všichni půjčili na barák, si koupí motorku…

Pozor, to nebylo na barák. Pokud jsem pochopila, tak ten zesnulý měl dluhy a barák. Otec chtěl zaplatit dluhy s tím, že pak barák prodal. Dluhy zaplatil a barák si nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80014
1.11.23 12:18
@Pivoňka91 píše:
Kdyby vysel provident tak to chci ciste jen na dluhy..byla jsem cely zivot financne negramotna

A najednou už nejsi. To chci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.23 12:19
@Lily-of-the-valley píše:
@unuděná tak jako nemusíš. Já tedy už skoro nic nekupuju osobně 😅 a pít se dá doma taky.

Myslíš, že by se zadlužila aby si mohla nechat domů dovážet Zalando? :lol: Noo, možné je všechno. Ten chlast nejpravděpodobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13866
1.11.23 12:20
@inkakřivák píše:
Pozor, to nebylo na barák. Pokud jsem pochopila, tak ten zesnulý měl dluhy a barák. Otec chtěl zaplatit dluhy s tím, že pak barák prodal. Dluhy zaplatil a barák si nechal.

Tohle mi na tom proste nesedí. Psala i ze barak je v zahraničí. A mám k tomu dvě teorie:
Buď někdo tatínka napálil, přišel mu e-mail od bohatého strýčka z Ameriky, ze jen musí něco zaplatit a bude pak hrozne moc dědit, tatinek na to skočil a podvodník ho obral. A tatinek to před ostatními příbuznými teď bude zatloukat a tvrdit, ze si barak nakonec nechá.
A nebo barak fakt existuje, ale tata ae proste rozhodl, ze mu to dcera z nějakého důvodu dluží a vracet ji to nebude. Ať už oprávněně nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13866
1.11.23 12:23

@unuděná možná spis hromady sheinu, lepší hadry ze zalanda by aspoň mohla otočit na vinted. 😅
Hele proč ne. Pro někoho jsou nákupy na netu z nějakého důvodu snazší, ty penize nevidí a proto je rozhazou během par dni.

Moje tchyně je taky takový nákupčí. Barak plnej veci, ale kdybys zo chtela prodat, možná zvládneš max půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.11.23 12:23
@inkakřivák píše:

Ano ano. Pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
1.11.23 12:38
@Pivoňka91 píše:
V praci jsem se neptala. Kdyz to nevyjde, pujdu do jine banky.uz jsem psala, kamaradi nemaji rezervu.
Rodice nepomuzou. Otec ne.
Mama se ho boji..vykecala by mu to a on by zuril rval by na me ja bych to nedala…

Tvůj otec ti dluží 20.000, on ti nemá půjčovat ale vracet :zed:

• Citovat
  • Upravit
53190
1.11.23 12:45

Už jsi řekla otci, že po něm chceš těch 20k zpátky? Ne půjčit, aby ti pomohl, ale vrátit co ti dluží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
1.11.23 12:46

@MamkaDouDou celý je to kec.
Máma ji pošle do háje, když jí řekne pravdu, at si to vyřeší sama. Protože chce si koulir nábytek a táta si koupil motorku. Při tom dceři dluží blbých 20 000 litrů.
A dcerunka si ve 30 letech musí 20 půjčit po dáblech, protože nemá ušetřené nic a tatínek by řval.
Trollovi bych doporučila odbornou péči.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 12:48

Kec to neni, holt si musim nejak poradit

• Citovat
  • Upravit
53190
1.11.23 12:51
@Pivoňka91 píše:
Kec to neni, holt si musim nejak poradit

Zatím se ale jen lituješ a fňukáš, jak nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.23 13:01

Já pořád nějak nechápu, kde je tak velký problém :think: Dluh není statisícový, ale úplně v pohodě zaplatitelný. Holt zakladatelka bude muset přistoupit k jedné půjčce (i kdyby nějaký Home Credit nebo něco podobného), okamžitě zaplatit ty nesmyslné mikro půjčky a splácet jen jednu řádnou půjčku. Kterou vzhledem k tomu, že žije sama a za bydlení utratí opravdu málo si může nastavit na co nejvyšší splátku, aby se úrok nevyšplhal moc vysoko. Uskromnit se. Vždyť s takovou částkou je to otázka pár měsíců…najít si brigádu, co nejrychleji splatit tu jednu půjčku a začít si něco šetřit :nevim: Já pořád nevidím tak zásadní problém, který by mladá, zdravá, bezdětná, pracující osoba nedokázala vyřešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
1.11.23 13:07

Zkousela jsem homecredit online, ale zamitli…asi videli, ze jsem zkousela si pujcit jinde

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 13:08

Reseni je jen sehnat jednu lujcku ted aby to pokryla cele. Pak dalsi mesic uznbych mela i z brigady vic a neprijde mi to jako nesplatitelne..ty credtion on srale rostou proto jsou nesplatitelne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel