Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
31.10.23 18:05

Ano, pujdu tam, ale jak vysvetlim ty zadosti o nebankovni pujcky?

• Citovat
  • Upravit
11559
31.10.23 18:12

Ta banka se živí poskytováním půjček. Pokud to jen trochu půjde, budou se snažit najít cestu. Nebo najít poradce, co se tímhle zabývá. Konsolidace se dá použít i na nebankovní půjčky, protože konsolidovat půjčku 30.000 za 7% p. a. do 35.000 za 6% p. a. o kus dýl není až takový rozdíl. Ale zlikvidovat půjčky s RPSN 300+% p. a. - to stojí za to. Vlastně ani nepamatuju, jestli tady byla snaha navštívit dluhovou poradnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 18:12

@Pivoňka91 přestaň se litovat! To ze ti to v jedný bance nedali neznamená, že ti to nedají v jiný! Pomoct si můžeš jenom sama! To že sis naklikala žádosti o nebankovní půjčky jak piškvorky, za to ti nikdo jinej než ty sama nemůže. Začni se chovat jako svéprávná dospělá a řešit svůj problém. Nedali v CSOB? Zkus KB, Monetu atd. Zeptej se co je za problém proč ti to nedají, případně co můžeš udělat pro to, aby se ti scoring zlepšil… řeš to aktivně, ptej se atd. Dostala jsi spoustu dobrých a užitečných rad… bohužel čekáš na to, že tě zásah shůry spasí, tak to nefunguje. Já sama jsem řešila průšvih s penezma, nebyla jsem v takových produktech jako ty, ale měla jsem radove mnohem vyšší dluh… jakmile jsem to potřebovala vyřešit, šla jsem do banky osobně a řešila to…

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 18:19

Mate pravdu…tak ve ctvrtek tam jdu osobne a uvidime doufam, ze nejaka moznost bude

• Citovat
  • Upravit
8122
31.10.23 20:08
@Pivoňka91 píše:
Nerekla, hned by se ptal na co. Brigadu si hledat budu to.jsem uz psala

Na co? Řekl, že to chce na dluhy nebožtíka a pak ti je vrátí a dá i něco navíc z prodeje domů. Dům neprodal, tak je snad logický, že by ti to měl vrátit. I kdybys to měla mít jako rezervu, což ty mít nebudeš a výrazně ti to pomůže se vyhrabat z toho stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
1.11.23 06:24

Me ani mame neda nic. A ona ho posloucha, co rekne, to plati…

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 06:28

Na insolvenci narok nemam, protoze jeste nejsem v exekuci a dluh musi byt po splatnosti 30 dnu. A to ten mesic by k rodicum chodil nejaky de.il vymahac a polepil by schranky?
V komercce me poslou…vsechny ty zadosti jsem vcera rusila ty nedokoncene o nebankovni pujcky. Ale banka proste vidi, ze jsem zadala a nemuze mi verit. Sporitelna ze az na konci ledna…a do te doby budu delat co? Urok by rostl 14000 mesicne…

Chtela jsem to zaplatit hned, najit si tu brigadu (mozna mit budu, dnes jdu volat) a platit tu jednu a to bych splatila snad i do pul roku 68000 i driv

Komerčka take uvidi ty zadosti..ja uz nevim…s lichvari domluva neni! Crediton ani creditair nedaji splatkovy kalendar. Jedine tohle by bylo reseni, ale nedaji nic, bud cele nebo 14000 urok mesicne z toho dluhu

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 06:30

Tata ma 40000 a neda ani korunu, jsou to jeho penize a neda nic. Maminka ma nasporeno 50000. Ale jsou to jejich penize.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 06:30

On by ani mame nepujcil…hned.by se ptal na co to k.va chces

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 06:31

Kamaradi penize nemaji

• Citovat
  • Upravit
7310
1.11.23 06:38

@Pivoňka91 58tis není na insolvenci… to je fakt zbytečné, pak budeš pět let viset v registrech… Oběhej ty banky, věřím že pokud nejsi po lhůtě placení někde, porušila jsi ty žádosti všude, že prostě ti 60tis zkonsoliduji a pak budeš platit prostě úvěr a tvořit si rezervu finanční… čut ten crediton… to je strašné ty podmínky.. jak jsi to mohla podepsat… půjčit si 20tis a za dva měsíce jim za to vrátit 36tis… Úvěrový limit činí 20000.00 Kč, minimální doba trvání úvěru je 61 dní, maximální doba trvání úvěru je doba neurčitá, úroková sazba 40.00 % p. m., maximální RPSN 5628.84 %. Při jednorázovém vyčerpání úvěrového limitu 20000.00 Kč a splacení úvěru ve dvou měsíčních splátkách tak, že první splátka je uhrazena 30. den po vyčerpání limitu a vyrovná přirostlý úrok ve výši 8000.00 Kč, a druhá splátka je uhrazena 61. den po vyčerpání úvěru a vyrovná přirostlý úrok i jistinu úvěru v celkové výši 28266.67 Kč, je celková částka splatná klientem 36266.67 Kč.

u creditair ještě lepší půjčíš si 2000Kč a vrátíš jim za dva měsíce 11600… děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
1.11.23 07:05
@KKK85 píše:
@Pivoňka91 58tis není na insolvenci… to je fakt zbytečné, pak budeš pět let viset v registrech… Oběhej ty banky, věřím že pokud nejsi po lhůtě placení někde, porušila jsi ty žádosti všude, že prostě ti 60tis zkonsoliduji a pak budeš platit prostě úvěr a tvořit si rezervu finanční… čut ten crediton… to je strašné ty podmínky.. jak jsi to mohla podepsat… půjčit si 20tis a za dva měsíce jim za to vrátit 36tis… Úvěrový limit činí 20000.00 Kč, minimální doba trvání úvěru je 61 dní, maximální doba trvání úvěru je doba neurčitá, úroková sazba 40.00 % p. m., maximální RPSN 5628.84 %. Při jednorázovém vyčerpání úvěrového limitu 20000.00 Kč a splacení úvěru ve dvou měsíčních splátkách tak, že první splátka je uhrazena 30. den po vyčerpání limitu a vyrovná přirostlý úrok ve výši 8000.00 Kč, a druhá splátka je uhrazena 61. den po vyčerpání úvěru a vyrovná přirostlý úrok i jistinu úvěru v celkové výši 28266.67 Kč, je celková částka splatná klientem 36266.67 Kč.u creditair ještě lepší půjčíš si 2000Kč a vrátíš jim za dva měsíce 11600… děs
🤢 to je děs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
1.11.23 07:13
@Pivoňka91 píše:
Tata ma 40000 a neda ani korunu, jsou to jeho penize a neda nic. Maminka ma nasporeno 50000. Ale jsou to jejich penize.

Hele, jestli ti ta konsolidace nevyjde, holt za mamou budeš muset dojít a prosit. I s rizikem, ze bude Tata nadávat. Moc možnosti ti nezbývá, krom neustálého nárůstu dluhu. A až budeš dlužit 100 tisíc, bude se to dělat hůř.
Mimochodem, tvoji rodiče mají za cely život ušetřeno 90 tisíc? A ty sis za dva roky práce měla podle otce ušetřit kolik, prosím? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
1.11.23 07:48

Uznavam svou chybu, mela jsem si ty podminky u lichvaru lepe prostudovat a spocitat si ty uroky…kdyby mi mama aspon pujcila na ten crediton plus creditair…creditportal mam uz jen dve splatky po 5821 a soscredit jednorazova pujcka 9908..
Ja bych ji to samozrejme vse vracela do pul roku by to bylo.pryc i drive aspon by nerostly uroky dals byvh ji o nekolik tisic vic..jenze ona to neudela, boji se ho..ma sice svuj ucet…boji se ho..rekl by ji:pos.ala si to at si shani kde chce…

:,( jsem p.ca presne tak..fakt lepsi byt mesic o chlebu a vode a sbirat jablka v lese a orechy, pujcit si do vyplaty u kamaradu nebo rodicu ale nikdy klikacka nikdy…bud normalni banka nebo nic…a u banky.jen na neco nutne (by

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
1.11.23 07:48

Bydleni auto…neni normalni kdyz si lide pujcuji na darky dovcu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel