Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
31.10.23 07:23

Brigadu si samozrejme najdu, jen je skoda, ze nemam moznost to sloucit..ty uroky.jsou strasne a splatkovy kalendari nedaji

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 07:24

Ne! Ja po nikom nechci pujcit. Jen jestli jste byly v takove situaci a jestli je vubec realna moznost te konsolidace

• Citovat
  • Upravit
1344
31.10.23 07:28
@Pivoňka91 píše:
Ne! Ja po nikom nechci pujcit. Jen jestli jste byly v takove situaci a jestli je vubec realna moznost te konsolidace

Zkusit to můžeš. Ale vzhledem k tomu, že už tě odmítli s půjčkou, ti zřejmě konsolidaci nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91

Takze v bance to ani zkouset nemusim ze?
Schvalili vam nekdy slouceni? Jake po vas chteli pozadavky?

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91

No o pujcku jsem zadala v internetovem bankovnictvi, jedine zkusit osobne jeste tu moji banku

• Citovat
  • Upravit
1344
31.10.23 07:29
@Pivoňka91 píše:

Jaký máš příjem? Máš smlouvu na dobu určitou, neurčitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 07:30

Plat 24000 cisteho a na dobu neurcitou pracuji tam dva roky, exekuce zatim nemam, deti take ne

• Citovat
  • Upravit
22566
31.10.23 07:33
@Pivoňka91 píše:
Ahoj, vim, ze jsem blba…ale byla jsem proste financne negramotna a zavisla na nakupech a tak jsem nemela zadnou rezervu, najednou byly necekane vydaje a ja si pred vyplatou brala mikropujcky.
Vsechno u nebankovnich spolecnosti, jenze tim jsem si pospinila financni historii a tudiz banka mi nikdy nepujci.

Tak jsem si zadala o dalsi nebankovni, protoze jsem doufala, ze pokryje moje ostatni pujcky abych platila jednu a ja si neuvedomila, ze kdyz zadate poprve, ze vam daji malo!

Takze mam 4 pujcky, u dvou jsem se nedostala k jistine, ale stale jen uroky.
Uroky jsou strasne. Kdyz tam nezaplatite celou castku, tak musite aspon urok a to je 7500! Mesicne.

Prijmy jsou 24000 a dluh je dost vysoky 58000.
Jenze ted mam mit 2 splatky 9000 a 5500 a za 14 dni 14000 (uroky u tech dvou pujcek, kde jsem se jeste nedopracovala k jistine). Proste kdybych z prijmu zaplatila ty splatky a uroky tak mi nezbyde vubec nic.

Na bankrot to neni, takze dluhova poradna je mi k nicemu.
Domluva s nimi moc neni.
A nechci aby me za chvili sel zmlatit nejaky vymahac dluhu.

Jerinym resenim by byla konsolidace.
Proste splacet jednu a nebrat si dalsi pujcky. Uz nikdy!

Jenze moje banka mi ji neda kdyz mam spatnou historii (brani si nebankovnich puicek). 7. Mam mit dve splatky.

Necekane vydaje byly, protoze tata dedil a museli jsme se slozit na dluhy neboztika a ja rodicum lhala, ze mam rezervu a vzala si pujcku s tim, ze rikal, ze to proda a ze se to rozdeli ty penize ze bych ji hned splatila. Moje blbost, vim. A nakonec se rozhodl, ze to neproda a jak to vypada tak o ten dum prijde (je to v cizine). Takze jsme ty dluhy platili zbytecne, meli jsme se zrict dedictvi. Mela jsem rodicum rict pravdu :(

To je tak blbej pribeh a trolling fakt hodne nepovedenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
31.10.23 07:34

Insolvence.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 07:34

Vydaje (najem, pausal, jidlo) tak 12000, takze by bylo realne splacet i 8000 mesicne jen se musim zeptat v bance jake maji podminky bohuzel jim bude vadit historie u lichvaru

• Citovat
  • Upravit
14600
31.10.23 07:35
@Pivoňka91 píše:

A proč do té banky proste nezajdes? Ano konsolidovat se daji u banky i nebankovní půjčky. Umíš používat pocitac? Asi ano, když mas emimino. Tak si snad umíš do googlu Zadat i “konsolidace nebankovnich půjček”. Celkem hezky to má vysvětlené a popsané na svých stránkách komercni banka.

Jako pardon, stezujes si, jak jsi hloupá, ze sis nabrala spoustu půjček, a ještě kvůli otci, se kterým mas špatně vztahy (WTF?), ale nějak ti to nepomohlo a místo abys okamzite naklusala do banky a svěřila se tam, jen klikas cosi kdesi on-line a cekas, ze někde “vyhrajes” nějakou super konsolidaci :roll: :zed: :zed: :zed: no nejses ty fakt hloupá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
31.10.23 07:35

Bohuzel to neni zert, jo jsem blba.

Tak insolvence je na 5 let a dela se u vysokych dluhu a u exekuci a 58000 neni na insolvenci

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
31.10.23 07:37

Jo mate pravdu, aspon vidite, ze existuji debi.ni lide. Ja tam pujdu jeste dnes, jen se stydim :-( a bojim se aby nechteli rucitele (to po me ve sporce chteli)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 07:43
@Pivoňka91 píše:
No o pujcku jsem zadala v internetovem bankovnictvi, jedine zkusit osobne jeste tu moji banku

Hele mýmu klientovi to sloučili, a to fičel v jinačích řádech, jak Ty, ale ten byl u Komerčky. Další u Spořky neschválili. Vždycky zkus s tou svojí bankou vyjednávat, za to nic nedáš. Tohle má každá banka jiná.

• Citovat
  • Upravit
1788
31.10.23 07:43

@Pivoňka91 Ten dluh zase tak velký není, ale důležité je, aby už nerostl. Tak možností máš několik:

1. požádat rodinu/kamarády o půjčku a splatit celý dluh
  2. zvýšit příjem - najít si brigády a pořádně makat než vše splatíš
  3. snížit výdaje - asi největší položka je nájem, tak co se přestěhovat k rodičům na čas než vše uhradíš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel