Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ne! Ja po nikom nechci pujcit. Jen jestli jste byly v takove situaci a jestli je vubec realna moznost te konsolidace
@Pivoňka91 píše:
Ne! Ja po nikom nechci pujcit. Jen jestli jste byly v takove situaci a jestli je vubec realna moznost te konsolidace
Zkusit to můžeš. Ale vzhledem k tomu, že už tě odmítli s půjčkou, ti zřejmě konsolidaci nedají
Takze v bance to ani zkouset nemusim ze?
Schvalili vam nekdy slouceni? Jake po vas chteli pozadavky?
No o pujcku jsem zadala v internetovem bankovnictvi, jedine zkusit osobne jeste tu moji banku
@Pivoňka91 píše:
Jaký máš příjem? Máš smlouvu na dobu určitou, neurčitou?
Plat 24000 cisteho a na dobu neurcitou pracuji tam dva roky, exekuce zatim nemam, deti take ne
@Pivoňka91 píše:
Ahoj, vim, ze jsem blba…ale byla jsem proste financne negramotna a zavisla na nakupech a tak jsem nemela zadnou rezervu, najednou byly necekane vydaje a ja si pred vyplatou brala mikropujcky.
Vsechno u nebankovnich spolecnosti, jenze tim jsem si pospinila financni historii a tudiz banka mi nikdy nepujci.Tak jsem si zadala o dalsi nebankovni, protoze jsem doufala, ze pokryje moje ostatni pujcky abych platila jednu a ja si neuvedomila, ze kdyz zadate poprve, ze vam daji malo!
Takze mam 4 pujcky, u dvou jsem se nedostala k jistine, ale stale jen uroky.
Uroky jsou strasne. Kdyz tam nezaplatite celou castku, tak musite aspon urok a to je 7500! Mesicne.Prijmy jsou 24000 a dluh je dost vysoky 58000.
Jenze ted mam mit 2 splatky 9000 a 5500 a za 14 dni 14000 (uroky u tech dvou pujcek, kde jsem se jeste nedopracovala k jistine). Proste kdybych z prijmu zaplatila ty splatky a uroky tak mi nezbyde vubec nic.Na bankrot to neni, takze dluhova poradna je mi k nicemu.
Domluva s nimi moc neni.
A nechci aby me za chvili sel zmlatit nejaky vymahac dluhu.Jerinym resenim by byla konsolidace.
Proste splacet jednu a nebrat si dalsi pujcky. Uz nikdy!Jenze moje banka mi ji neda kdyz mam spatnou historii (brani si nebankovnich puicek). 7. Mam mit dve splatky.
Necekane vydaje byly, protoze tata dedil a museli jsme se slozit na dluhy neboztika a ja rodicum lhala, ze mam rezervu a vzala si pujcku s tim, ze rikal, ze to proda a ze se to rozdeli ty penize ze bych ji hned splatila. Moje blbost, vim. A nakonec se rozhodl, ze to neproda a jak to vypada tak o ten dum prijde (je to v cizine). Takze jsme ty dluhy platili zbytecne, meli jsme se zrict dedictvi. Mela jsem rodicum rict pravdu
To je tak blbej pribeh a trolling fakt hodne nepovedenej ![]()
Vydaje (najem, pausal, jidlo) tak 12000, takze by bylo realne splacet i 8000 mesicne jen se musim zeptat v bance jake maji podminky bohuzel jim bude vadit historie u lichvaru
@Pivoňka91 píše:
A proč do té banky proste nezajdes? Ano konsolidovat se daji u banky i nebankovní půjčky. Umíš používat pocitac? Asi ano, když mas emimino. Tak si snad umíš do googlu Zadat i “konsolidace nebankovnich půjček”. Celkem hezky to má vysvětlené a popsané na svých stránkách komercni banka.
Jako pardon, stezujes si, jak jsi hloupá, ze sis nabrala spoustu půjček, a ještě kvůli otci, se kterým mas špatně vztahy (WTF?), ale nějak ti to nepomohlo a místo abys okamzite naklusala do banky a svěřila se tam, jen klikas cosi kdesi on-line a cekas, ze někde “vyhrajes” nějakou super konsolidaci
no nejses ty fakt hloupá?
Bohuzel to neni zert, jo jsem blba.
Tak insolvence je na 5 let a dela se u vysokych dluhu a u exekuci a 58000 neni na insolvenci
Jo mate pravdu, aspon vidite, ze existuji debi.ni lide. Ja tam pujdu jeste dnes, jen se stydim
a bojim se aby nechteli rucitele (to po me ve sporce chteli)
@Pivoňka91 píše:
No o pujcku jsem zadala v internetovem bankovnictvi, jedine zkusit osobne jeste tu moji banku
Hele mýmu klientovi to sloučili, a to fičel v jinačích řádech, jak Ty, ale ten byl u Komerčky. Další u Spořky neschválili. Vždycky zkus s tou svojí bankou vyjednávat, za to nic nedáš. Tohle má každá banka jiná.
@Pivoňka91 Ten dluh zase tak velký není, ale důležité je, aby už nerostl. Tak možností máš několik:
Brigadu si samozrejme najdu, jen je skoda, ze nemam moznost to sloucit..ty uroky.jsou strasne a splatkovy kalendari nedaji