Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pivoňka91 Ted jsi odvratila nejvetsi hrozici prusvih, tak se zkus trochu zklidnit. Rodicum dluzis 48 tisic, to neni nesplatitelna castka, tak z toho nebud uhroucena. Ted doplat co nejrychleji ty dalsi pujcky, co mas a pak se soustred na to, abys co nejdriv umorila dluh u rodicu. Bud rada, ze ti pujcili, porad je to lepsi nez od banky. Nastav si sama sobe rezim jako bys byla v osobnim bankrotu a splacej, co to pujde. Za rok touhle dobou uz to budes mit za sebou. A hlavne uz nekupuj zadne zbytecnosti a rozhodne zadne dalsi pujcky. Bude to dobry, neboj, jen se ted musis na par mesicu poradne kousnout.
@Denisa56 píše:
@Pivoňka91 Ted jsi odvratila nejvetsi hrozici prusvih, tak se zkus trochu zklidnit. Rodicum dluzis 48 tisic, to neni nesplatitelna castka, tak z toho nebud uhroucena. Ted doplat co nejrychleji ty dalsi pujcky, co mas a pak se soustred na to, abys co nejdriv umorila dluh u rodicu. Bud rada, ze ti pujcili, porad je to lepsi nez od banky. Nastav si sama sobe rezim jako bys byla v osobnim bankrotu a splacej, co to pujde. Za rok touhle dobou uz to budes mit za sebou. A hlavne uz nekupuj zadne zbytecnosti a rozhodne zadne dalsi pujcky. Bude to dobry, neboj, jen se ted musis na par mesicu poradne kousnout.
jsem ji to spočetla o stránku dříve a pokud by fakt zabrala tak už v červnu bude mít vše z krku a i ušetřeno něco… a to pokud bude mít brigádu bude na tom ještě líp ![]()
@Pivoňka91 píše:
Aspon vidite jak to lze jednoduse si znicit cely zivot
ale prosím tě.. brzo jsi se probrala.. jak jsem tu už na začátku psala my ty dluhy máme přes milion, nebyli to tedy klikačky takové drsné, ale homecredit kreditní karta, vyčerpaný kontokorent, hellobank další kreditka, pak nějaké další uvěry u cofidis a pod… uroky dost vysoké… přeměnilo se to vše na úvěry dva u banky jeden s úrokem 3,9 druhý tedy 7,9. A ještě jak sjem říkala jedna kreditka ta se splatí asi v prosinci celá a zruší… hele byli to boje.. těch úvěru bylo moc… ale taky jsme to dali. A teď máme za cíl zaplatit co jak nejrychlejí ten úvěr kde je úrok 7,9… a my to máme vše na pár let.. ty za půl roku můžeš mít čistý štít… My platíme na úvěry měsíčně tak 30-40tis…
@Pivoňka91 jak jednoduše? Neumíš řešit svoje problémy (závislosti) a bereš si půjčky jak piškvorky na internetu. Kdyby jsi včas řešila svoje problémy, tak nemusíš řešit kde jsi. Dle mého není Tvůj hlavní problém půjčky, ale totální finanční negramotnost, i když možná spíš závislost. A s tou jsi předpokládám ještě nic dělat nezačala.
Ty potřebuješ především intenzivní terapii. Ne jednou týdně. Protože se dostaneš do maničtější fáze a můžeš v tom být zase.
Zavislost na nakupech (netrpelivost, temi nakupy jsem si chtela asi dokazat ze nejsem az takova socka)…financni negramotnost to neni normalni ze za dva roky u. soucasne. prace nasporeno 0..ani z predchozich praci nic tohle je ta CHYBA.
Ale mama vcera se trasla jak kdyby mela dostat infarkt…tata dal 30 a ona 18 a trasla se jakoby to byly statisice
Asi jsem si to chtela stale nejak. dokazovat ze nejsem.socka.a.bohuzel.utracela.vic nez jsem na to mela to je snad horsi nez byt alkac
@Pivoňka91 píše:
Ale mama vcera se trasla jak kdyby mela dostat infarkt…tata dal 30 a ona 18 a trasla se jakoby to byly statisice
Já bych z tebe dostala infarkt už dávno, nediv se jí. Nejde o částku, ale o tvůj přístup.
Presne tak to chci muj cil je byt bez dluhu anemit na sporicim nula