Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Soscredit a creditportal to mi nic neroste to si zaplatim sama
@Pivoňka91 píše:
Crediton a creditair uhrazeny dluzim rodicum 48000.
Pomohli jste diky za podporu takze cil zivota: nekoupit si na co nemam, nepujcovat si nikdy
@Pivoňka91 píše:
Pomohli jste diky za podporu takze cil zivota: nekoupit si na co nemam, nepujcovat si nikdy
přesně tak a tím že budeš na určitou věc šetřit nějakou dobu budeš přemýšlet jestli to vůbec chceš a uvidíš že z té věci budeš mít větší radost že jí máš za své peníze a ne na dluh ![]()
Já jsem zakladatelce už o možnosti finančního arbitra a neplatnosti smluv psala zprávu, nabídla jsem jí i pomoc se sepsáním návrhu na zahájení řízení (člověk to zvládne sám, tedy průměrně inteligentní), a odpověď jak když jsem nic nenapsala, její reakce byla jen „a co když nedostanu tu konsolidaci, co budu dělat?“ Tak nic no ![]()
V jejím případě by bylo určení smluv za neplatné téměř 100%. Jistina se musí případně doplatit, ale pokud jste ji už přeplatili v úrocích, splátkách atd., tak vše co jde nad jistinu, vrací věřitel zpátky navrhovateli (dlužníkovi).
Takto jdou dát k arbitrovi i několik let staré smlouvy, u nebankovek a těchto klikaček je úspěch téměř zaručen, takže získáte zpět své peníze zaplacené nad jistinu. Což může být v některých případech i hodně přes 100tis, to už za trochu námahy stojí ![]()
No asi tak…aspon nebudu netrpeliva zento chci hned hned hned
A co kdyz jsem je dnes uz uhradila tak to.mi lichvari nic nevrati.ne
Lichvari at jdou do…