Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@unuděná píše:
Udělala bys lépe, kdybys šla do té Komerčky. Tohle dobře nedopadne, problémy ti to vyřeší jen dočasně a ještě budeš rodičům zavázaná.
Přesně. Jen důvod, proč nedojit do ty banky, protože “sociální fobie”.
Jinak já si nemyslim, ze by její rodiče byli špatní, jen už se s ni museli hodnekrat spálit.
@Pivoňka91 píše:
Crditportal mi dal 10000 na tri splatky po píše: Více
Mají úvěry splatné do měsíce!!!
@Pivoňka91 píše:
Crditportal mi dal 10000 na tri splatky po píše: Více
To je proste příšerný, a na co bylo tohle? Proč sis pujcila 10, abys zaplatila 18? Co sis myslela🤦♀️
@Pivoňka91 píše:
Muzu rict jak to dopadlo? Pujci mi celkem na ty obe crediton+creditair…kde. minrostou uroky donekonecna..
Creditportal mam dve splatky po 5821.. a ten sosncredit je jednorazovy 9908 to mohu zaplstit. aznpo vyplate
nějak to nechápu, proč když Ti dají 30 000 nezaplatíš 2× 5821 + 9908 Kč.
Banka mi pomuze az po novem roce u komercky. uvidim jesze ale sporitelna po novem.roce kvuli hostprii…i Airbank musi. videt. zensi. nejakou dobu nikde nezadam…kdyz ns.me.nekdo krici.jsem.hmed hysterka…hned plscu tresu se neudrzim.nekdy.moc..busi.mi srdce mam dva neuroly to. jenlepsi nez panak
@Pivoňka91 píše:
Jo…mukropujcky byly…pak jsem to vzdy zaplatila a byl klid..pak jsem zase utracela. Hranicni poruchu mam take adhd, deprese atd…ty nakupy proberu v sobotu pujdu na uklid za 1000 ale je to jednorazove musim toho najit vic
1.000,– není málo, to ti zaplatí paušál a skoro celé MHD, takhle na to koukej.
@Pivoňka91 píše:
Banka mi pomuze az po novem roce u komercky. uvidim jesze ale sporitelna po novem.roce kvuli hostprii…i Airbank musi. videt. zensi. nejakou dobu nikde nezadam…kdyz ns.me.nekdo krici.jsem.hmed hysterka…hned plscu tresu se neudrzim.nekdy.moc..busi.mi srdce mam dva neuroly to. jenlepsi nez panak
A zase ta stejná písnička. Padni na dno, třeba ti to dojde. A věř mi, že tohle ještě zdaleka dno není.
@Lily-of-the-valley nemyslela si nic, je finančně negramotná se závislostí na nakupování / utrácení.
Příspěvek upraven 02.11.23 v 11:28
@KKK85 píše:
Mají úvěry splatné do měsíce!!!https://www.creditportal.cz/cs/?…
Credit 365 3 měsíční splatky
@kocourGarfield oni ji dali 30 na ty dvě první, co nikde nevycisluje. A jo, součty tu krutě nesedí. Myslím, ze proste zaplacne část a bude se dal měsíce motat v platbách prisernych úroků.
@Temnástranasíly píše:
Credit 365 3 měsíční splatky
píše creditportál…tam ale půjčka na tři měsíce není…
@Pivoňka91 píše:
Hele a teď mi to fakt nesedí. Ve dvě mas být v bance, ale pises, ze dneska pujdes z úklidu o dvě hodiny později protože mas nervy. To chceš stihnout?
@Pivoňka91 chápu, že postraumatická porucha je svíně, ale ty tu lehce lakuješ tu. Už jen ty počty nesedí.
@KKK85 píše:
píše creditportál…tam ale půjčka na tři měsíce není…
Je, mám to z tvého odkazu ![]()