Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ta vase kritika me nakopla…ale fakt…potrebovala jsem kritiku od nekoho ale anonymne, aspon vidite jaci blazni tu ziji
Hele ale před chvílí jsi psala:
Cau voalla.jsem.rodicum oni ze to cele mi oujcia tata mi da 30000 pujci a mama.
Takže proč zase najednou změna a půjčí jen část?
Protoze mama rikala, ze si chteji nechat nejakounrezerbu a ze untech lujcek mi. neroste penale jako tady
5821 dam na splatky neni problem chybi dve ale ty crediton roste donekonecna kazdy.den hruza uz nikdy lichvu
@Pivoňka91 píše:
Protoze mama rikala, ze si chteji nechat nejakounrezerbu a ze untech lujcek mi. neroste penale jako tady
Udělala bys lépe, kdybys šla do té Komerčky. Tohle dobře nedopadne, problémy ti to vyřeší jen dočasně a ještě budeš rodičům zavázaná.
@Pivoňka91 píše:
Muzu rict jak to dopadlo? Pujci mi celkem na ty obe crediton+creditair…kde. minrostou uroky donekonecna..
Creditportal mam dve splatky po 5821.. a ten sosncredit je jednorazovy 9908 to mohu zaplstit. aznpo vyplate
creditportal nedává půjčku na dvě splátky… půjčuje na měsíc.. dívam se ted na to… půjčka 30tis a vrátíš jím za měsíc 43… fajné… ale to jen když to stihneš za měsíc jak neee tak to roste… hoooodně rychle to roste…
Mama nejdriv u jake banky dluzim a pak ja.ji rekla ze to.je.lichva hruza nikdy si nic nepujcim nikdy.ani.ns rohlik.radsi.jist znpopelnice
Co.mam delat strasne se tresu ale to je dobre zaslouzim si to dala.jsem.si dva neuroly.
@Pivoňka91 píše:
Mama nejdriv u jake banky dluzim a pak ja.ji rekla ze to.je.lichva hruza nikdy si nic nepujcim nikdy.ani.ns rohlik.radsi.jist znpopelnice
Hele je to celé divné… máš dluhy u čtyř společnosti víceméně všechny stejné… a děsné úroky RPSN je u všech v 6ti místných cifrách… dluhy ti dělají 68tis celkem… ted ti dá otec 30tis zaplatíš dvě nějaké a co ty další dvě??? To není určitě že tam dáš dvě splátky a pohoda, nee??? Tam taky rostou úroky…???
Ta creditportal tam mi nic nenarusta jsou jasne dane dve splatky 5821 a sos credit je. jednorszova chapete