Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6640
2.11.23 09:32
@Pivoňka91 píše:
Ted si koupim. jeste za 550…3650 na rok az na tom budu lepe..pausal je vyhodny…jako ja mam fakt jezdit nacerno a odpojit mobil? To teda ne. Bez restauraci se obejdu jidlo se da vsrit doma sle tohle ne

Přijde mi vtipné, že doteď se asi jídlo vařit doma nedalo. Aachjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79979
2.11.23 09:33

@Pivoňka91 kdo ti to tu radil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 09:34
@Pivoňka91 píše:
Brigadu vezmu uz i tu za mesic aby dali…volala.jsem do Homecreditu, nikam je to nepusti nelze zadat

proč voláš homecredit když máš jít ve dvě do té komerčky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.11.23 09:35

Mně je vlastně docela smutno z toho, z jakého prostředí zakladatelka pochází. Jasně, není to vždy, ale. Tady je zářný příklad, jak se na nás může podepsat výchova a prostředí, kde vyrůstáme. Z popisu její rodiče mají do titulu rodiče roku opravdu daleko a ona se prostě chtěla vymanit, tak začala dělat kraviny. To je celkem i pochopitelné. Chtěla dělat vše jinak, než ji k tomu celý život nutili, jenže ji to dostalo bohužel až sem a dost se to podepsalo na její psychice. Nízké sebevědomí, sebedůvěra, psychické problémy, neschopnost racionálně řešit problémy, určitá forma závislosti. Doufám, že ten psycholog nebo psychiatr, kam dochází dokáže aspoň trochu správně nasměrovat. Protože takto je to fakt hrozně těžké. Potřebovala by se fakt vyhrabat z těch dluhů a dělat něco v první řadě se svou dost pochroumanou duší a to je sakra těžké. Ale když se chce, tak to jde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 09:36

Ano, da se usetrit na dost vecich…a proc bych si mela z vyplatynz brigady kupovat mobil? To bycj dala vsecko na dluhy

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 09:37

Jo chodim na psychiatrii a ted jednou tydne na psychoterapii

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 09:37

Musim si to trpzdelit nutne vydaje a na nakupy. nechat co nejmene zbytek na dluhy vsecko

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 09:39

Homecredit jsem neklikala online,.ale zavolalay prptoze jsem jim kdysi dluzila, ale.to.jsem.zaplatila rychle tomjsem dluzila 20000 a mela docasnou brogadu a za 3 mesice.vse.splatila

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91

Jeste jeden uklid. Vse naa dluhy

• Citovat
  • Upravit
7303
@Pivoňka91 píše:
Homecredit jsem neklikala online,.ale zavolalay prptoze jsem jim kdysi dluzila, ale.to.jsem.zaplatila rychle tomjsem dluzila 20000 a mela docasnou brogadu a za 3 mesice.vse.splatila

ty v těch různých půjčkách jedeš dýl, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
2.11.23 09:40
@Pivoňka91 píše:
Jo chodim na psychiatrii a ted jednou tydne na psychoterapii
Řešili s tebou toto na terapii? Ten problém s nákupy? Určitě to tam prober. Mně moc připomínáš jednu osobu mně blízkou s hraniční poruchou osobnosti.
  • Citovat
  • Upravit
79979
2.11.23 09:41

@KKK85 A co myslíš? Kdyby ne, nebude do takových šílených úvěru co má. Půjčila by si buď v bance anebo i u toho homecreditu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.11.23 09:42

Ono i to bezmyšlenkovité nakupování je závislost jako každá jiná. Zajímalo by mě taky, jestli tohle řeší na sezeních s psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield

@KKK85 určitě, jen teď to na to dojela.

Už jen styl psaní, i který od včera změnila :nevim:

Příspěvek upraven 02.11.23 v 09:43

• Citovat
  • Upravit
36
@Pivoňka91 píše:

Achjo, holka, tady prostě není jiná cesta než opravdu zaplatit ty dluhy, prostě sehnat někde částku, aby to pokryla celé, poctivě splácet jednu jedinou půjčku měsíčně, najít si třeba nějakou jednodušší brigádu a hlavně nějakého koníčka, aby tě to nelákalo zas dělat blbosti. Co tě baví? Co ráda děláš? Já nevím, jdi si zaběhat, poslechni si hudbu, pusť si film, zajdi třeba do útulku vyvenčit pejsky nebo cokoliv, abys přišla na jiné myšlenky a hlavně byla konečně sama se sebou aspoň trochu šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel