Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
2.11.23 07:11

Nee ta neomezena dsta to uz je ten internet spatne.jsem to rekla

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
2.11.23 07:11

@unuděná a řešení půjčkou u maminky, která musí klapnout… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
2.11.23 07:15

@unuděná dopisuje. Už je tu závist na nakupování, nesmyslné utrácení za kraviny, chlast, atd… za to taky mohou rodiče? Mohou. Ale strůjcem svého života a jak se svým nákladem vypořádání jsme my sami. Nikdo jiný.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
2.11.23 07:18

Zakladatelko, vzhledem k tomu, že zmiňuje ID, léky, atd…doufám, že máš kvitniho terapeuta, protože hlášky " už nikdy " jsem já osobně slyšela v jistě situaci milionkrát.
Je to jen na Tobě, jak svůj život povedeš a koho a jak si tam pustíš a necháš a jak budeš zodpovědná. :kytka: :kytka: :kytka: Držím palec.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 07:20

Ano, za ty nakupy mohu ja ne rodice…oni umi hospodarit…nevim proc jsem je neposlechla a utracela…kamaradi jsou alkaci…diky soc fobii jsem pila (ne denne, tydne) abych byla komunikativni a sebevedomi..oni ziji od vyplaty k vyplate, nekteri jsou na ulici..to ani nejsou pravi pratele, jen spolupijani

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.23 07:23
@kocourGarfield píše:
@unuděná dopisuje. Už je tu závist na nakupování, nesmyslné utrácení za kraviny, chlast, atd… za to taky mohou rodiče? Mohou. Ale strůjcem svého života a jak se svým nákladem vypořádání jsme my sami. Nikdo jiný.

Já tu diskuzi četla celou, takže to vím :nevim:
Rodiče se na ní prý hodně podepsali, někde psala, že jí týrali, teď se léčí na psychiatrii a má ID na sociální fobii. Ono je to jedno s druhým. Ty rodiče už bych rodiči nenazývala a konečně se postavila na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 07:26

Pracuji 11 let. Kdyz jsem v 19 propadala na SS, utekla jsem z domu, protoze se tam stale hadali, nulove soukromi (kazdy den miezli doveci, do mobilu) a dva roky jsem nedelala nic, jen pila, semtam petnicek a zila u sponzora..proste jsem sbalila alkoholika a zila u nej…za tohle obdobi se dost stydim, mela jsem vztahy jen aby mi dali najist,.alkohol a cigarety a nedelala nic…potom jsem se vratila domu a sla uklizet…uklid me vzdy bavil, nejsem stale samozrejme u stejne firmy, ale u soucasne dva roky a se sefovou si rozumim…jsem placha a stydliva mezi kolegynemi, ale s jednou se bavim aa vysvetlila jsem hi to, ze se bojim lidi

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 07:28

Ne oni me nikdy nebili..jako snazili se me dobre vychovat abych byla skromna atd…jen byli moc prisni a meli o me az prehnany strach…nepustili me nikam…tak jsem. bohuzel v 16 zacala chodit za skolu a chlastat (ne denne)…ale bali se o me az moc…nedali me ani do skolky…kdyz jsem na zakladce mela kamaradku co bydlela v panelaku naproti, furt mi volali jdo domu jdi domu…pritom jsme se domluvili ze prijdu v tolik a tolik, nikdy me nepustili do skoly. v prirode na tabor..vsecko mi zakazali asi proto jsem byla blba s prestala je poslouchat a v 16 utikala pit do rana se ztroskotanci

• Citovat
  • Upravit
7296
2.11.23 07:30

@Pivoňka91 v kolik máš tu schůzku v komerčce dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 07:33

Ve dve

• Citovat
  • Upravit
79964
2.11.23 07:34
@unuděná píše:
Já bych řekla, že toho hodně neřekla. Ale je výsledku je to fuk. Musí si uvědomit, že pokud se z toho chce vylízat, musí máknout. Zatím to nevypadá, že by krom sebelítosti cokoli podnikla.

Mám přesně tentýž pocit. V podstatě jede ve stejném módu jako doteď, hledá půjčku, kterou zamazne ty předchozí dluhy. A sliby? Slyšeli jste někdy třeba alkoholika nebo kuřáka, když slibuje nápravu? Agresora, který zbije ženu, a druhý den před ní kleci, pláče a slibuje, že už nikdy nikdy nikdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.23 07:55

@Pivoňka91 zrovna mi prisel mail od Ceske posty, ze shaneji lidi na predvanocni brigadu. Tak na to treba muzes mrknout. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
2.11.23 08:14
@inkakřivák píše:
Mám přesně tentýž pocit. V podstatě jede ve stejném módu jako doteď, hledá půjčku, kterou zamazne ty předchozí dluhy. A sliby? Slyšeli jste někdy třeba alkoholika nebo kuřáka, když slibuje nápravu? Agresora, který zbije ženu, a druhý den před ní kleci, pláče a slibuje, že už nikdy nikdy nikdy?

Souhlas. Ono už ten paušál. Nemyslím, že neomezená data jsou nutnost. Co se tak bavím s okolím, tak neomezená data má minimum známých. Já je mám čistě kvůli tomu, že potřebuju rychlý internet kvůli práci a online schůzkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13851
2.11.23 08:33

@Livi92 na druhou stranu, nemusí platit internet. Jak ted psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 09:14

Co kdyz internet potrebuji? Jasne mam znovu mit kredit a utracet majlant…aspon doma uz nemusim platit wifi…muzete mi rict jak mi pomuze usetrit mesicne 700? V cem kdyz je dluh 68000?

Mate pravdu, ze jsem hodne rozhazovala penize.

Ale litacka+pausal to se plstit musi. Jsem ochotna se uskromnit v jidle ve vsem, ale chodit vsude pesky a jeste bosa ne? To fakt ne..do prace to mam pesky dost daleko do skoly take.

Ikdybych nemela mobil a chodila pesky a na boso muzete mi rict jak 1250 korun me zachrani?

Jo, je to tak, ze jsem hledala pujcku abych zaplatila ty vsechny…s veriteli domluva neni…u tech crediton plus creditair roste urok celkem cca 400 denne…mozma vic…dluh je asi nesplatitelny kdyz je vyssi nez prijem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel