Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
2.11.23 10:29

Tata motorku ma…ale 40 mu zbylo..rekl 30 ti. oujcim…

• Citovat
  • Upravit
1341
2.11.23 10:29

@unuděná hlavně víš co, když je člověk v takovým štábu, udělá všechno. Hodí tu svoji hrdost za hlavu a jde to řešit. Ona jen sedí doma a nic, vše přes telefon a internet. Hlavně, i s tím dluhem u táty - prostě bych řekla hele nevrátíš, budou tu zvonit vymahači, jiný řešení nemám.
Mně to spíš přijde, že byla zvyklá mít od rodičů všechno a v tomto režimu jede stále. I když na to nemám, musím to mít. Tvrdí, jak chodí na terapii, ale sama u sebe moc posun neudělala… Přijde mi, že jí se prostě nechce moc nic měnit. Dnes je celkem útočná - jak pořád píše, že chceme, aby chodila bosá a jezdila na černo..
Tvrdí tu o sociální fobii, ale potom z ní vyleze, že chodí s cizími chlastat?? Nebo chodí uklízet k cizím domů? Je to hrozně zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.11.23 10:31
@Pivoňka91 píše:
Tata motorku ma…ale 40 mu zbylo..rekl 30 ti. oujcim…

JAK JAKO PŮJČÍM?? Vždyť ti 20k dluží. Nebo na tenhle detail už jsi zapomněla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 10:32

K.cizim.ne.v sobotu u znamych uklidim za 1000..a kvuli soc fpbii piju abych prekonala strach…naoisu potom po prafi. jdunk nasim

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.23 10:32
@Mall126 píše:
@unuděná hlavně víš co, když je člověk v takovým štábu, udělá všechno. Hodí tu svoji hrdost za hlavu a jde to řešit. Ona jen sedí doma a nic, vše přes telefon a internet. Hlavně, i s tím dluhem u táty - prostě bych řekla hele nevrátíš, budou tu zvonit vymahači, jiný řešení nemám.
Mně to spíš přijde, že byla zvyklá mít od rodičů všechno a v tomto režimu jede stále. I když na to nemám, musím to mít. Tvrdí, jak chodí na terapii, ale sama u sebe moc posun neudělala… Přijde mi, že jí se prostě nechce moc nic měnit. Dnes je celkem útočná - jak pořád píše, že chceme, aby chodila bosá a jezdila na černo..
Tvrdí tu o sociální fobii, ale potom z ní vyleze, že chodí s cizími chlastat?? Nebo chodí uklízet k cizím domů? Je to hrozně zvláštní

To mě trklo hned. Několikrát psala, že musela do obchodu něco si rychle koupit. Co je to za zajímavou sociální fóbii? :nevim: Já v ní hodně vidím toho svého bratrance fetku, ten dokázal kecat i o barvě spoďárů, co má na sobě. Prostě jen tak, z principu. Dostal se nakonec ještě do horších sra. ček, ale ona má taky pěkně našlápnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.11.23 10:33
@Pivoňka91 píše:
K.cizim.ne.v sobotu u znamych uklidim za 1000..a kvuli soc fpbii piju abych prekonala strach…naoisu potom po prafi. jdunk nasim
Říkala jsi, že už nějakou dobu nepiješ a nekouříš :roll: Aspoň si laskavě pamatuj, čím nás tu krmíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 10:33

Ano, pisu z kumbalu prace stoji…budu tu dele. neznto. udelam…je mi zle mama. kricela jeste vic…ale tata se me zastal ze 30000 z tech 40 da…

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 10:34

No zacala jsem chldit.na tu psychoterapii…diky. ktere nepiju tri. mesice…ted.me laka si panaka dat…ale vim, ze to.je cesta do pekel…ten muj terapeut nevi o dluzich

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.23 10:34
@Pivoňka91 píše:
Ano, pisu z kumbalu prace stoji…budu tu dele. neznto. udelam…je mi zle mama. kricela jeste vic…ale tata se me zastal ze 30000 z tech 40 da…

Už naposledy - řekla jsi mu, že chceš vrátit těch zapůjčených 20k???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 10:35

A se soc fobii.se.nakupovat da tak. v obchode s. nikym nemluvim prodavacce reknu jen dobry den dekuji nashle a.jsou samoobsluzme. poklsdy

• Citovat
  • Upravit
1341
2.11.23 10:37

@unuděná tak jasně, dá si panáka na kuráž. To je zajímavý, že do ho nedá a nejde hledat to brigádu.
3 dny to tu řeší a najednou to rodiče zaplatí. Hlavně že na začátku tvrdila, že to nemůže říct ani mámě, že by to hned řekla tátovi… Až jsme ji dnes „zahnali do kouta“ argumentama, tak už nebyl problém tatínkovi zavolat a tatínek půjčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 10:38

Ja mu to reknu osobne…tata se me zastal ja mam dnesni rozhovor prezit strizliva…
Hele budu to brat jako ponauceni na cely zivot…jdu makat dal dnes tu budu o dve hodiny dele protoze se zdrzuji..kolegyne.ma.jen meloucha unznameho obvolam jeste dnes. inzeraty na uklid napisu potom je mi spstne tresu se.

• Citovat
  • Upravit
53190
@Pivoňka91 píše:
A se soc fobii.se.nakupovat da tak. v obchode s. nikym nemluvim prodavacce reknu jen dobry den dekuji nashle a.jsou samoobsluzme. poklsdy

Tak když můžeš říct prodavačce dobrý den, děkuji a nashle, tak úplně stejně můžeš sedět za tou kasou a prodávat, ne? :lol: V Lidlu v Praze nabízejí nástupní plat 33k s citelným navýšením asi po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91

Jo volala jsem mame ted znovu a dala.tatu k telefonu prekvapil me.ze byl. najednou vnpohode rekl. dpndi

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.23 10:39
@Pivoňka91 píše:
Jo volala jsem mame ted znovu a dala.tatu k telefonu prekvapil me.ze byl. najednou vnpohode rekl. dpndi

Takže ti vrátí 20 a půjčí 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel