Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6640
2.11.23 11:33

Dokonce i ty její částky cca sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 11:34
@Temnástranasíly píše:
Je, mám to z tvého odkazu :mrgreen:

Jeee jsem slepá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 11:34

Nevidím jediný důvod, proč by na Tebe někdo někde měl křičet.
V bance tedy těžko, to si nikdo nedovolí. Max si tam budeš připadat jak „zalez kanál“, což se vůbec s historií půjček a splátek nedivím a připadal by si tak úplně každý. Že na Tebe tatíček řval je blbý, ale zřejmě Ti půjčíl 10 000, které Ti momentálně zachrání zadek, aspoň na měsíc, protože za měsíc budeš řešit úplně to samé a ony budou Vánoce a brigáda tak úplně nevyšla a… No nic, užij si to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6640
2.11.23 11:36
@KKK85 píše:

V pohodě, se stane :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 11:36
@Temnástranasíly píše:
Dokonce i ty její částky cca sedí

Joo přesně… psala splátka 5821, ta je před tou slevou když zaplatí včas… tu slevu podle mě dostane až jak doplatí.. sleva za čtvrletí to tam je… takže teoretický by měla platit už jen 5821 a poslední splátka 2911 (5821-2910)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 11:38
@KKK85 píše:

Já vůbec netušila že existuje tolik různých stránek na takové půjčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.23 11:40

@Pivoňka91 Tyjo hele bud si fakt psychicky labilni a s zadnou financni gramotnosti anebo troll. Sazim na toho trolla. Meles pate pres devate. Ztracis se v tom, co uz si drive napsala. Pises jak kolovratek jedno a to same a tech hrubek a preklepu. Na necem jedes? :think:
Ale zase mas to vymyslene zajimave a jeste s polohappyendem.
Kazdopadne chci ti jeste rict, ze teda pokud si skutecna, tak s takovym pristupem, kdy 700,– usetrenych mesicne je “nic”, tak svuj zivot nikdy nezmenis. :nevim: Dokola tu meles, jak ti radime, abys jezdila nacerno. :mrgreen: :lol: Tak si to precti po mne jeste jednou. Psala jsem, ze AZ se vyhrabes z tech dluhu a POKUD budes schopna vyrobit nejakou rezervu, tak POTOM by bylo lepsi kupovat si rocni litacku. Ale vzhledem k tomu, ze 700,– je pro tebe nic a si zavisla na nakupech a restauracich a pujckach, tak se asi nikdy nezachranis.
Vis ty by sis v prve rade mela zapisovat, kde co utracis a kdyz bys pak videla jaky penize nechas v kafickach, restauracich a hadrech, treba by te to trklo. A setri se prave klidne po malych castkach. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 11:41
@Lily-of-the-valley píše:
@kocourGarfield oni ji dali 30 na ty dvě první, co nikde nevycisluje. A jo, součty tu krutě nesedí. Myslím, ze proste zaplacne část a bude se dal měsíce motat v platbách prisernych úroků.

Je to asi úplně jedno, protože pokud příští měsíc zaplatí 9900 nebo kolik, tak ten měsíc nevyjde.

Příspěvek upraven 02.11.23 v 11:45

• Citovat
  • Upravit
6640
2.11.23 11:41
@KKK85 píše:
Já vůbec netušila že existuje tolik různých stránek na takové půjčky…

Ani já, myslím, že normální lidé to prostě neznají. Kdysi jsem si chtěla koupit noťas o měsíc dříve, než jsem měla celou částku, homecredit měl ok podmínky, nic bych nepreplatila. Bylo to nějak s tím elektrem. Pak jsem se začetla do jejich podmínek malým písmem, zvedl se mi žaludek a zavřela jsem to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 11:43

@KKK85 tak pak vůbec nesedí, proč nemůže zaplatit těch 9 9000Kč. Má litr z víkendu z úklidu.

• Citovat
  • Upravit
985
2.11.23 11:43
@Pivoňka91 píše:
Banka mi pomuze az po novem roce u komercky. uvidim jesze ale sporitelna po novem.roce kvuli hostprii…i Airbank musi. videt. zensi. nejakou dobu nikde nezadam…kdyz ns.me.nekdo krici.jsem.hmed hysterka…hned plscu tresu se neudrzim.nekdy.moc..busi.mi srdce mam dva neuroly to. jenlepsi nez panak

Jak jako komercka ti pomuze po novem roce? 8o To uz je 14 hodin? To uz mas po schuzce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 11:44

Kolik má těch půjček? 4?

• Citovat
  • Upravit
13858
2.11.23 11:48

@willandraify ne, to ji nějak rekli ve sporce, ze má rozjednane nebankovní půjčky a dokud se neuzavrou, tak ji nemůžou dat půjčku. A ona předpokládá, ze to tak bude všude.
Ve finále ji to proste nedali, protože těch půjček měla už tunu, a teď se do nich finalne zamotala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.23 11:52

@Lily-of-the-valley jo aha. Vsak clovek ani z toho jejiho psani kolikrat nepozna, co je zacatek a konec vety. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 11:53
@kocourGarfield píše:
Kolik má těch půjček? 4?

jj 4 společnosti jmenovala někdy na začátku včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel