Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
2.11.23 10:40
@Pivoňka91 píše:
No zacala jsem chldit.na tu psychoterapii…diky. ktere nepiju tri. mesice…ted.me laka si panaka dat…ale vim, ze to.je cesta do pekel…ten muj terapeut nevi o dluzich
Řekla bych, že ten terapeut je maximálně emimino… Promiň, na terapii jsem chodila a ten člověk „do mě viděl“. Ten tvůj o tobě neví zřejmě vůbec nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 10:41

@Pivoňka91 Napiš prosím, že jsem kr…a celou dobu tu živím Trolla, protože tohle snad v reálu ani není možný.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
2.11.23 10:43

@Mall126 je to divné. Člověk s tolika dg., zřejmě delšího půodu s yx závislostmi s ID na hlavu (to nemyslím špatně) by měl být v péči odborníka a nevěřím, že to ten psychiatr nenahodil. Navíc bych se celkem i vsadila, že tam byla nějaká léčebna (na ten ID).

• Citovat
  • Upravit
79979
2.11.23 10:43

@kocourGarfield Jsem slušná, tak ti to nenapíšu. Prostě někdy má člověk chuť pomoct, ale jak se to rozvine, zjistí, že že sebe udělal volá. Stane se. Že začátku jsem taky měla sklon tomu věřit. Teď už si myslím, že je to celé vymyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.11.23 10:47

@inkakřivák aspoň další poučení pro fungování na emiminu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1341
2.11.23 10:49

@kocourGarfield já pevně věřím, že tohle je (stejně jako velká část srdceryvných příběhů na epipi) vymyšlený příběh, za účelem získání peněz z lidí. Ačkoliv veřejné řekne že ne, sází na to, že jí někdo odpoví ve zprávě a my se to nikdy nedozvíme.
Nevěřím, že terapeut existuje - dávno by problém s alkoholem poznal. Vždyť terapie neprobíhá tak že řešíš jen aktuální problémy. Jdeš do minulosti a rozebíráš s ním život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24792
2.11.23 10:56

@kocourGarfield jj, už se mi to tu několikrát stalo, že jsem dávala fakt odborné rady a dala tomu spoustu času z „dobroty srdce“ a nakonec to byl celý fake, nejhorší byla „JANA“ co psala zda bychom skously dítě milenky s jejím dlouhodobým partnerem-právníkem, oba úspěšní, ona bezdětná, neplodná, no šílené téma asi rok tady a nakonec se ukázalo, že si to celé přimyslela právě ta milenka.. hnus…
od té doby taky věřím tak z 30%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
2.11.23 11:09

Ja po vas nic poslat nechci proboha..zaprve ani ja bych neposlala cizim lidem zadruhe chci si ponechat anonymyitu nikde bych neubedla jmeno…proste jeste dnes poslu splstku a jeste jim napisu aby me trvale zablokovali

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 11:10

O piti psycholog vi! O dluzich jsem lhala…

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 11:11

Ja tam zacala chodit jakoze na ambulantni terapii znpiti

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 11:12

Muzu rict jak to dopadlo? Pujci mi celkem na ty obe crediton+creditair…kde. minrostou uroky donekonecna..
Creditportal mam dve splatky po 5821.. a ten sosncredit je jednorazovy 9908 to mohu zaplstit. aznpo vyplate

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 11:12

Oni mu nedaji celych 69000 ale ns pokryti tech dvou nejhorsich

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
2.11.23 11:13

Penize pry mam pripraveny…pujdu do vkladomatu Airbank poslu okamzita platba a rodice chteji pak vudet potvrzeni ze jim nic nedluzim

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.23 11:13
@Pivoňka91 píše:
Oni mu nedaji celych 69000 ale ns pokryti tech dvou nejhorsich

VRÁTÍ TI TĚCH 20k?? Nebo nikdy žádná taková půjčka neproběhla a napsala jsi to jen abysme s tebou soucítili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7303
2.11.23 11:14
@Pivoňka91 píše:
Muzu rict jak to dopadlo? Pujci mi celkem na ty obe crediton+creditair…kde. minrostou uroky donekonecna..
Creditportal mam dve splatky po 5821.. a ten sosncredit je jednorazovy 9908 to mohu zaplstit. aznpo vyplate

tak vaši ti nedají na všechny ty dluhy? a proč až po výplatě to můžeš zaplatit??? A kde máš ty další dva úvěry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel