Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pivoňka91 píše:
No pomohl by mi nejaky limit nastavit
Osobně bych si nedávala denní limit…ono jak půjdeš do obchodu nekoupíš jídlo na každý den jen… ale jednou za třeba tři čtyři dny nevím jak jsi zvykla nakupovat.. udělala bych si týdenní limit… ale toho bych se fakt držela! Dát si třeba 1500 na týden!!! A zkusit i z toho ušetřit a mít pak v neděli radost že něco zbylo i kdyby 150-200Kč. I to je paráda. Vem si kdybys takto ušetřila každý týden 150Kč.. to máš za měsíc 600Kč a za rok to je 7200.. to už je slušné
Mama do mobilu pistela tak jak kdyby ty penize chtela zitra…a rekla, ze tohle se nemelo narodit ze mela jit na potrat…ja se nechci litovat, tohle neni jeji vina ale moje ze jsem rozhazovala zila ze dne na den
Asi pujdu do levnych potravin a kupovat jen v akci supermarketu
Rodice setrit umi, vari lusteninove polevky, sojovy gulas atd…take maso neji ale nerozhazuji jako ja za ty zbytecne veci:ty sojove nahrazky jsou dost drahe
@Pivoňka91 píše:
Mama do mobilu pistela tak jak kdyby ty penize chtela zitra…a rekla, ze tohle se nemelo narodit ze mela jit na potrat…ja se nechci litovat, tohle neni jeji vina ale moje ze jsem rozhazovala zila ze dne na den
Tak už ale stačí. Přestaň tu vykládat báchorky. Před chvílí jsi psala, že máma byla úplně v pohodě, jen smutná.
Je mi z toho nanic jaka jsem…mam chut se ozrat ale nemuzu kdyz chodim naleceni
Volala, ze se zlobila, ze delam problemy ze priste to bude ne 48 ale sto…Co to je BPD?
No to souhlasim. Na to BPD jsem se ji ptala prave proto, ze mi prijde desive konzistentni s chovanim mne blizkeho cloveka, ktery tuto diagnozu ma.
Proste ty lidi (nemyslim tebe), kteri si z ni utahuji by se meli zamyslet. BPD je jednak nelecitelna, druhak ma snad jeden z nejvyssich vyskytu sebevrazd. A oni za svoji diagnozu nemuzou. Chapu i ty vztahy nevztahy, protoze BPD je prave klasicky i v tom, ze potapi vsechny okolo.