Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Proste jsem si nasla nejakeho alkace/fetaka co me nechal u sebe prespavat a bydlet jentak…no to bylo silene tehdy z me strany nulova ochota neco delat
Ja ty chlapy ani nemela rada…kdyz me jeden vyhodil nasel se dalsi…no z toho mam take nizke sebevedomi ze jsem delala ty dva roky
Co bylo, to bylo. Neřeš to a řeš raději, aby to už příště nebylo.
No…strasne se uziram tim co vse jsem provedla a nejhorsi pruser za cely zivot byl nyni…ty pujcky
@Pivoňka91 píše:
No…strasne se uziram tim co vse jsem provedla a nejhorsi pruser za cely zivot byl nyni…ty pujcky
Ale houby, největší průser je co máš v hlavě, tam si začni dělat pořádek. Ty půjčky jsou jen projev.
@Pivoňka91 píše:
Volala, ze se zlobila, ze delam problemy ze priste to bude ne 48 ale sto…Co to je BPD?
@Pivoňka91 BPD si myslim, ze je hranicni porucha osobnosti (border personality disorder?) nejsem doktor
@Salwbca píše:
@Pivoňka91 BPD si myslim, ze je hranicni porucha osobnosti (border personality disorder?) nejsem doktor
Ano.
Volaly jsme si znovu…ja ji rekla jeste jednou,.ze si nikdy nic nepujcim a to ani od nich…ona ze ty nadavky tak nemyslela, ale ja ji chapu, strasne se bala, ze kvuli lichvarum k nim prijde exekutor…
To, cemu se musim naucit se jmenuje skromnost
Proste ze me ma rada…ale dost se se mnou spalili…ty uteky z domu, drogy, chlast, chozeni po nocich.. to jsem aspon nemela dluhy…nyni je to jeste horsi…dost jsem jim ublizila…jako nikdy mi uz nic nepujci ani kdyz toto splatim a to je dobre…kdyz vse utratim budu klidn
Klidne tyden jist co vyhodi ze supermarketu…jeste jsem nemusela, ale kamaradi na ulici ji takto…ale v zivote bych se uz neponizila k dalsi pujcce…a ke kradezi nebo necemu nezakonnemu to uz vubec ne
To jsem myslela jako krajni reseni ze pokud bych zas utratila vsecko za kraviny tak bych sla si to jidlo najit
I tohle je lepsi nez lichva…nikomu neradim takhle jist ani sama jsem jeste takto nejedla…jen ze hlady se umrit neda…prinejhorsim se da takto sehnat zradlo
Naprosto s tebou souhlasim, oni maji pravo na svuj nazor a boji se, ze se to bude opakovat…od 19-21 let to bylo silene…vyhodili me ze SŠ, zila jsem u sponzoru a mela s nimi neco jen aby me zivili…penize na alkohol, cigara a semtam pernicek…uz to byla chyba, ze jsem byla zavisla na sponzorech…do prace jsem sla az od 21…ty dva roky nic…byla jsem jen na UP evidovana aby nebyl dluh na ZP..