Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pivoňka91
3.11.23 15:44

Naprosto s tebou souhlasim, oni maji pravo na svuj nazor a boji se, ze se to bude opakovat…od 19-21 let to bylo silene…vyhodili me ze SŠ, zila jsem u sponzoru a mela s nimi neco jen aby me zivili…penize na alkohol, cigara a semtam pernicek…uz to byla chyba, ze jsem byla zavisla na sponzorech…do prace jsem sla az od 21…ty dva roky nic…byla jsem jen na UP evidovana aby nebyl dluh na ZP..

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 15:45

Proste jsem si nasla nejakeho alkace/fetaka co me nechal u sebe prespavat a bydlet jentak…no to bylo silene tehdy z me strany nulova ochota neco delat

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 15:45

Pak jsem se vratila domu a sla do prace

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 15:46

Ja ty chlapy ani nemela rada…kdyz me jeden vyhodil nasel se dalsi…no z toho mam take nizke sebevedomi ze jsem delala ty dva roky

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 15:47

Ty dva roky jsem se flakala a nechala se zivit

• Citovat
  • Upravit
14592
3.11.23 15:50

Co bylo, to bylo. Neřeš to a řeš raději, aby to už příště nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pivoňka91
3.11.23 15:55

No…strasne se uziram tim co vse jsem provedla a nejhorsi pruser za cely zivot byl nyni…ty pujcky

• Citovat
  • Upravit
6642
3.11.23 16:13
@Pivoňka91 píše:
No…strasne se uziram tim co vse jsem provedla a nejhorsi pruser za cely zivot byl nyni…ty pujcky

Ale houby, největší průser je co máš v hlavě, tam si začni dělat pořádek. Ty půjčky jsou jen projev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
3.11.23 16:29
@Pivoňka91 píše:
Volala, ze se zlobila, ze delam problemy ze priste to bude ne 48 ale sto…Co to je BPD?

@Pivoňka91 BPD si myslim, ze je hranicni porucha osobnosti (border personality disorder?) nejsem doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
3.11.23 17:37
@Salwbca píše:
@Pivoňka91 BPD si myslim, ze je hranicni porucha osobnosti (border personality disorder?) nejsem doktor

Ano.

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 18:51

Volaly jsme si znovu…ja ji rekla jeste jednou,.ze si nikdy nic nepujcim a to ani od nich…ona ze ty nadavky tak nemyslela, ale ja ji chapu, strasne se bala, ze kvuli lichvarum k nim prijde exekutor…

To, cemu se musim naucit se jmenuje skromnost

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 18:53

Proste ze me ma rada…ale dost se se mnou spalili…ty uteky z domu, drogy, chlast, chozeni po nocich.. to jsem aspon nemela dluhy…nyni je to jeste horsi…dost jsem jim ublizila…jako nikdy mi uz nic nepujci ani kdyz toto splatim a to je dobre…kdyz vse utratim budu klidn

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 18:54

Klidne tyden jist co vyhodi ze supermarketu…jeste jsem nemusela, ale kamaradi na ulici ji takto…ale v zivote bych se uz neponizila k dalsi pujcce…a ke kradezi nebo necemu nezakonnemu to uz vubec ne

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 18:55

To jsem myslela jako krajni reseni ze pokud bych zas utratila vsecko za kraviny tak bych sla si to jidlo najit

• Citovat
  • Upravit
Pivoňka91
3.11.23 18:56

I tohle je lepsi nez lichva…nikomu neradim takhle jist ani sama jsem jeste takto nejedla…jen ze hlady se umrit neda…prinejhorsim se da takto sehnat zradlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel