Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7334
4.11.23 13:20
@jita22 píše:
Oni maso ale nejí.

Já pochopila že nechce kupovat maso že tím ušetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6642
4.11.23 17:34

Jdeš z extrému do extrému. I kdybys koupila krabici kuřecích prsou v akci za 119kc za kg (s aplikací teď mám v Albertu) jsi jedna to máš prso ob den tak na 12 dní.

Ale samozřejmě je pro tebe lepší koupit celé kuře a každou část nějak zpracovat, každopádně mrazák je kámoš.

Nemusíš jíst kořínky, mezi jíst kořínky a stravovat se ve fast foodu je obrovský rozdíl. Stačí když si každé jídlo které uvaříš uděláš na 3 porce. Můžeš si tak udělat obědové jídlo i jídlo na večeři. Nejdražší je rohlík se sýrem a šunkou nebo nějaké podobné obložené věcičky, protože v tom člověk projí 60kc ani neví jak.

Udělej si seznam levnějších snídani (např - ovesné vločky s banánem, nebo s marmeládou od mámy, babičky, a bílý jogurt nebo tvaroh v akci, zase vanička na 2-3porce, když máš chutě tak třeba palačinky na snídani atd. Nekupuj sladké pečivo, je dražší, dneska průměrné 15kc a budeš mít hlad.) A jídla na příští týden, nachystej nákupní lístek a uvidíš. Zivis jen sebe to je prostě v klidu.

Třeba to ještě budeš číst :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
4.11.23 18:21

Tak nám zakladatelka zmizela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6642
4.11.23 18:33
@JancaS84 píše:
Tak nám zakladatelka zmizela :nevim:

Ono to nevadí, stejně odpovídala na co chtěla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.11.23 18:49

@Temnástranasíly co to prosím znamená že zmizela? Jak se toho docílí?

Případně proč zůstala diskuze?

• Citovat
  • Upravit
6642
4.11.23 18:50
@kocourGarfield píše:
@Temnástranasíly co to prosím znamená že zmizela? Jak se toho docílí?Případně proč zůstala diskuze?

Napíše adminum ať smaznou nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13867
4.11.23 18:51

@JancaS84 Tyjo, jak to? To musí být asi na vlastní zadost, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.11.23 18:52

@Temnástranasíly k čemu to je dobré, když stejně zustanou příspěvky s tím od koho jsou?

• Citovat
  • Upravit
6642
4.11.23 18:59
@kocourGarfield píše:
@Temnástranasíly k čemu to je dobré, když stejně zustanou příspěvky s tím od koho jsou?

Ale ten nick je anonymní. Třeba chce ještě někdy něco komentovat, nebo tu fungovat bez spojitosti s touto diskuzí. Já jsem se nechala smazat před rokem, protože už jsem v každé diskuzi strašně vrčela :mrgreen: potřebovala jsem detox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
4.11.23 19:01

Čtu to od začátku, nereaguji. Pokud to byla pravda, zakladatelka bohužel asi dopadne špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76498
4.11.23 19:01
@kocourGarfield píše:
@Temnástranasíly k čemu to je dobré, když stejně zustanou příspěvky s tím od koho jsou?

možná sama pochopila, že beztak si žádné dobré rady z téhle diskuse nevezme za své, není toho schopná, tak se raději nechala smazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76498
4.11.23 19:03
@deniiina píše: Čtu to od začátku, nereaguji. Pokud to byla pravda, zakladatelka bohužel asi dopadne špatně.

také si to myslím, její psychické problémy jí neumožní, aby svou situaci nějak rozumně řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8133
4.11.23 20:20
@Anonymní píše:
Jo já jsem promrda*a dva mega v casinu :pankac: nějakých 50 litrů…jsou horší věci ne

A to byly tvoje peníze nebo půjčené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8133
4.11.23 20:25
@K. Rocánková píše:
Mas za sebou nějakou minulost, sla bych někam na privát a penize vydělala za pár týdnů?
A ty půjčky musíš likvidovat jednu za druhou. Musíš je splatit celé, jinak se z toho nevymotas. Zacni u té, kde celkem dlužís nejmíň a splat ji celou naráz. Celá ti pak zmizí a uz ji nebudeš muset platit. Tím ti zbyde víc peněz a budes se soustředit na další nejnižší. A takhle dokola až to postupně zlikvidujes. Až splatíš 2, sla bych zas do banky a řekla hele, tyhle jsem doplatila, chci se těch dluhu zbavit, co mi nabízíte teď?

Tak klesla na dno a ty ji nabízíš ještě větší kentus.To fakt není nejlepší řešení. Hlavně kazda nemá na to žaludek dělat š. apku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
5.11.23 10:56

Myslím, že placený sex by zakladatelčinu porouchanou psychiku dodělal už úplně..
jinak pokud zmizla (i nick? nevím, nepátrám), tak to nevěstí nic moc dobrého, střídaly se u ní fakt takové jako manické a depresivní reakce a nálady, určitě potřebuje odbornou pomoc (myšleno v dobrém), achjo, no…
Jinak obecně ty Klikačky jsou mor, kámoška v tom taky jela a nakonec musela odjet do zahraničí, aby na ty dluhy vůbec vydělala, protože těmi úroky jí to narostlo třeba z 50tisíc jistiny na cca 400 a to už fakt z dělnického platu při těch šílených měsíčních splátkách „do výplaty“ nedala… :,( a Proficredit (to teda zrovna mikropůjčka není), ale ti jí oblepili vchodové dveře, vstupní dveře paneláku a schránky výzvama k úhradě dluhu, ostuda na celý barák, kde bydlela celý život.. :( dějí se fakt hnusné nářezy při vymáhání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel