Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@jita22 píše:
Oni maso ale nejí.
Já pochopila že nechce kupovat maso že tím ušetří.
Jdeš z extrému do extrému. I kdybys koupila krabici kuřecích prsou v akci za 119kc za kg (s aplikací teď mám v Albertu) jsi jedna to máš prso ob den tak na 12 dní.
Ale samozřejmě je pro tebe lepší koupit celé kuře a každou část nějak zpracovat, každopádně mrazák je kámoš.
Nemusíš jíst kořínky, mezi jíst kořínky a stravovat se ve fast foodu je obrovský rozdíl. Stačí když si každé jídlo které uvaříš uděláš na 3 porce. Můžeš si tak udělat obědové jídlo i jídlo na večeři. Nejdražší je rohlík se sýrem a šunkou nebo nějaké podobné obložené věcičky, protože v tom člověk projí 60kc ani neví jak.
Udělej si seznam levnějších snídani (např - ovesné vločky s banánem, nebo s marmeládou od mámy, babičky, a bílý jogurt nebo tvaroh v akci, zase vanička na 2-3porce, když máš chutě tak třeba palačinky na snídani atd. Nekupuj sladké pečivo, je dražší, dneska průměrné 15kc a budeš mít hlad.) A jídla na příští týden, nachystej nákupní lístek a uvidíš. Zivis jen sebe to je prostě v klidu.
Třeba to ještě budeš číst ![]()
@JancaS84 píše:
Tak nám zakladatelka zmizela
Ono to nevadí, stejně odpovídala na co chtěla ![]()
@Temnástranasíly co to prosím znamená že zmizela? Jak se toho docílí?
Případně proč zůstala diskuze?
@kocourGarfield píše:
@Temnástranasíly co to prosím znamená že zmizela? Jak se toho docílí?Případně proč zůstala diskuze?
Napíše adminum ať smaznou nick.
@JancaS84 Tyjo, jak to? To musí být asi na vlastní zadost, co?
@Temnástranasíly k čemu to je dobré, když stejně zustanou příspěvky s tím od koho jsou?
@kocourGarfield píše:
@Temnástranasíly k čemu to je dobré, když stejně zustanou příspěvky s tím od koho jsou?
Ale ten nick je anonymní. Třeba chce ještě někdy něco komentovat, nebo tu fungovat bez spojitosti s touto diskuzí. Já jsem se nechala smazat před rokem, protože už jsem v každé diskuzi strašně vrčela
potřebovala jsem detox.
Čtu to od začátku, nereaguji. Pokud to byla pravda, zakladatelka bohužel asi dopadne špatně.
@kocourGarfield píše:
možná sama pochopila, že beztak si žádné dobré rady z téhle diskuse nevezme za své, není toho schopná, tak se raději nechala smazat
@deniiina píše: Čtu to od začátku, nereaguji. Pokud to byla pravda, zakladatelka bohužel asi dopadne špatně.
také si to myslím, její psychické problémy jí neumožní, aby svou situaci nějak rozumně řešila
@Anonymní píše:
Jo já jsem promrda*a dva mega v casinunějakých 50 litrů…jsou horší věci ne
A to byly tvoje peníze nebo půjčené?
@K. Rocánková píše:
Mas za sebou nějakou minulost, sla bych někam na privát a penize vydělala za pár týdnů?
A ty půjčky musíš likvidovat jednu za druhou. Musíš je splatit celé, jinak se z toho nevymotas. Zacni u té, kde celkem dlužís nejmíň a splat ji celou naráz. Celá ti pak zmizí a uz ji nebudeš muset platit. Tím ti zbyde víc peněz a budes se soustředit na další nejnižší. A takhle dokola až to postupně zlikvidujes. Až splatíš 2, sla bych zas do banky a řekla hele, tyhle jsem doplatila, chci se těch dluhu zbavit, co mi nabízíte teď?
Tak klesla na dno a ty ji nabízíš ještě větší kentus.To fakt není nejlepší řešení. Hlavně kazda nemá na to žaludek dělat š. apku.
Myslím, že placený sex by zakladatelčinu porouchanou psychiku dodělal už úplně..
jinak pokud zmizla (i nick? nevím, nepátrám), tak to nevěstí nic moc dobrého, střídaly se u ní fakt takové jako manické a depresivní reakce a nálady, určitě potřebuje odbornou pomoc (myšleno v dobrém), achjo, no…
Jinak obecně ty Klikačky jsou mor, kámoška v tom taky jela a nakonec musela odjet do zahraničí, aby na ty dluhy vůbec vydělala, protože těmi úroky jí to narostlo třeba z 50tisíc jistiny na cca 400 a to už fakt z dělnického platu při těch šílených měsíčních splátkách „do výplaty“ nedala…
a Proficredit (to teda zrovna mikropůjčka není), ale ti jí oblepili vchodové dveře, vstupní dveře paneláku a schránky výzvama k úhradě dluhu, ostuda na celý barák, kde bydlela celý život..
dějí se fakt hnusné nářezy při vymáhání…