Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80011
7.11.23 08:15

A proč máš jiný Nick? Ty už nejsi pivoňka 29? Takže se zdá, že si tady celou dobu někdo dělá srandu, že jo. A lidi jak blbouni plýtvají radami a soucitem. Jdi se bodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.11.23 08:37

Práce v noci určitě ne. Potřebuješ naprosto pravidelný spánkový režim, jinak se budeš pořád rozjíždět kvůli ADHD. Na směny taky ne, to možná máš i zakázaný v odůvodnění ID, ne? Úklid navíc je dobrej nápad. mamka si takhle přivydělává k důchodu. Nejdřív přes agenturu a teď má i nějaké domácnosti navíc, že si ji doporučili známí mezi sebou. Někde je při uklízení sama a jen dostane zadání pro úklid, to by pro tebe bylo ideální. Měla jen jednu prudivou zubařku, co jí stála za zády, prudila a bazírovala na detailech. tak tu chtěla mamka pustit úplně a to sociální fobii nemá. Jen chci říct, že automaticky předpokládáš, že chyby je na Tvé straně, něco děláš špatně apod. Nemusí tak být, jsou fakt protivní lidé, zákazníci, ale zas jich není tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
7.11.23 08:51
@inkakřivák píše:
A proč máš jiný Nick? Ty už nejsi pivoňka 29? Takže se zdá, že si tady celou dobu někdo dělá srandu, že jo. A lidi jak blbouni plýtvají radami a soucitem. Jdi se bodnout.

Protože tamten smazala. Úplně v pohodě to odpovida impulzivnimu chování, co provází tu hraniční poruchu osobnosti co má. Jako ona je fakt ve vsem konzistentní, což vlastně není až tak dobra zprava. Možná by byl lepší troll než realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
7.11.23 08:52

Neeee jsem to ja! Bylo mi to proste trapne jak nekdo muze byt ve 32 nezodpovedny. Tento nick si ponecham.

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 08:59

Nejsem troll…proc jsem psala sem? Protoze se nemam komu sverit. S rodinou jsem mela spatny vztah jeste pred dluhama (ale to utraceni je moje chyba ne jejich), kdyz jsem se mame sverila s necim a ona prisahala, ze to tatovi nepovi vzdy vse vykecala a on rval…nerikam, ze nas bil nebo nejak tyral…to ne a pil malo. nekdy byl par dni mily, byl take impulzivni stridani nalad.

Kamarady nemam, jenom alkace a uz jak nepiji tak mezi ne nechodim konecne. Jak by mi pomohli? Ze by se mnou sli popit, postezovals bych si s to je cele. Oni sami ziji od vyplaty k vyplate.

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 09:01

Mozna si casem najdu normalni kamarady az se z toho vyhrabu.
Jsem hrozny introvert, ale nekdy mi chybi pratele…

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 09:03

Takze doplnovat asi ne vidte? Asi se zamerim na ty uklidy a obvolam to dneska.

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 09:13

Na jeden uklid jsem ted volala, ale nechteji DPP, ale na stalo..ze na.par mesicu ne, po-pa. 17-20 h..ve skole by mi to teolerovali tu absenci docasne ale trvale ne, nevadi zavolam jinam

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 09:13

Musim se ptat rovnou, ze chci docasne brigadu

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 09:14

Najdu neco na vikendy nebo urcite dny v tydnu vecer…pak se ozvu odpoledne. jestli vysel pohovor

• Citovat
  • Upravit
13865
7.11.23 09:19

@Neprozradim027 a jak jsi byla uklizet v sobotu, přes koho sis to domluvila? Neslo by to nějak udělat pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11168
7.11.23 09:24
@Neprozradim027 píše:
Na jeden uklid jsem ted volala, ale nechteji DPP, ale na stalo..ze na.par mesicu ne, po-pa. 17-20 h..ve skole by mi to teolerovali tu absenci docasne ale trvale ne, nevadi zavolam jinam

A co na nějaké nástěnky v domech po okolí papirek s telefonem, že nabízíš pomoc s předvánočním úklidem? Nic pravidelného bych úplně nehledala, potřebuješ i odpočinek.
A klidně si vzít i tu dovolenou a jít uklízet jinam, pak máš ten den vlastně zaplacený 2×.

Edit: pravidelného myslím každé odpoledne nebo celé víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6642
7.11.23 10:21

Jíš maso nebo ne? Také jsem měla dojem, že ho nejíš jen kvůli šetření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
7.11.23 10:43

Maso nejim od mala. Nerikam, ze jsem ho nikdy neochutnala, nezakazovali mi ho. Oni ho neji, dokonce vajicka a mlecko uprednostnuji bio aby nebyla vejce od slepicek v halach..
Je to zvyk a nikdy mi dle odberu nic nechybelo. Maso mi nechutnay ta konzistence…bez masa to muze byt levne i chutne, jen nesmim zrat ty drahe nahrazky, sojove uzeniny spis ve sleve atd a ne casto…ja nesetrila a tyto dobroty stoji moc penez…bezntoho se zit da, ale ta susena soja neni draha:gulas, karbose, bolonska…zase zacnu varit. Dnes mam gulas, do prace jsem si vzala jen rohlik a nivu to staci

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
7.11.23 10:44

Ty predrazene nahrazky ve zdrave vyzive to myslim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty