Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13863
8.11.23 10:25
@Neprozradim027 píše:
Asi mas pravdu bude lepsi dat prednost creditportalu

Teď už to mas jedno. Nezmenis už asi nic.
Dělej to jak pises a holt se z toho nevymotas za půl roku, ale až za rok.

Teď totiž i kdybys dala všechny svoje prostředky na splátku nové klikačky, tak to nezacnes rodičům vracet za dva měsíce, ale za pět. A to se jim nebudu divit, ze se jim to nebude líbit.
(Nevím jestli to s těmi splátkách vůbec tak jde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
8.11.23 10:25

Neee nebudu si pujcovat 28000 bez tech 20 abych jim to dala hned. Po tech 5-6000 mesicne

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:27

Az vse splatim necham si pak prijmy platit asi na ruku. A pausal asi budu platit v O2 osobne. A ucet zrusim pak uz nemam jak klikat

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:28

Budu platit paknvsude vsechno hotove. Doufam ze hotovost jednou nezrusi a vse nebude jen na pipnuti karet :(

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:29

Uz nemam jak klikat vsude jsem se nechala zablokovat. Nemam v mobilu zadne vypaltni pasky, foto dokladu nic tam neni

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:31

Nez si nekdy v zivote neco pujcit lepsi dat kumpanum na vino a brat si od nich zeleninu treba co vyhodili a jist jen pecene brambory a jablka…jeste jsem tak nejedla ani nechci ale radsi toto nez klikanimpred vyplatou pokud bych zas utratila hodne budu jist takhle za trest

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:32

Oni nemaji praci, ale na chlast maji furr a nachazi plno zradlay hlady nikdo z nich netrpi..uz mezi ne nechodim ale kdyby nebylo co jist tak radsi pujdu od nich prosit zradlo a koupim jim vino

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
8.11.23 10:34

Abych za chvili nechodila s nimi na polevku na charitu…

• Citovat
  • Upravit
13863
8.11.23 10:38

Můj bože.

Končím s touhle diskuzi. Je mi lito rodičů zakladatelky, protože asi tuší, co bude dal. Je mi moc lito zakladatelky, protože reálně má výchozí situaci ztíženou nemocí a minulosti, ale pokud nebude pravidelně docházet k odborníkům, nic se nezmění. Bude jen chodit na emimino a myslet si, ze ji nějak zázračně pomůžeme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.11.23 10:42

@Neprozradim027 před nějakou dobou jsi psala, že ty společnosti, které zbývají doplatit, pokreješ v pohodě z platu. Dnes se dozvídáme, že zase půjčka.
Já se obávám, že ty se z toho nikdy nevylížeš… Vždy se objeví něco, co tě stáhne zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
8.11.23 11:01

Proc bych si mela pujcovat znovu proboha? Rodicum to vratim a oni mi rekli, ze mi v zivote nepujci ani 5 kc aja jim to schvaluji.

• Citovat
  • Upravit
7330
8.11.23 11:07

@Neprozradim027 ty jsi říkala že jak ti vaši půjčili že ti zbývá dát Soscredit 9900, 5821 crditportal… takže 15000 jsi měla zaplatit a říkala jsi že tam úroky nerostou… A nemělo se dát vše najednou, nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
8.11.23 11:07

@Neprozradim027 ale taky jsi tu psala, že zbytky dluhů doplatíš z výplaty, půjdeš na brigádu
a TEĎ píšeš, žes snad klikla na víc jak 20 a z toho budeš vracet tak nejméně 40…takže jsi vlastně nevyřešila skoro nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7330
8.11.23 11:11
@Lucy75 píše:
@Neprozradim027 ale taky jsi tu psala, že zbytky dluhů doplatíš z výplaty, půjdeš na brigádu
a TEĎ píšeš, žes snad klikla na víc jak 20 a z toho budeš vracet tak nejméně 40…takže jsi vlastně nevyřešila skoro nic..

joo je v tom znovu zase… z jedné klikačky do druhé nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.11.23 11:26

Já se ten rodičům vůbec nedivím :zed: s tebou je to takhle zřejmě pořád. Ty sice slíbíš, že už to neuděláš, ale je to marný, je to marný, je to marný.
Opravdu vyhledej odbornou pomoc. Tohle není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel