Dluhy a blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7303
9.11.23 06:46
@Neprozradim027 píše:
9900+ 5821 dvakrat
Protoze sos credit jsem myslela ze se domluvim na splatkach a oni chteli ihned 2000 jen za prodlouzeni

ahaa dvakrát 5821.. tak to pak jooo… noo tak hlavně už neklikej a jen to splácej. A šetři si fakt i bokem něco málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
9.11.23 06:49

Spatne jsem si tam nastavila splatky v blbem obdobi ted unkreditportalu to mam stanovene na 20 kdy jsem prijmech dala jsem trvaly prikaz

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 06:59

I tak by mi zbyly jenom.3000 k tomu bych musela mit neco obcas z popelnice a rodicum bych nemohla dat ani korunu. Nebyli proste ochotni cekat ze jim nedam vubec nic..chtela jsem mit klid kreditportal bohuzel prepkatim asi o 7000 protoze 9 vrati az po doplaceni

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 07:00

Jo dvakrat 5821

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 07:01

I tak dekuju vsem moc. Kdyz jste moc hodni a berte to jako. odstrasujici pripad. Klikacky=peklo a exekuce.
I alkoholik utrati mene tomu staci snsd 200 na den na cigara plus vino z toho se aspon ozere.
Obcas sem napisu jak se mam atd diky :*

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 07:02

Oprava jste moc hodne

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.11.23 07:09

Hlavně tu celou věc s někým řeš a řekni mu celou pravdu. :kytka: Máš slušně nakročeno to z celé zvládnout :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
9.11.23 08:20

Držím palce. Hlavně toto celé řeš s terapeutem/ psychiatrem. A doma se to určitě taky zlepší až uvidí, že splácíš.

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 09:48

Nejak jsem to spatne vysvetlila…kdyby to bylo nyni jen 9900+5820 druha splatka a zbylo by mi tech 3000 kc na mesic rodice by ten mesic pockali…holt bych obcas sla se najist s tema kamosema na charitu, potravinova banka…obcas by nasli zeleninu…kdybych ty brambory umyla upekla, uvarila urcitenbych neumrela…maso stejne nejim a mleko, vejce bych znkontejneru nejedla.
Nektere Alberty vyhazuji jidlo…v nouzi bych to snedla treba tu mrkev, jablka…pouze ovoce a zeleninu..kdyby to kluci nasli dala bych jim na vino…jeden mesic by se to dalo.
Tady umrit hlady nejde. Bezdomovci se upiji, umrznou ale jeste jsem neslysela, ze by umirali hlady.

Ale ta druha posledni splatka by byla totiz v prosinci na zacatku. Byla bych proste po. splatnosti.

A dnes jsem volala tatovi. Jen jak se ma. Byl v telefonu v pohode ptal se kdy prijdu. Ja ze se ozvu. Zatim se tam nechystam.
Rodice proste chapu. Ale je to poprve co jsem po nich chtela tak moc penez a jeste na dluhy. Kdyz uvidi, ze platim a vychazim s penezi tak se uklidni.
Tata asi byl ve stresu, ze jim lzu a nechapal jak je mozne byt tak blba a boji se, ze prijdu znovu, ze na me ciha nejaky lichvar.
Pry by jeste pochopil kdyby to byla banka a na neco duleziteho ale ne takto.

Ja z kontejneru jist nechci…to jen za trest ldybych vsechno utratila. Ty nakupy to je jak droga…pri tom citim takovou silnou euforii, abstaky na nakup…

K psychologovi jdu zitra. Puvodne jsem tam sla pro lecbu z alkoholu (kazdy tyden nekdy dvakrat jsem se opila tak moc, ze jsem nemela absolutne zaklopku. Neslo to. Stacilo jedno pivo…kolikrat jsem se valela pomocena na zemi. Pak me i okradli nebo jsem ztratila treba kazdy mesic mobil) kocovina v praci, malem zachytka…ale. zatajila jsem mu, ze az tak nakupuji..o. nakupech jsem se zminila…ale nerekla to vsechno.

Mam strasne uzkosti a strach sama ze sebe.
Asi fakt nemuzu mit u sebe penize. Mam strach z nakupu, bojim se jit do obchodu.

• Citovat
  • Upravit
Neprozradim027
9.11.23 09:50

Diky moc zitra reknu psychologovi pravdu. Je to se mnou moc vazne. Nevim jak se shopaholismus leci. Musim se priznat. Ale ten chlast je oproti temto pruserum nic. Nakupy se stupnovaly jak jsem prestala pit.

• Citovat
  • Upravit
3121
9.11.23 13:01
@Neprozradim027 píše:
Nejak jsem to spatne vysvetlila…kdyby to bylo nyni jen 9900+5820 druha splatka a zbylo by mi tech 3000 kc na mesic rodice by ten mesic pockali…holt bych obcas sla se najist s tema kamosema na charitu, potravinova banka…obcas by nasli zeleninu…kdybych ty brambory umyla upekla, uvarila urcitenbych neumrela…maso stejne nejim a mleko, vejce bych znkontejneru nejedla.
Nektere Alberty vyhazuji jidlo…v nouzi bych to snedla treba tu mrkev, jablka…pouze ovoce a zeleninu..kdyby to kluci nasli dala bych jim na vino…jeden mesic by se to dalo.
Tady umrit hlady nejde. Bezdomovci se upiji, umrznou ale jeste jsem neslysela, ze by umirali hlady.

Ale ta druha posledni splatka by byla totiz v prosinci na zacatku. Byla bych proste po. splatnosti.

A dnes jsem volala tatovi. Jen jak se ma. Byl v telefonu v pohode ptal se kdy prijdu. Ja ze se ozvu. Zatim se tam nechystam.
Rodice proste chapu. Ale je to poprve co jsem po nich chtela tak moc penez a jeste na dluhy. Kdyz uvidi, ze platim a vychazim s penezi tak se uklidni.
Tata asi byl ve stresu, ze jim lzu a nechapal jak je mozne byt tak blba a boji se, ze prijdu znovu, ze na me ciha nejaky lichvar.
Pry by jeste pochopil kdyby to byla banka a na neco duleziteho ale ne takto.

Ja z kontejneru jist nechci…to jen za trest ldybych vsechno utratila. Ty nakupy to je jak droga…pri tom citim takovou silnou euforii, abstaky na nakup …

K psychologovi jdu zitra. Puvodne jsem tam sla pro lecbu z alkoholu (kazdy tyden nekdy dvakrat jsem se opila tak moc, ze jsem nemela absolutne zaklopku. Neslo to. Stacilo jedno pivo…kolikrat jsem se valela pomocena na zemi. Pak me i okradli nebo jsem ztratila treba kazdy mesic mobil) kocovina v praci, malem zachytka…ale. zatajila jsem mu, ze az tak nakupuji..o. nakupech jsem se zminila…ale nerekla to vsechno.

Mam strasne uzkosti a strach sama ze sebe.
Asi fakt nemuzu mit u sebe penize. Mam strach z nakupu, bojim se jit do obchodu.
:,( :,( :? :? :hug: :hug:

Jo, určitě to všechno psychologovi otevřeně a upřímně řekni. Možná by ti pomohlo sepsat si na papír i pár poznámek.

Nakupovat běžné potraviny a drogerii jde i online. Tam by to nutkání nakupovat nemuselo být tak silné. 

Osobně s tím moc zkušeností nemám. Třeba tady je o tom krátká diskuse.
Je levnější rohlik.cz nebo kosik.cz?

https://www.emimino.cz/…ikcz-510589/

🍀 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.11.23 13:09

Podobně mluvil jeden nájemník - uživatel perníku. Už letěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
9.11.23 13:21

Jak mluvil? Pernik neberu

• Citovat
  • Upravit
269
9.11.23 13:31
@Neprozradim027 píše:
Jak mluvil? Pernik neberu

No takhle chaoticky a divně a furt dokola. Než jsme ho vykopli z bytu už dlužil 50.000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprozradim027
9.11.23 14:42

:) zitra mam prijit k rodicum a po oraci mam psychologa drzte palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat