Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ano, 3250 je to co Musim mesicne. poslat. zadna jina pujcka neni. Rodina se hodne zlobila a maji pravdu, ze netusili ze cele ty roky ziju takto.
Dobre asi jen ten uklid a ve dne. Asi by mi to ani psychitricka neschvalila. A vikendy. klidne. urcite si zvyknu. Nepujcovat si vic je samozrejmost az zaplstim kreditportal docela me to laka mit jen vse hotove a ucet zrusit a vse pkatit hotove to pak neni jak klikaz nemaji mi to jak poslat ale aspon jsem vsude mozne psala aby me blokli a vymazala vsechny vyplatni pasky zbprace z emailu to chteli vsude
Unrodiny se da domluvit na sume u kreditportalu ne to jsou dane splatky
Aspon to neni zadna klikacka kde to kusite vratim komplet za mesic a rostl by denne sileny urok…
Crediton a creditair nedoporucuji…vlastne doporučuji nic krome te banky
@Neprozradim027 píše:
Unrodiny se da domluvit na sume u kreditportalu ne to jsou dane splatky
Nemyslím to zle, ale my chápeme, že
klikačky jsou zlo. A v některých případech i těžký prus.er. Ty hlavně řeš krom jiné i svoje věci s odborníkem.
@Neprozradim027 a rodine dluzis kolik? Podle me mas ted vyssi dluhy nez pred tim, ale aspon mas mene veritelu, pravidelne splatky a nenarustaji astronomicke uroky. To by mi psychicky pomohlo hodne.
Jo ale aspon neroste no pujcili mi 48000 celkem-10000 =38000 to je za to jak jsme se. skladali a kdyz budu platit radne tak 28000
Jestli dluzis (12×3250=39000) a to same zhruba rodicum, tak to je 6500 mesicne po dobu jednoho roku. A po roce jsi z toho venku! Mas na to v rozpoctu prostor?
Me to uklidnilo..mene veritelu..3250 mesicne no to nemusi byt na rok to se radsi ted hodne uskromnim a plus privydelek to nemusi byt na rok ale urcite z toho nebudu venku za 2 mesice
Maximalne do roka jsem OK. Po splaceni mesicne techto sum mi zbyde tak ze preziju a nemusim.se zadluzovat jinde…stejne neni kde a to je dobre ani rodina mi prý v zivote nepujci
Ikdyby 38000 rodina+39000 a po splaceni pujcky 9000 mi veritel vrati tak to neni uz tak hrozne ne
@Neprozradim027 píše:
Ikdyby 38000 rodina+39000 a po splaceni pujcky 9000 mi veritel vrati tak to neni uz tak hrozne ne
A kdy planujes zacit splacet rodicum? Hrozne to neni. Jak rikam, i kdybys splacela jen tech 3250 instituci a dalsich 3250 rodicum, plus nasla privydelek, tak mozna jeste muzes zacit setrit na sporak nebo jist normalne a podobne veci
@Salwbca ale ona musí jíst normálně v každém případě, hlavně se musí naučit finanční gramotnosti a řešit závislost na nakupování, což je celý problém.
To že to finančně zvládne teoreticky je super.
.
A je to základ, to souhlas.
Její finanční plán se tu řeší tak týden.
Kdyz to splatim cele preplatim asi 7000