Dlužím, nechápu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Podle mě, když se nepřihlásili k insolvenci tak mají smůlu, ale jistá si tím nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zjisti si pořádně o jakou společnost jde. Jelikož v insolvenci jsi si půjčku zřejmě nebrala tak to muselo být před. Společnost mohla změnit název. Ale pokud se nepřihlásili tak mají smůlu. Napiš svému insolvenčnímu správci ten ti poradí. Já jak vyhlašovala ins tak odmítli Ferratum, protože se přihlásili až po uplynutí 30ti denní lhůty pro přihlášení o pohledávku, ins mám rok a čtvrt a ty ludry mi před měsícem napsali, že mě dali na vymáhačku at to okamžitě zaplatím, napsala jsem správci a nemám se tím vůbec zabývat, nemají na to nárok
- Citovat
- Upravit
Kdo se neozve na při vyhlášení insolvence, má v průběhu ní a po ní opravdu smůlu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zjisti si pořádně o jakou společnost jde. Jelikož v insolvenci jsi si půjčku zřejmě nebrala tak to muselo být před. Společnost mohla změnit název. Ale pokud se nepřihlásili tak mají smůlu. Napiš svému insolvenčnímu správci ten ti poradí. Já jak vyhlašovala ins tak odmítli Ferratum, protože se přihlásili až po uplynutí 30ti denní lhůty pro přihlášení o pohledávku, ins mám rok a čtvrt a ty ludry mi před měsícem napsali, že mě dali na vymáhačku at to okamžitě zaplatím, napsala jsem správci a nemám se tím vůbec zabývat, nemají na to nárok
Ja mam docela bobky, kdyz sem si nechavala vyhotovit navrh na insolvenci, tak zda mi to tam taky uvedli, kdyby se stalo, ze neuvedli, tak to musim zaplatit? Nebo to neni moje povinost jim nic oznamovat a oni si to musi hlidat a prihlasit se?
Sem tehona, kazda koruna se hodi a ted jeste tohle ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se te zeptat, kolik ti zbyva penez ( pro celou rodinu)? My s manzelem pujcky splacime, da se to, ale radi bychom se toho zbavili efektivneji diky, anonym ap, prosim ponechat
- Citovat
- Upravit
@tweety.zrada
Co kdyz o tom nevedeli? Ze vyhlasuji insolvenci? Kdyz mi delali navrh donesla sem dopisy z banky atd…je mozny, ze ji tam neuvedli a ted to budu muset platit? Nebo neni moji povinosti vedet o vsech dluhach v bance a oni to zjisti…veritele se musi sami zajimat?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Me dopis prisel k mame, ta mi ted volala a ja sem pekne vystresovana
chteji 32 000, pokud sem si u nich neco brala, tak samozrejme pred vyhlasenim insolvence…
- Citovat
- Upravit
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se te zeptat, kolik ti zbyva penez ( pro celou rodinu)? My s manzelem pujcky splacime, da se to, ale radi bychom se toho zbavili efektivneji diky, anonym ap, prosim ponechat
Ja vdana nejsem, takze sem uvedena jen ja, nechavaji mi, kdyz pracuji 9 000, ted sem na rizikovym takze ted pobiram ruzne…8 000, ted mi prislo 7 700…Kdybych nemela pritele, tak jsem v pr…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja mam docela bobky, kdyz sem si nechavala vyhotovit navrh na insolvenci, tak zda mi to tam taky uvedli, kdyby se stalo, ze neuvedli, tak to musim zaplatit? Nebo to neni moje povinost jim nic oznamovat a oni si to musi hlidat a prihlasit se?
Sem tehona, kazda koruna se hodi a ted jeste tohle
já byla také v době podání a celého toho procesu těhotná, takže tě naprosto chápu. Jsou to nervy. Kdyby se to tam neuvedlo tak si myslím, že se nic neděje. Protože oni si to hlídají sami. Člověk, který nám zhotovil návrh nám sám říkal ať nikomu neoznamujeme, že vyhlašujeme s manželem insolvenci. Že oni na to mají sami svoje lidi, kteří to hlídají. Neřekli jsme to nikomu a přihlásili se všichni až na to Ferratum. Dokonce doba pro přihlášení byla v období kdy chodí složenky za popelnice a ani nám je neposlali a hned se město o to přihlásilo. Takže neboj, pokud se to tam nedalo a oni se nepřihlásili jejich problém. Také se může jednat o společnost, která přihlášená je, ale změnila název a jen to na tebe zkouší. V žádném případě jim nic neplať. Měla by jsi z toho jenom hodně velký průšvih, protože ty mimo ins nesmíš zaplatit nic z pohledávek, které vznikly před podáním návrhu. By ti ins klidně mohli zrušit za zvýhodňování věřitele ne-li tě trestně za to i stíhat. Každopádně o tom informuj svého správce a na ně vůbec nereaguj, nemají na žádné peníze nárok
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
já byla také v době podání a celého toho procesu těhotná, takže tě naprosto chápu. Jsou to nervy. Kdyby se to tam neuvedlo tak si myslím, že se nic neděje. Protože oni si to hlídají sami. Člověk, který nám zhotovil návrh nám sám říkal ať nikomu neoznamujeme, že vyhlašujeme s manželem insolvenci. Že oni na to mají sami svoje lidi, kteří to hlídají. Neřekli jsme to nikomu a přihlásili se všichni až na to Ferratum. Dokonce doba pro přihlášení byla v období kdy chodí složenky za popelnice a ani nám je neposlali a hned se město o to přihlásilo. Takže neboj, pokud se to tam nedalo a oni se nepřihlásili jejich problém. Také se může jednat o společnost, která přihlášená je, ale změnila název a jen to na tebe zkouší. V žádném případě jim nic neplať. Měla by jsi z toho jenom hodně velký průšvih, protože ty mimo ins nesmíš zaplatit nic z pohledávek, které vznikly před podáním návrhu. By ti ins klidně mohli zrušit za zvýhodňování věřitele ne-li tě trestně za to i stíhat. Každopádně o tom informuj svého správce a na ně vůbec nereaguj, nemají na žádné peníze nárok
Tak to sem rada, oznamim me spravkyni, ofotim ten dopis a zaslu ji to, jim zavolam, ze sem v insolvenci, co na me tady zkousi
samozrejme nic jim neposlu, to vim, ze nikomu nic nesmim platit, dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Bude to zřejmě Credit One, to je inkasní agentura, jim určitě nic nedlužíš, ti nepůjčují, jen zastupují věřitele.
Pročti si pořádně ještě jednou ten dopis, kdo přesně je věřitelem, může to být třeba za elektřinu, ČEZ vymáhá i jejich prostřednictvím.
Pokud dluh vznikl po vyhlášení insolvence, tak jim oznam, že jsi v insolvenci, oni už budou vědět co s tím dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi
Ja cekam az mi maka ten dopis ofoti a posle fotky, ja ted bydlim jinde.
Bude to pravdepodobne jak rikas,,, nikde nedluzim…u pre mam splatnost 19.2., ale ti to urcite nebudou, jelikoz vzdy platim se spozdenim a za 10 dni spozdeni placeni zalohy by mi snad nedali 32 000 pokutu ![]()
- Citovat
- Upravit
Uz to tu mam, je tam
Predmet plneni : nebankovni pujcky…
Takze to jen zkousi,,,
Zavolam tam a reknu, ze jsem v insolvenci
- Citovat
- Upravit
Já nepochopil, jak si lidi nemůžou pamatovat, kde všude si na půjčovali a co platí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, holky mam dotaz, jsem v insolvenci…uz pres rok
Dnes mi prisel na adresu trvaleho bydliste, ze dluzim a je to predano inkasni spolecnosti a chtej po me 32 000, pokud jim dluzim tak je to dluh, ale pred vyhlasenim insolvence.
Kdyz se podivam na jusice. cz
Tak v mejch bankach kde dluzim credit on nemam zapsano, mam tam ge money, air bank, kouzelna pujcka a naky friendly finance…coz asi je to credit on…nevim…
Je mozne, ze mi navrh byl sepsan spatne a nenapsali mi tam i tuto pujcku a ted to po me budou vymahat? Jsem v insolvenci…