Ucet beruska u komercni banky

27
21.2.16 15:59

ucet beruska u komercni banky

Mamky jak je to s detskym uctem u Komercni banky Beruska… ukladame penize rok a ted je potrebujeme vybrat. Karta k uctu neni, takze lze uskutecnit vyber na pobocce? Nebo je to jako u stavebniho sporeni pres soud… diky za vase zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
21.2.16 16:01

Lze vybrat na pobočce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.2.16 16:11

Tak to jsem rada. Potrebovali jsme to vedet dnes. Tak tam zitra muzeme skocit :) a mala uz bude mit pokojicek vybaveny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.2.16 17:24

@zuzzca Oni nějak měnili podmínky, od léta, nevím jestli tam teď musíš doložit, že je to vybráno pro dítě a donést doklady co jsi kupovala… :? Jinak si to může vybrat až dítě v 15ti :oops: Však uvidíš zítra ;) Když tak dej prosím vědět, jak jsi dopadla, já tam mám taky nějaké penízky uspořené, ale ještě jsem neměla čas se tam jít zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.2.16 17:40

Jo zitra dam vedet jak jsme pochodili. Ja jen vim, ze karta k uctu je od 8 let ditete a pak vlastne neni problem. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
21.2.16 18:04

Můžeš výběr na pobočce, ale v jeden den částku max 30tis. Druhý den můžeš dalších 30tis. Jeden výběr je zdarma, další už se platí 75kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.2.16 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
21.2.16 21:11

Holky ho taky mají a manžel mi tvrdí, že na ty peníze my jako rodiče sáhnout nemůžeme, tak tady prosím zítra napiš jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
22.2.16 01:21

Vybírám na tom účtě každý měsíc, jelikož tam synovi posílá alimenty jeho tatínek… Takže vím reálně jak to chodí „v praxi“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.2.16 07:47

Blbost, vybírám tam běžně. Akorát změnili poplatky, myslím, že minule říkala, že můžu snad jen jednou za měsíc? Nechci kecat, už jsem tam dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.2.16 11:44

Tak jsem tam dnes byla. Vybírat se může úplně normálně. Není tam žádné omezení. Jen občanka a číslo účtu a opravdu nic víc se nepotřebuje. Paní mi tan říkala, že co chvíli někdo příjde a ptá se jestli může vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
22.2.16 12:28
@Run píše:
Blbost, vybírám tam běžně. Akorát změnili poplatky, myslím, že minule říkala, že můžu snad jen jednou za měsíc? Nechci kecat, už jsem tam dlouho nebyla.

Můžeš vybírat klidně denně, akorát ten první výběr v měsíci je zdarma, další je po 75 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat