Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Synovi akorat to pocatecni nechutnalo, kupuju ho od roka, to už je chuťově fajn. Ale nic tim nezkazis, hlavně aby to mimcu sedlo, ono celkove zadnym UM, co je na trhu, nemuzes slapnout vedle, jedovaté to neni, musi to splnovat to, co musi splnovat kazde UM, u většiny těch drahých mlik platis navic hlavne za tu značku.
Doporučuji zkusit jejich Bio řadu. Je jen o málo dražší, přitom lepší. Chuťově, líp se rozpouští, příjemnější konzistence. Moje dcera je na něm od 3 měsíců a bez problémů. Ale ona je zdravá nemá žádné i tolerance ani nic.
Počáteční nevím, ale s DM babylove jsem naprosto spokojena od 10.mesice.
Predtim měl dcera taky nutrilon. Přechod úplně v pohodě. U druhého mimča určitě vezmu DM babylove Bio až nebudu kojit ![]()
Taky používáme,,cca od 2ho měsíce, teď jsme přešli na pokračovací 2jku. Malé sedlo, nikdy po něm žádné problémy neměla. Zkus, uvidíš, buď sedne nebo ne. Každopádně za zkoušku nic nedáš 😊
Ahoj, mate nekdo aktualni zkusenost s tomto mlekem? Nalakala me nizka cena a slozeni podobne Nutrilonu, s kterym mam uz zkusenost. Ale porad ve mne hloda, jestli dite neochuzuju. Nazory se lisi. Zatim jsem dala trikrat a jednou se mimco trochu zblilo ale pak ok.