Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Blbost!
Ma se davat „jen tuzemske ovoce A banany“. Davam ho male spolu s nastrouhanym jablkem k svacine kazdy den a vsechno je ok.
Pani doktorka take rikala, ze by melo byt vsechno varene, aby nebyly potraviny tolik alergizujici. ..vareny banan..no FUJ! ..a kde pak vezmu teda ty vitaminy?!!
Tohle vubec neresim!
Ahoj:) No tak to me zarazilo…ta pani dr. zna z tuzemskyho ovoce jenom jablka ?
To je zvlastni ![]()
Jo a banany taky zahlenujou. Matysek po nich zvracel, az nedavno hosnedl poprve bez problemu (je mu 13.mes). Jinak to, ze nejsou uplne nej si myslim taky, to sklizeni, postrik, transport…nic moc
Ale jsem bananozrout ![]()
Myslím,že děti si řeknou co jejich tělo potřebuje,syn měl období,kdy byl banán na jídelníčku skoro denně,teď je už půl roku nejí,dcera je naopak zbožňuje.Když máme nějaký problém se stolicí,paní doktorka nám bánány vždy doporučuje.
Věra,Míša(3,5),Klárka(2)
Myslím,že děti si řeknou co jejich tělo potřebuje,syn měl období,kdy byl banán na jídelníčku skoro denně,teď je už půl roku nejí,dcera je naopak zbožňuje.Když máme nějaký problém se stolicí,paní doktorka nám bánány vždy doporučuje.
Věra,Míša(3,5),Klárka(2)
ještě k tomu máslu - moje doktorka doporučila v příkrmech střídat rostlinný olej (olivový, slunečnicový) s klasickým máslem, protože mimi potřebuje i živočišné tuky. Mně to připadá vcelku logické, tak se chci zeptat - dáváte ho někdo?
Ahoj Anette,
já máslo občas přidávám do polívek, i když malej mi je moc nejí. Ale naše dr. nám je doporučila.
Miroušek
Ahojky maslíko taky přidávám, střídám s olejem (slunečnice a oliva) . Starší dítka mi v k snídani nic jinýho než chleba s máslem nesní, ale šetřím s ním. Co se týče banánů jsem závislák už od těhotenství a tak malý měli dostatečnou průpravu už v pupíku a tak žádný problémy nemají.
Taky musím napsat, že pohanková kaše chutná dost dobře, né že bych doma mlela pohanku, ale ve zdravé výživě koupím pohankovou krupici.Mějte se.