Do formy 2018....

Anonymní
28.12.17 12:11

Do formy 2018....

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda jste někdy soutěžili s časopisem muscle and fitness…do formy…je to tříměsíční soutěž o „vylepšení“ těla… Nebudete se přihlašovat někdo letos??? Omlouvám se za anonym prozatím je to tajné :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6203
28.12.17 12:27

Hele nebudu, protože jsem začala už v listopadu. Ale bratr mého kamaráda dokonce vyhrál. Kdybys něco potřebovala vědět, mohu se zeptat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.17 13:20

@kam2 no já bych to ráda zkusila s přítelem přihlásili jsme se oba i když on teda takY začal už v listopadu ale jede dál mě by možná zajímalo zda musíš mít trenéra a jídelníček od profilace. Všichni to tam vždycky zdůrazňují ale já kdysi cvičila i držela stravu a myslím že se dost vyznám takže žádného odborníka mít nebudu tak snad to nebude problém a proč se nepřihlásíš už jsi u konce? ;)

• Citovat
  • Upravit
6203
28.12.17 14:14

Já se věnuji fitness trenérství i sestavování jídelníčků a vlastně i vím, jak shodit třeba 10kg za měsíc, ale prostě mi nepřijde košér, abych do toho šla. Ale držím ti pěsti. Kdybys potřebovala odborníka, tak se klidně ozvi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.18 09:21

do formy 2018

Ahoj Závislačko,

mohla bys mi prosím poradit? Chci se taky přihlásit! Díky Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek