Do jaké porodnice jet rodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
15.5.18 20:48

Ze se dava klystyr před každým porodem vím. Také vím, ze vždy se nemusí stihnout. Pokud by byli u porodu komplikace a nestihl by se podat, rozhodne bych do vody rodit nemohla. Pokud porod bude bez komplikaci porod do vody chci :andel: Kazhodpane děkuji za rady ohledně porodnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.5.18 20:49

@Verunenenka Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.5.18 20:53

A co Šternberk, ten už by byl pro vás daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 20:53

Není zač a ať se rozhodneš pro jakoukoliv porodnici, ničeho se neboj a když se Ti nebude něco líbít normálně si dupni… přeji hlavně zdravé miminko a bezproblémový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.5.18 21:01

@Rashaa o tom jsem si četla nejake recenze a byli vcelku pozitivní. Daleko neni. Ještě si o něm více počtu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
15.5.18 21:10

Já prvního rodila v olomouci. Byla jsem moc spokojená, sestřičky byli jak na porodním tak na ženském super. Doktory jsem moc nesledovala, byla se mnou u porodu jen sestra a doktorka přišla až k samotnému tlačení. Jen koukala a zkontrolovala.
S druhým pokladem jsem chtěla jet do prostějova, ale nakonec jsem si řekla proč to měnit když v ol to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.5.18 21:54

Mám takový dotaz ohledně porodu do vody. Když se začneš trhat tak jak to porodník pozná? To bude mít šnorchl, aby tě mohl kontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.5.18 22:01
@Lynette píše:
Mám takový dotaz ohledně porodu do vody. Když se začneš trhat tak jak to porodník pozná? To bude mít šnorchl, aby tě mohl kontrolovat?

Co teprve, kdyby bylo něco špatně s dítětem, třeba šňůra… Jasně, že je tam blbější přístup, proto se do toho nehrnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.5.18 22:17

Vždy se najde někdo kdo to bude odsuzovat :andel: Každý má na to svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.5.18 16:15

@Luci63 Neodsuzuju - jen se ptám jak to ten porodník dělá. A stále čekám na odpověď na svou otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.5.18 16:40

@Lynette nemam vystudovanou zdravotní skolu, tudíž odpověď odeme nečekejte ;) ale kdyby to mozne nebylo, nikdo by s takovym porodem nepřišel. A když je vse bez komplikaci nevidím jediný důvod proč nerodit podle toho jak se zena cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.5.18 18:49

@Luci63 Takže si bere doktor ten šnorchl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.5.18 18:50

@Lynette Ještě jsem nerodila. Ale určitě mu reknu aby si vzal nejen šnorchl ale i brýle, ale lépe videl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.5.18 21:28
@Lynette píše:
@Luci63 Takže si bere doktor ten šnorchl?

Nebuď trapná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.5.18 12:06

@VeruKol Já jsem trapná? No já měla při porodu rupturu 3. stupně a vážně by mě zajímalo jakou paseku by to udělalo, kdyby se to stalo ve vodě. Kdyby se začala trhat tak by jí měli říct aby z vody vylezla, ale to bude asi trochu blbé uprostřed druhé doby porodní. A jak zjistí porodník že se začíná trhat, když bude mít frndu pod vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková