Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ze se dava klystyr před každým porodem vím. Také vím, ze vždy se nemusí stihnout. Pokud by byli u porodu komplikace a nestihl by se podat, rozhodne bych do vody rodit nemohla. Pokud porod bude bez komplikaci porod do vody chci
Kazhodpane děkuji za rady ohledně porodnice ![]()
Není zač a ať se rozhodneš pro jakoukoliv porodnici, ničeho se neboj a když se Ti nebude něco líbít normálně si dupni… přeji hlavně zdravé miminko a bezproblémový porod ![]()
@Rashaa o tom jsem si četla nejake recenze a byli vcelku pozitivní. Daleko neni. Ještě si o něm více počtu ![]()
Já prvního rodila v olomouci. Byla jsem moc spokojená, sestřičky byli jak na porodním tak na ženském super. Doktory jsem moc nesledovala, byla se mnou u porodu jen sestra a doktorka přišla až k samotnému tlačení. Jen koukala a zkontrolovala.
S druhým pokladem jsem chtěla jet do prostějova, ale nakonec jsem si řekla proč to měnit když v ol to bylo super.
Mám takový dotaz ohledně porodu do vody. Když se začneš trhat tak jak to porodník pozná? To bude mít šnorchl, aby tě mohl kontrolovat?
@Lynette píše:
Mám takový dotaz ohledně porodu do vody. Když se začneš trhat tak jak to porodník pozná? To bude mít šnorchl, aby tě mohl kontrolovat?
Co teprve, kdyby bylo něco špatně s dítětem, třeba šňůra… Jasně, že je tam blbější přístup, proto se do toho nehrnou…
Vždy se najde někdo kdo to bude odsuzovat
Každý má na to svůj názor
@Luci63 Neodsuzuju - jen se ptám jak to ten porodník dělá. A stále čekám na odpověď na svou otázku.
@Lynette nemam vystudovanou zdravotní skolu, tudíž odpověď odeme nečekejte
ale kdyby to mozne nebylo, nikdo by s takovym porodem nepřišel. A když je vse bez komplikaci nevidím jediný důvod proč nerodit podle toho jak se zena cítí.
@Lynette Ještě jsem nerodila. Ale určitě mu reknu aby si vzal nejen šnorchl ale i brýle, ale lépe videl ![]()
@VeruKol Já jsem trapná? No já měla při porodu rupturu 3. stupně a vážně by mě zajímalo jakou paseku by to udělalo, kdyby se to stalo ve vodě. Kdyby se začala trhat tak by jí měli říct aby z vody vylezla, ale to bude asi trochu blbé uprostřed druhé doby porodní. A jak zjistí porodník že se začíná trhat, když bude mít frndu pod vodou?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.