Do kdy byly vaše děti v dětské postýlce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
17.4.12 21:47
@renule2 píše:
však na konci postele by ji zachytil manža, nebo ne? Ptám se možná blbě, zatím si neumím představit jak jsou děti postupně pohyblivé. Momentálně spím s dcerou v ložnici sama, je nemocná. Tak spí na manželově straně (po stranách mám daný velký kojo polštář a peřiny). Leží na jednom místě, jen se otáčí kolem své osy :srdce:

Bude čím dál tím pohyblivější :lol:
A jasně, když tam manžel bude, tak ji nejspíš chytí, nás taky vzbudí, když po nás leze, po ranním kojení kolem 4h ji nechávám v naší posteli :). Ale ona tam fakt nikdy není sama? Spíte vždycky všichni najednou? I přes den? Nebo přes den nespí v postýlce ani to nemáš v plánu?
Jen moje úvahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.4.12 21:48
@j.a.n.i1 píše:
Tak já s ním tedy spát nechodím ;) takže x hodin by stejně pod dohledem nebyl, ani kdyby byl v ložnici.

My máme chůvičku, :mrgreen:
Ale my máme kliďase, ten po probuzení sedí na posteli a volá maminko :lol: A ráno je to on kdo mě budí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.4.12 21:50

Do 2 a 3/4 let :lol: Teprve nyní jsem jí vyndala do velké postele - spí se mnou v manželské..a i tak jsem tam dala z boku jednu část z malé postýlky ,aby to mělo bok..Děti hrozně cestují na to bacha..
V 9 m bych si to do velké postýlky nelajzla..
Naše dělá hrozný kotrmelce..
Jak to vlastně budete řešit přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 21:50
@vevci píše:
malá spí v postýlce stále bude mít 22 měsícu. A nepřijdemi. že je nízko,je to asi 50 cm nad zemí, tak nevím jetli máte jinou, ale naše níž dát nejde :nevim:

50 cm? Tak to je jíná!!! :think: Ta naše je nad zemí 18 cm!!!! Je z Ikea. Odkud ji máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.12 21:51

U nás do 18m a 14ti dnů - ale byla nutnost jí přesunout do její postele, protože je druhý svišť na cestě, a se dvěmi postýlkami bychom se do ložnice nevešli, takže šla do postele.

• Citovat
  • Upravit
4118
17.4.12 21:52

Maty spal v malé postýlce do 3,5let :oops: Samozřejmě s odmontovaným bokem, prostě nebylo místo a on se tam v pohodě vešel a vyspal.
Mája (1rok a 8měsíců) ještě odmontovaný bok nemá, čekám, až se poprvé pokusí přelézt, pak až buď odmontujem bok nebo dáme rovnou novou postel, to podle toho, jak ukecám chlapa ;)
Je to samozřejmě na tobě, ale já bych s velkou postelí nespěchala, podle mě je na ni brzy :nevim: Malé vadí, že nemá z postýlky rozhled (když je nízko), nebo proč máš pocit, že tam nebude chtít být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
17.4.12 21:53

my máme postýlku z roku raz dva :lol: už ani nevím po kom ji máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 21:55

přes den spí na mojí posteli, je obložená vším možným. Je mi jasné, že čím bude starší, tím to bude horší :think: Stejně jako u Miky, dcera když se probudí, tak si sedne a začne plakat a čeká. Jenže za pár týdnů to, může být jinak a může se stát průser…Večer chodím spát s ní. Máme malý byt, takže ani není moc kam jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.4.12 21:57

Synovi jsou dva roky a počítám že ještě rok v postýlce bude :think: zatím nemá potřebu přelézat, ráno na mě houkne a vstáváme :roll: :lol: odpolední spánek, se vzbudí a ještě se válí a povídá si :hug: mám video chůvičku tak ho šmíruju ;)

• Citovat
  • Upravit
541
17.4.12 21:58

Ahoj, syn tak do půl roku, pak skončil v naší posteli a spal s námi do 4let.Dcera v postýlce spala do 1,5 roku, pak jsme udělali nový pokojíček s patrovou postelí a od té doby spí sama dole ve velké posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 21:58
@Ywett píše:
Maty spal v malé postýlce do 3,5let :oops: Samozřejmě s odmontovaným bokem, prostě nebylo místo a on se tam v pohodě vešel a vyspal.
Mája (1rok a 8měsíců) ještě odmontovaný bok nemá, čekám, až se poprvé pokusí přelézt, pak až buď odmontujem bok nebo dáme rovnou novou postel, to podle toho, jak ukecám chlapa ;)
Je to samozřejmě na tobě, ale já bych s velkou postelí nespěchala, podle mě je na ni brzy :nevim: Malé vadí, že nemá z postýlky rozhled (když je nízko), nebo proč máš pocit, že tam nebude chtít být?

je to možná jen můj pocit, že je skoro na zemi :( Ona fakt leží cca 18 cm nad zemí, máte to holky taky tak? Příjde mi tam chudinka taková dole zastrčená…Asi si možná jen musím zvyknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.4.12 21:59

My máme nejnižší patro zhruba ve výšce naší postele, takže mi to tak hluboké nepřijde. Ale je fakt, že jsou hlubší postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.4.12 21:59
@renule2 píše:
je to možná jen můj pocit, že je skoro na zemi :( Ona fakt leží cca 18 cm nad zemí, máte to holky taky tak? Příjde mi tam chudinka taková dole zastrčená…Asi si možná jen musím zvyknout :think:

My máme taky nějakou obyč z Ikea, neměřila jsem to, ale tipla bych kolem 20cm nad zemí… Naše postel je rozhodně o kus vyšší, ale my jsme taky větší ;). Zas až vyndáme šprušličky, jak by do výšky 50cm dítě lezlo? Takhle bude za chvíli „samooblužná“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.4.12 22:01
@bumbinka píše:
My máme taky nějakou obyč z Ikea, neměřila jsem to, ale tipla bych kolem 20cm nad zemí… Naše postel je rozhodně o kus vyšší, ale my jsme taky větší ;). Zas až vyndáme šprušličky, jak by do výšky 50cm dítě lezlo? Takhle bude za chvíli „samooblužná“ :)

Jak by lezlo do půl metra? Bez problémů:-) Teda aspoň to nedělá naší cácoře lézt na konferenční stolek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
17.4.12 22:02
@renule2 píše:
je to možná jen můj pocit, že je skoro na zemi :( Ona fakt leží cca 18 cm nad zemí, máte to holky taky tak? Příjde mi tam chudinka taková dole zastrčená…Asi si možná jen musím zvyknout :think:

To je jen tvůj pocit. Taky jsem si musela zvyknout. Taky máme Ikea (Gulliver), myslím, že mají všechny postýlky stejně dělaný. Ale zase když v budoucnu sundáš bok, nebudeš mít strach, až ti spadne, že si něco udělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí